- 26 Mart 2023
- 7
- 1
- 27
-
- Konu Sahibi kubraQuinns
Yaşınız kaç ?Merhaba yakın bir tarihte evlilik olucak , ve haliyle ilk ilişki için hiç hazir değilim çok korkularım var yardım eder misiniz ' Ne yapmalıyım, gerçekten kolay mi zor mu Hiç bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum. Birde ilk ilişki için kayganlaştırıcı kullanılmalı mı ?
Evet 7 aydır nişanlıyımNişanlı mısınız?
26 yaşındayımYaşınız kaç ?
Katılım yeni.Kişisel bilgilerde medeni duruma evliyim yazılmış. Konu sahici gelmedi bana.Evet 7 aydır nişanlıyım
KADIN olduğuna eminmisin ???26 yaşındayım
++Katılım yeni.Kişisel bilgilerde medeni duruma evliyim yazılmış. Konu sahici gelmedi bana.
Bu da yeni moda herhalde erkolar mskskMerhaba yakın bir tarihte evlilik olucak , ve haliyle ilk ilişki için hiç hazir değilim çok korkularım var yardım eder misiniz ' Ne yapmalıyım, gerçekten kolay mi zor mu Hiç bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum. Birde ilk ilişki için kayganlaştırıcı kullanılmalı mı ?
Ay guldurdun beniBu da yeni moda herhalde erkolar msksk
Katılım yeni.Kişisel bilgilerde medeni duruma evliyim yazılmış. Konu sahici gelmedi ban
Evet sadece derdimi paylaşmak istemiştim hoş karşılamadıysa kaldırabilirim konuyuKADIN olduğuna eminmisin ???
bol su icmeyi ve erkolara güvenmemeyi unutmayalımAy guldurdun benierkolar kapatılsın
Kaldıramazsınız.Evet sadece derdimi paylaşmak istemiştim hoş karşılamadıysa kaldırabilirim konuyu
Kusura bakmayinda cinsellik konularina bakip duruyonuz masaAllah fazlaca meraklisiniz belli ki 26 yasinda bi kadin olup bu kadar merakla kendinizi nasil aydinlatamadiniz COOK şaşkınım açıkçaEvet sadece derdimi paylaşmak istemiştim hoş karşılamadıysa kaldırabilirim konuyu
Kusura bakmayinda cinsellik konularina bakip duruyonuz masaAllah fazlaca meraklisiniz belli ki 26 yasinda bi kadin olup bu kadar merakla kendinizi nasil aydinlatamadiniz COOK şaşkınım açıkça
İsmail abiiiiiii!Tesekkur ederim değerli yorumlariniz için konuyu sonlandırmak istiyorum iyi akşamlar herkese