Olur oyle gayet normal ya cok zorluyosunuz kendinizi olcak diyeondanda olabiliyo.İkinizde istiyosunuz besbelli bi iki daha olur daha olmaz
Yenileme özelliği var senin zarın herhal
Olan olmus.Hic korkma sadce afedersin on sewismeyi uzun tutun bide suan bi kac gun ara werin tahris de olmus olabilir. Kayganlastirci jeller war bi arastirin.korkulcak hic biseyde yok ilk heycanlariniz tadini cikarinİnşallah ya kafama takıp hasta olmaktan korkuyorum allah korusun
Gozunu seviyim bi de bunu takma kafanaİnşallah ya kafama takıp hasta olmaktan korkuyorum allah korusun
Bir şişe chivas tvsiye ederim . Acı falan kalmaz
Keşke biraz daha yuzeysel anlatsaymissiniz.
O bana tam giremedi ben kendimi saliyorum falan
İkinizde paniksiniz ondan. Kan gelmesi normal yipranmistir 1 hafta bekleyin
AlkolO nedir
Keşke bu pasif adamla yapmasaydınailesi sana kan kusturacak cinsten, adam da cabuk etkileniyor ve seni koruyabilecegini sanmıyorum
Alkolanladığım kadarıyla alkol almadınız . Yani ben ilk gece baya içmiştim. Acısını hiç hatırlamıyorum . Alkol kullanmayan bir arkadaşımda evlendikten sonra bi hafta boyunca birleşme olmayınca votka içmiş sanırım bir iki bardak. İçtikten sonra zorlanmamış . Arkadaşlardan biri söylemiş ben hiç kullanmadım ama eczaneden kayganlaştırıcı jel alabilirsiniz . Bence de tahriş olduğu için kanama oluyor .
Bence deneyinAnladım evet alkol kullanmam ama aklımda bulunsun olabilir
Ben bu işin acıttığını ilk kez KKda duydum desem?
Acıyan bir şey değil yahu, korktuğunuzdan filan kendinizi kasmışsınızdır; acımaması lazım.
Alkolle cidden daha mı iyi? Bu yaz bende evlencem balayında içmek için şarap aldık. İlla votka viski şampanya olması gerekir mi daha önce hiç sarhoş olmadım içmedim de şarapla olurum herhalde dimi :)Bence deneyinşuan emzirdiğim için içemiyorum ve bence böyle sevişmek çok sıkıcı
Valla bende böyle tahmin etmemiştim anlamadım sanırım zorlama gibi bir şey oldu bende korktum bilmiyorum ki kastım mı ki acaba
35ligi 130 liraymis ayilinca sıkılır insanBence deneyinşuan emzirdiğim için içemiyorum ve bence böyle sevişmek çok sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?