İlk İlişkide Bekaret Kanı Gelmeyenler

Thia

Kaderle bağlı iki alyans.
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
415
0
46
Adana
Evlendiğinde veya ilk ilişki deneyiminde kanaması olmayan var mı? Bu durumu eş nasıl karşılar ve kadın ne yapmalı..

Evlendiğinde veya ilk ilişki deneyiminde kanaması olmayan var mı? Bu durumu eş nasıl karşılar ve kadın ne yapmalı..

Böyle bişey yaşamadım fakat ;

öyle sıkıntın var ise ve bekaretimi korudum sıkıntım yok diyorsan dr gidersin rahim duvarında perde olabilir , rahim geniş olabilir mutlaka dr net cevap verecektir :34:

Böyle bişey yaşamadım fakat ;

öyle sıkıntın var ise ve bekaretimi korudum sıkıntım yok diyorsan dr gidersin rahim duvarında perde olabilir , rahim geniş olabilir mutlaka dr net cevap verecektir :34:

Kendimi çok kötü hissediyorum..
Hiçbir şekilde kanamam olmadı. Hemde tam anlamıyla ilişkiye girmemize rağmen. Yumurtalıklarımda ağrı hissediyorum, ilişki esnasında acıdan ve yanmadan başka hiç bir şey hissetmedim.

Günlerdir ruh gibi dolaşıyorum DR'a tek gitmek istemiyorum. Kendimden eminim, bugune kadar hiçbir şekilde kanamam olmadı. Henüz nişanlı olduğumuz için kimseyle paylaşamıyorum. Nişanlım bu konuda DR'a da gitmek istemiyor..

Hiçbir şekilde kanamam olmadı. Hemde tam anlamıyla ilişkiye girmemize rağmen. Yumurtalıklarımda ağrı hissediyorum, ilişki esnasında acıdan ve yanmadan başka hiç bir şey hissetmedim.

Günlerdir ruh gibi dolaşıyorum DR'a tek gitmek istemiyorum. Kendimden eminim, bugune kadar hiçbir şekilde kanamam olmadı. Henüz nişanlı olduğumuz için kimseyle paylaşamıyorum. Nişanlım bu konuda DR'a da gitmek istemiyor..

dr gitmez ise çözüme ulaşamazsınız ki neden olmadığını merak ediyorsan dr git ama buna gerek yok diyorsan da gitme

ilk ilişkide kan gelmeyen o kadar çk bayan varki.. sen kendını tek sanıp üzülme arkadaşım..

gelmedıyse gelmedı..sen senı bıldıkten sonra ne önemı var..

zar esnektır..tam yırtılmamıştır..ama 1 hafta ama 1 ay sonra tam zedelenır..hıç yırtılmayan nadır vakalar bıle var..

sağlık açısından endışelıysen dr mutlaka gıt tabı..o ayrı..

merhaba.ben vajinismustum egzersizlerle yavaş yavaş orayı esnettiğim için ne egzersiz sırasında ne de ilişkide kanamam olmadı.senin durumun daha farklı tabii zar yapın esnek olabilir bu yüzden bozulmamış olabilir,ya da çok az kanaman olduğundan farketmemiş bile olabilirsin.için rahat olsun istersen bence de bir jinekolğa görün zarın duruyor mu esnemiş mi ya da ne yapıda bilgi almış olursun.kanaması olmayan çok bayan var korkulacak birşey yok bence.

birden fazla çeşit kızlık zarı bulunmaktadır. önde, geride, esnek... vs. kimi zarlar ya doğumda yırtılır ya da doğumda bile yırtılmaz. yanlış hatırlamadığımı umarak, 7 çeşit zar olduğunu söyleyebilirim. kimi zaman ilk ilişki sırasında değil, daha sonraki ilişkilerde kanama olmaktadır.

Canım bu durumda nişanlında doktora gitmek istemiyorsa sıkıntı nedir o halde.. bazılarında kanama olmuyor. Ama tuhaftır benim ilk evliliğimde aşırı kanamam olmuştu. Kısa bir evlilikti 2 ay kadar. 3 yıl sonra yeniden evlendim ve ilk gecemde yine kanamam oldu. Üzme kendini sen kendinden eminsen sıkıntı yapma...

dr gitmez ise çözüme ulaşamazsınız ki neden olmadığını merak ediyorsan dr git ama buna gerek yok diyorsan da gitme

Dr'a tek gitmek istemiyorum nişanlım da taraftarı değil ama ben gitmeyi çok istiyorum.

ilk ilişkide kan gelmeyen o kadar çk bayan varki.. sen kendını tek sanıp üzülme arkadaşım..

gelmedıyse gelmedı..sen senı bıldıkten sonra ne önemı var..

zar esnektır..tam yırtılmamıştır..ama 1 hafta ama 1 ay sonra tam zedelenır..hıç yırtılmayan nadır vakalar bıle var..

sağlık açısından endışelıysen dr mutlaka gıt tabı..o ayrı..

