İlk ilişki...

İnşallah ya kafama takıp hasta olmaktan korkuyorum allah korusun
Olan olmus.Hic korkma sadce afedersin on sewismeyi uzun tutun bide suan bi kac gun ara werin tahris de olmus olabilir. Kayganlastirci jeller war bi arastirin.korkulcak hic biseyde yok ilk heycanlariniz tadini cikarin

Keşke biraz daha yuzeysel anlatsaymissiniz.
O bana tam giremedi ben kendimi saliyorum falan
İkinizde paniksiniz ondan. Kan gelmesi normal yipranmistir 1 hafta bekleyin

Valla yazarken düşünerek yazmaya çalıştım... inşallah bekliyoruz

Keşke bu pasif adamla yapmasaydın ailesi sana kan kusturacak cinsten, adam da cabuk etkileniyor ve seni koruyabilecegini sanmıyorum

Alkol anladığım kadarıyla alkol almadınız . Yani ben ilk gece baya içmiştim. Acısını hiç hatırlamıyorum . Alkol kullanmayan bir arkadaşımda evlendikten sonra bi hafta boyunca birleşme olmayınca votka içmiş sanırım bir iki bardak. İçtikten sonra zorlanmamış . Arkadaşlardan biri söylemiş ben hiç kullanmadım ama eczaneden kayganlaştırıcı jel alabilirsiniz . Bence de tahriş olduğu için kanama oluyor .

Keşke bu pasif adamla yapmasaydın ailesi sana kan kusturacak cinsten, adam da cabuk etkileniyor ve seni koruyabilecegini sanmıyorum

Hanfendi nişanlıyız ve hiçbir sorunumuz yok birbirimizi deli gibi seviyoruz çok şey atlattık, 3 ay sonra da düğünümüz var. Pasif bir adam değil onu nerden çıkardınız ? Tabiki yaparım. Ailesi çokta umrumdaydı en fazla sinirimi bozar sonra giderler evine. Ailesiyle kötü olma ihtimalim nişanlıma olan sevgimi değiştirmiyor

Anladım evet alkol kullanmam ama aklımda bulunsun olabilir

Ben bu işin acıttığını ilk kez KKda duydum desem?
Acıyan bir şey değil yahu, korktuğunuzdan filan kendinizi kasmışsınızdır; acımaması lazım.

Ben bu işin acıttığını ilk kez KKda duydum desem?
Acıyan bir şey değil yahu, korktuğunuzdan filan kendinizi kasmışsınızdır; acımaması lazım.

Valla bende böyle tahmin etmemiştim anlamadım sanırım zorlama gibi bir şey oldu bende korktum bilmiyorum ki kastım mı ki acaba

Bence deneyin şuan emzirdiğim için içemiyorum ve bence böyle sevişmek çok sıkıcı
Alkolle cidden daha mı iyi? Bu yaz bende evlencem balayında içmek için şarap aldık. İlla votka viski şampanya olması gerekir mi daha önce hiç sarhoş olmadım içmedim de şarapla olurum herhalde dimi :)

Valla bende böyle tahmin etmemiştim anlamadım sanırım zorlama gibi bir şey oldu bende korktum bilmiyorum ki kastım mı ki acaba

Kendini kasmış olabilirsin, tam havaya girmemiş olabilirsin, partnerin aceleci davranıp canını yakmış olabilir. Normal şartlarda acımayı bırak, ilk olmasının heyecanıyla daha farklı bi keyif ve keşif hissi de olur. Bir noktada işler yolunda gitmemiş gibi.

Önsevişmeyi mi hızlı geçtiniz, tam ıslanma olmadan mı zorladı artık, orasını bilemeyeceğim. Acımaması lazım.

Çilingir çağırın diyesim geldi
Neden bu kadar detay?
3 defada da kanadı demek kafiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…