- 5 Aralık 2024
- 7
- 1
- 21
-
- Konu Sahibi iremlendiniz
Normal canım korkma.ilk cinsel ilişkim sonrası vajinamda sanirim zar denilen şey yırtıldı ve oradan bir et sarkiyor bu durumla alakali yapılması gerekilen bir şey var mı bu normal mi ya da bu durumu yaşayan insanlar naptilar bunu merak ediyorum çünkü bu beni korkutuyor lütfen konu hakkinda bilgisi olan kişiler yorumlayabilir mi
Et mi sarkıyorilk cinsel ilişkim sonrası vajinamda sanirim zar denilen şey yırtıldı ve oradan bir et sarkiyor bu durumla alakali yapılması gerekilen bir şey var mı bu normal mi ya da bu durumu yaşayan insanlar naptilar bunu merak ediyorum çünkü bu beni korkutuyor lütfen konu hakkinda bilgisi olan kişiler yorumlayabilir mi
Zar yırtılması normal tabiki. Kaç yaşındasın bu arada?ilk cinsel ilişkim sonrası vajinamda sanirim zar denilen şey yırtıldı ve oradan bir et sarkiyor bu durumla alakali yapılması gerekilen bir şey var mı bu normal mi ya da bu durumu yaşayan insanlar naptilar bunu merak ediyorum çünkü bu beni korkutuyor lütfen konu hakkinda bilgisi olan kişiler yorumlayabilir mi
hayir vajinada yirtilan zardan bahsediyorumEt sarkması derken? İç dudaklardan mı bahsediyorsun?
önceden baktığımda boyle bir şey yoktu zar yirtildiktan sonra yırtılan etten bahsediyorumet mi sarkıyor? önceden de vardı belki vajina dudaklarnız olabilir. zar öyle sarkacak bi sey değil ya hu
hayir vajinada yırtılan yerden bahsediyorumEt sarkması derken? İç dudaklardan mı bahsediyorsun?
o öyle bir sey değil kuzum.önceden baktığımda boyle bir şey yoktu zar yirtildiktan sonra yırtılan etten bahsediyorum
Eki Görüntüle IMG_20241206_131306_938.webpZar öyle bir şey değil ki dışarıdan görmen mümkün değil.
Açılmadı görsel, umarım özel bölgeni atmamışsındır
hayir tabiki oyle bir şey yapmadım sadece çizerek anlatmaya çalıştım daha iyi anlaşılması adinaAçılmadı görsel, umarım özel bölgeni atmamışsındır
Kuruntu yapıyorsun.hayir tabiki oyle bir şey yapmadım sadece çizerek anlatmaya çalıştım daha iyi anlaşılması adina
AhahahahaAçılmadı görsel, umarım özel bölgeni atmamışsındır