Kendimden eminim fakat öyle bir psikolojiye büründüm ki.. Kendimi çok kötü hissediyorum. Biz ilişkiye girerken kan gelecek diye umut ediyorduk benden daha cok nişanlım. sonrasında tepki vermedi fakat.

merhaba.ben vajinismustum egzersizlerle yavaş yavaş orayı esnettiğim için ne egzersiz sırasında ne de ilişkide kanamam olmadı.senin durumun daha farklı tabii zar yapın esnek olabilir bu yüzden bozulmamış olabilir,ya da çok az kanaman olduğundan farketmemiş bile olabilirsin.için rahat olsun istersen bence de bir jinekolğa görün zarın duruyor mu esnemiş mi ya da ne yapıda bilgi almış olursun.kanaması olmayan çok bayan var korkulacak birşey yok bence.

Tahminimce esnek bir yapıya sahip. Çünkü tamamen birleşme yaşadık hemde bir defa değil.. Fakat yinede gelmedi, nişanlımın zorladığını dahi hissettim fakat yok.. Çok utandım o an.

birden fazla çeşit kızlık zarı bulunmaktadır. önde, geride, esnek... vs. kimi zarlar ya doğumda yırtılır ya da doğumda bile yırtılmaz. yanlış hatırlamadığımı umarak, 7 çeşit zar olduğunu söyleyebilirim. kimi zaman ilk ilişki sırasında değil, daha sonraki ilişkilerde kanama olmaktadır.

Çok çeşitli haklısın ama bunu yaşamak çok utandırdı beni..

Canım bu durumda nişanlında doktora gitmek istemiyorsa sıkıntı nedir o halde.. bazılarında kanama olmuyor. Ama tuhaftır benim ilk evliliğimde aşırı kanamam olmuştu. Kısa bir evlilikti 2 ay kadar. 3 yıl sonra yeniden evlendim ve ilk gecemde yine kanamam oldu. Üzme kendini sen kendinden eminsen sıkıntı yapma...

Eminim fakat insan yine de sıkıntı yapıyor..

Ben daha önceden de bir nişanlılık geçirdim düğüne 10 gün kala ayrıldım fakat onunla cinsel yönden hiçbişey yasamadık ki zaten görmüyordum bile... Şimdiki nişanlım ilk bastan sordu bana varmı boyle bişi diye karı koca gibimiydiniz dedi, hayır dedim. konu orda kapandı.. Bir daha da sormadı.

İlişki esnasında gözlerine baktım tavırlarına baktım bana kötü davranmadı sorgularcasına muamele yapmadı. Sonrasında neden bişey sormadın dedim, ben bir kere sordum cvpımı aldım bi daha bişey sormaya gerek duymam dedi. Anlayışlı davrandı. Dr'a seninle gitmek istiyorum dedim, bana bişey kanıtlanama gerek yok ben gitmek istemiyorum dedi. Tabi yurtdısında olduğu için suan yazısarak bunları konustuk. Geldiğimde yüzyüze konusurz dedi.. Ama ya ilerde bir gün önümüze çıkarsa bu durum.. Bana laf arasında dahi dese dayanamam. Bu yüzden ısrarla DR'a gitmek istiyorum. Dr'da onunla beraber acıklığa kavusturmak istiyorum.. Çok farklı bi psikoloji halindeyim kendimi suçlu gibi hissediyorum... Nasıl bir yüktür bu..

sen o yükü kendın yaratmışsın..

ona yalan soyledığın fikri aklından geçmiş olsaydı..senınle konuşur muydu sanıyorsun??

kendıne işkence etme..ilişkiye zarar verme..

kendın gıt dr a.. neden kanama olmamış öğren..

kendın için yap.. nışanlın ne düşünecek dıe değil..

sen o yükü kendın yaratmışsın..

ona yalan soyledığın fikri aklından geçmiş olsaydı..senınle konuşur muydu sanıyorsun??

kendıne işkence etme..ilişkiye zarar verme..

kendın gıt dr a.. neden kanama olmamış öğren..

kendın için yap.. nışanlın ne düşünecek dıe değil..

Haklısın... bu sefer o beni teskin etmeye basladı normal böyle şeyler, bir damla kan benim senin hakkında fikirlerimi değiştirmeyecek.
Ben ona yalan söylemeyi seçmedim, tüm dürüstlüğümle konuştum.
Doktora da beraber gideceğiz, ve bunu sırf benim için yapacağını söyledi ben dedi dışarıda beklerim, lütfen dedim yanımda ol.. Yine gelince yüz yüze konuşuruz dedi.

