ilk ilişki

gossipgirl5

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
257
46
13
20
arkadaslar merhaba, ilk cinsel birleşme çok acıyor mu? çok kasan biriyim yani direkt kendimi kapatıyorum. acır diye ya da böyle vucudumda değişiklik olur diye korkuyorum sizce bu kadar büyütülecek bir şey mi bu

arkadaslar merhaba, ilk cinsel birleşme çok acıyor mu? çok kasan biriyim yani direkt kendimi kapatıyorum. acır diye ya da böyle vucudumda değişiklik olur diye korkuyorum sizce bu kadar büyütülecek bir şey mi bu
Yok yahu. Kötü olsa bunca insan yapar mı 🥰

Büyütülecek bir durum yok. Eğer eşin, partnerin sakin, anlayışlı, nasıl yaklaşacağını bilen biriyse , sen de kendini kasmazsan güzel bir gece olur. Ben ilk gecemde hiç ağrı hissetmedim aksine çok zevkliydi:)

Öncelikle ilk geceye dair tüm olumsuz düşünceleri yok etmen lazım. Cinsellik güzel bir şey olmasa bunca insan neden seks yapsın ki? Bir kere yaptın mı hep yapmak istersin. Eğer doğru kişiyle yaşarsan tabi.

Evet ilk birkaç ilişkide acıyor.

ilki diyor.sonradan acımayacağini o da biliyor zaten.
Kendini kasıyor korkuyor acır ve vücudumda değişiklik olur diye düşünüyormuş . Ne yazıkki bazı kadınlar ilk geceye dair böyle düşünüyor. Vajinismus olan kadınların sayısı oldukça fazla. Zaten partneri iyi ve tecrübeli olursa bir sorun yaşamaz.

Kendini kasıyor korkuyor acır ve vücudumda değişiklik olur diye düşünüyormuş . Ne yazıkki bazı kadınlar ilk geceye dair böyle düşünüyor. Vajinismus olan kadınların sayısı oldukça fazla. Zaten partneri iyi ve tecrübeli olursa bir sorun yaşamaz.
Yani acısa da kanasa da geçip gidiyor sonuçta.

Senin ilk nasıldı , bir acı hissetmiş miydin peki?
Ben hem acı hissettim hem de çok kanamam oldu.okuyanlar korkacaktır ama neticede yaşadığım deneyimi anlatıyorum ne yapayım? Üstelik sadece ilk ilişkide de değil 4,5 ilişkiye kadar kanamam olmuştu.hatta bir keresinde etraf hayvan kesmiş gibi kan olmuştu.ışıklar kapalıydı kaygan kaygan bir his geliyordu ama ne olduğunu anlamamıştım.ışığı bir açtım şok oldum.hiç acı da hissetmemiştim oysa ki.partnerimin penisi baya büyük ve çok sertti eee benim vajinam da alışkın olmayınca böyle bir sonuç çıkmıştı ortaya.şu benim hiç kanamadı ya da sadece peçeteye silince lekelenme oldu falan diyenler bana çok garip geliyor o yüzden.ikisi de normal kişiden kişiye göre değişiyor diye diye dilimde tüy bitti.eskiden kanama olması şart kabul ediliyordu şimdi de olmaması şart kabul ediliyor.bir kez daha söylemiş olayım bari.ikisi de normal.kendini kasmakla falan ilgisi yok.herkesin kendi bedeni ona özel.

Ben hem acı hissettim hem de çok kanamam oldu.okuyanlar korkacaktır ama neticede yaşadığım deneyimi anlatıyorum ne yapayım? Üstelik sadece ilk ilişkide de değil 4,5 ilişkiye kadar kanamam olmuştu.hatta bir keresinde etraf hayvan kesmiş gibi kan olmuştu.ışıklar kapalıydı kaygan kaygan bir his geliyordu ama ne olduğunu anlamamıştım.ışığı bir açtım şok oldum.hiç acı da hissetmemiştim oysa ki.partnerimin penisi baya büyük ve çok sertti eee benim vajinam da alışkın olmayınca böyle bir sonuç çıkmıştı ortaya.şu benim hiç kanamadı ya da sadece peçeteye silince lekelenme oldu falan diyenler bana çok garip geliyor o yüzden.ikisi de normal kişiden kişiye göre değişiyor diye diye dilimde tüy bitti.eskiden kanama olması şart kabul ediliyordu şimdi de olmaması şart kabul ediliyor.bir kez daha söylemiş olayım bari.ikisi de normal.kendini kasmakla falan ilgisi yok.herkesin kendi bedeni ona özel.
Evet herkesin bedeni kendisine özel ve bünyelerimiz farklı. Benim de mesela kanamam olmadı esnek yapısı olduğu için. Senin kanama abartılı şekilde uzun sürmüş buna çok şaşırdım. Hem de 4-5 ilişkiye kadar devam etti diyorsun. Bu kan olayı çok fazla abartılıyor ve gözde büyütülüyor. Bakire genç kızlar da bunu korkuyla düşünüyor o geceyi kendilerine eziyet haline getiriyorlar.

Evet herkesin bedeni kendisine özel ve bünyelerimiz farklı. Benim de mesela kanamam olmadı esnek yapısı olduğu için. Senin kanama abartılı şekilde uzun sürmüş buna çok şaşırdım. Hem de 4-5 ilişkiye kadar devam etti diyorsun. Bu kan olayı çok fazla abartılıyor ve gözde büyütülüyor. Bakire genç kızlar da bunu korkuyla düşünüyor o geceyi kendilerine eziyet haline getiriyorlar.
Evet ama birkaç kişiden de duydum ben benimki gibi olanları.o da oluyor yani.asıl mesele şu ki bence hiç acımıyor ya da hiç kanamıyor demek yerine acısa ne olacak kanasa ne olacak ki geçip gidiyor dünyadaki bütün kadınlar yaşıyor bunu bir şekilde.bu kadar geçici durumlar için korkmaya değmez demek daha mantıklı.

Benim ilk gecemde eşim çok anlayışlı ve ben de istekliydim. Hatta canım acımasın diye ekstra kayganlaştırıcı da almıştı. Çok rahat olmama rağmen hem kanamam çok oldu hem de acıdı ama öyle abartılacak bir şey değildi. Sonraki 4 5 ilişkide de biraz lekelenmem oldu sonra bitti. Kendini korkutma bence bir çok insan yapıyor ve alışınca zaten (alışmaktan kastım kendini rahat ve akışta bırakınca) gerçekten çok güzel bir şey

Sizin gibi bi kuzenim vardı evlenmeden önce anlatmıstı bana böyle acıdıgını. Altı ay boyunca acı çektim sonra zevk almaya basladım demişti.
Ben de bunları düşündim durdum evlenmeden önce. Sonucta ilk beş ay neredeyse hiç ilişki olamadı vajinismus oldum:( ama kan fln gelmedi üç dört damla bir şey. Sonrasında da gelemdi yani tam ilişliye girdiğimde.
Ama bir sene boyunca her ilişkide acı çektim
Zevk alma da olmadı böyle olunca. Şimdi geçti acı hissi ama zevk pek yok. Yavaş yavaş öğreniyorum hala bazı seyleri mesela.
Yani özetle her şey sizin kendinizi kasmanızla alakalı bence. Bir de yaptıkça orası esniyor rahatlıyor. Acımadıgını anlayınca da daha rahat hissediyorsun

Back
X