Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk iki beta hcg değeriniz ve bat tarihiii
- Konu Sahibi aabt98
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
2 gün önce kan verdim bata 5 gün vardı 11 çıktı bugün bata 3 gün var tekrar kan verdim sonucu bekliyorum fakat üç dört gündür adet sancısından hafif kramplarım var devamlı karnımdaSizin değerleriniz neler? Sağlıklı gebelikte iki katı artması gerek
- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
Çok erken vermişsiniz kanı, adet geçmeden kan test yapmamak lazım kimyasal gebelikse haberimiz bile olmuyor çünkü test yapmasak.2 gün önce kan verdim bata 5 gün vardı 11 çıktı bugün bata 3 gün var tekrar kan verdim sonucu bekliyorum fakat üç dört gündür adet sancısından hafif kramplarım var devamlı karnımda
Hamilelik belirtileri ve adet belirtileri aynı, bugün ve iki gün sonra vereceğiniz kan sonucu da önemli. Kanamanız gelirse zaten kimyasaldır
Benm adetten önce sancım olmaz önce kanamam olur sonra sancım başlar sürekli başım dönüyor ve sancım da olunca test istedi doktorum öyle yaptırdım yani böyle çıktın sonuçÇok erken vermişsiniz kanı, adet geçmeden kan test yapmamak lazım kimyasal gebelikse haberimiz bile olmuyor çünkü test yapmasak.
Hamilelik belirtileri ve adet belirtileri aynı, bugün ve iki gün sonra vereceğiniz kan sonucu da önemli. Kanamanız gelirse zaten kimyasaldır
- 30 Haziran 2018
- 507
- 67
- 98
- 33
Beta 2 çıkarsa hamile değilmi oluyor testte iki cizgi cikti ama kanda cikmadi bole olan varmiÇok erken vermişsiniz kanı, adet geçmeden kan test yapmamak lazım kimyasal gebelikse haberimiz bile olmuyor çünkü test yapmasak.
Test bozuk olabilir adetiniz geçti mi?Beta 2 çıkarsa hamile değilmi oluyor testte iki cizgi cikti ama kanda cikmadi bole olan varmi
- 30 Haziran 2018
- 507
- 67
- 98
- 33
7 8 temmuz adet bozuk olabiliomuTest bozuk olabilir adetiniz geçti mi?
İdrar testi en erken adet günü doğru sonuç verir, daha adetinize de 13 14gün var neden bu kadar erken yaptınız ki? Kanda bile en erken yumurtlamadan 10 12 gün sonra çıkıyor7 8 temmuz adet bozuk olabiliomu
- 30 Haziran 2018
- 507
- 67
- 98
- 33
Anladim arkadasim yapti ilk hamileligi 5 yillik evli foto atayimmi sonuclarinİdrar testi en erken adet günü doğru sonuç verir, daha adetinize de 13 14gün var neden bu kadar erken yaptınız ki? Kanda bile en erken yumurtlamadan 10 12 gün sonra çıkıyor
Atın ama beta da 5 in altını hamilelikten saymıyorlar maalesefAnladim arkadasim yapti ilk hamileligi 5 yillik evli foto atayimmi sonuclarin
- 30 Haziran 2018
- 507
- 67
- 98
- 33
Atın ama beta da 5 in altını hamilelikten saymıyorlar maalesef
Eklentiler
- 30 Haziran 2018
- 507
- 67
- 98
- 33
Peki cok tesekkurlerReferans aralığına bakarsanız 10 ve üzeri çıkana kadar gebelik yok demek üzgünüm adeti geçerse tekrarlasın testi tekrar