Nişanlım olumlu düşünüyor çok şükür anlayışlı. Bu konuda çok ama çok şanslıyım. Başka biri olsaydı karşımda kim bilir neler yaşatırdı bana..

İnanamıyorum, nasıl bir şeydir ama şimdi nişanlımla tlfda konuştuk bizim beraber olduğumuz çarşafta bel hizasında 2 damla kan olduğunu söyledi.
O da sonradan farketmiş biz çarşafa fln bakmamıştık. Söylerken bile nasıl hoşuma gittiiiiiii...
Sadece o şekilde bir ilişki yaşadık başka bir kanama söz konusu zaten olamaz Çarşafa geçen 2 damla kan yeterlidir herhalde.. Çünkü ondan başka olanak yok.

ilişki sonrasında çarşafa bakmadıysanız daha önce kan gelmediğini nerden anlamıştınız o zaman?

Axxxxxxxxxxh! buna cok sinirleniyorum ya, gercekten. Ben vajinismus ilettinden kurtulayim isterse hic kanamasin isterse kan gölüne dönsün ortalik,cok ciddiyim.
hala neye takintilisiniz. iliskiye girmissiniz, neden dert ediyorsunuz kanama olup olmadigini. siz kendinizden eminseniz problem nerde? illa kan mi görmeniz gerekiyor? nisanliniz mi görmek istiyor, cok istiyorsa kessin bi tarafini görsün kani afedersiniz ama böyle erkeklerle nasil beraber olunur, bir iliski yürütülür anlamiyorum. Cok sükür ki anlayisliymis hakkaten nasil bir anlayissa siz hala doktora mi gitsem diye düsünüyorsunuz. harika bir anlayismis. sinirden dört döndüm burda,neyse kan bulunmus herkesin ici rahatlamis cok sükür

Axxxxxxxxxxh! buna cok sinirleniyorum ya, gercekten. Ben vajinismus ilettinden kurtulayim isterse hic kanamasin isterse kan gölüne dönsün ortalik,cok ciddiyim.
hala neye takintilisiniz. iliskiye girmissiniz, neden dert ediyorsunuz kanama olup olmadigini. siz kendinizden eminseniz problem nerde? illa kan mi görmeniz gerekiyor? nisanliniz mi görmek istiyor, cok istiyorsa kessin bi tarafini görsün kani afedersiniz ama böyle erkeklerle nasil beraber olunur, bir iliski yürütülür anlamiyorum. Cok sükür ki anlayisliymis hakkaten nasil bir anlayissa siz hala doktora mi gitsem diye düsünüyorsunuz. harika bir anlayismis. sinirden dört döndüm burda,neyse kan bulunmus herkesin ici rahatlamis cok sükür

Aslında haklısınız, nice dertler varken biz geldi mi gelmedi mi derdindeyiz. Ben dahi hayal kırıklığındaydım o sebeptendi bu tavırlarım. Nişanlım bir damla kan hiç bişeyi değiştirmez dedi, işte ben kendi kendime kuruntu yapmışım.
Aştık bu konuyu çok şükür.
Allah sizin de yardımcınız olsun, inşallah en kısa sürede gayenize ulaşırsınız.

ben vajınısmustum 1 bucuk ay nerdeyse ılıskıye gıremedık snra denerken bozulmustr dye kan sevdasından vazgectık tabı 5 gun once vajınısmusu yendım 3kere ılıskıyegırdık esımle ve dün aksam kan geldı ama kan gelmeyende cok var esnek olabılır ılıskı esnasında cok sulanma oldysa kan ıcıne karsıp kahverengımsı oluyor kıloduna gelmıstr snradan farketmems olabılrsın ama cokmu onemlı 2damla kan bosver sen kendını bılıosun ya yetmezmı onemlı olan mutlu olmanız

arkadasım aynı seyı dusundum okurken vajınısmusu 5gun once atlatmıs bırı olarak bende oyle dıyordum yeterkı sunu yenıyım dye yendım coksukur darısı senın basına doktora gttınmı sen

kanama olacak dıye bır sey yok kiminin cok gerlır kımının az kımınınse hiç gelmez,bu durumda eşin yaklasımı cok onemlı guwen cok onemlı sız kendınızden emınsınız durumu da izah etmıssınız artık sızlık bır durum yok bence,kanama olacak dıye bır sey yok artık televızyonlar bıle bas bas bagırıyor

benimde hemen kanamam olmadı.. evliliğimin 3 haftası yine ilişki sırasında kanamam oldu.. esnek olabilir sıkmayın canınızı.bazı kadınların doğıumla yırtılıyormus düşünsenize..

eşim benden emindi bende kendimden emindim..o bakımdan herhangi bir probleme sebebiyete neden olmadı.

Back