- 5 Ekim 2023
- 38
- 6
- 1
- 20
- Konu Sahibi ciceklitac
-
Ya gebelik testinde eğer varsa sabah akşam farketmez çıkar. Ama yarin ilk idrarla tekrar bi dene istersen adetine kac gun var ?Bazi sebepler ve gerginliklerim yüzünden iki tane gebelik testi yaptim eğer bir şey olsaydi 2 aylik olacakti testi ilk idrarimla değil ilk idrardan 1 saat kadar sonra zorlanarak pet bardak dibini dolduracak kadar bir idrarla yaptim ikisi de negatif cikti böyle bi durumda birikme beklemeye gerek var mi biraz su içip zorlanarak yaptiğim için acaba birikmediğinden mi testte negatif diye düşündüm fakat eğer olsaydi değerler 200.000 seviyesinde olacakmis 5 üstü ölçüyor testler her türlü silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum benim
için çok hassas bir konu dünden önceki gün anlik gerginlikle midem bulanmaya basladi hala da devam ediyor o yüzden saglikli dusunemiyorum fikriniz nedir
Ya ben 2 kere regl de oldum ilişki ustune ilk reglimden önce ilişkiden 16 gün sonra regle 3 gün varken kan testinde <0.1 cikti erken yapmiş olabilirsin dediler sonra 2 kere regl oldum hamileyken regl olanlar var dediler o yüzden test yaptim simdi 3. reglime 8 gün var ama 2 ay olduğu için arada regl gecikmesi beklemeye gerek yok diye düşünüyorum benim için bu idrar testlerinin sonucu doğru mudur o önemli travma oldu artık tekrar test yapmak istemiyorumYa gebelik testinde eğer varsa sabah akşam farketmez çıkar. Ama yarin ilk idrarla tekrar bi dene istersen adetine kac gun var ?
8 günvarmis çok erken zaten sonuç almak için adet zamanını bekle gecikmeni bekle doğru sonuç içinYa ben 2 kere regl de oldum ilişki ustune ilk reglimden önce ilişkiden 16 gün sonra regle 3 gün varken kan testinde <0.1 cikti erken yapmiş olabilirsin dediler sonra 2 kere regl oldum hamileyken regl olanlar var dediler o yüzden test yaptim simdi 3. reglime 8 gün var ama 2 ay olduğu için arada regl gecikmesi beklemeye gerek yok diye düşünüyorum benim için bu idrar testlerinin sonucu doğru mudur o önemli travma oldu artık tekrar test yapmak istemiyorum
8 günvarmis çok erken zaten sonuç almak için adet zamanını bekle gecikmeni bekle doğru sonuç için
2 aylik bi gebelik olmus olsa bile mi beklemem gerekiyor? baska iliskim olmadı. İdrar testleri bu şekilde calismiyor ki8 günvarmis çok erken zaten sonuç almak için adet zamanını bekle gecikmeni bekle doğru sonuç için
Okudugunuzu anlayamiyor musunuz?8 günvarmis çok erken zaten sonuç almak için adet zamanını bekle gecikmeni bekle doğru sonuç için
Yani birikme durumu olmasina gerek yok öyle çok da su içmedim bir iki yudum bence de cikardi o zaman tamamen rahatlayabilirim di miZannetmiyorum. 2 aylık gebelikten bahsediyorsunuz. Varsa kıpkırmızı çıkardı hem de.
Okudugunuzu anlayamiyor musunuz?
Evet olsa cikardi endise etmeyin konu sahibi
2 kerw regl olmus simdi reglime 8 gün var diyor yanliz. Ben mi anlamıyorum?
Maalesef bu şekilde çok yanlis yonlendiriliyor insanlar idrar testi ilk seferindeyse adet gecikmesinden sonra yapılır aslındaOkudugunuzu anlayamiyor musunuz?
Evet olsa cikardi endise etmeyin konu sahibi
Regl olmus zaten kanda 01 gormus neyin gebeligi dnnddnZannetmiyorum. 2 aylık gebelikten bahsediyorsunuz. Varsa kıpkırmızı çıkardı hem de.
Ama zaten tek bir ilişkim oldu zaten o dönemden bu döneme olsaydi eğer gebelik 2 aylik, 200.000 değerlerde olacakti beta benim sorduğum ilk idrarda değil ilk idrardan bir süre sonra doğru çekip cikmayacagiBu dönem ki tarihinizi bekleyin.
Daha sağlam tam bi sonuç olur .
Kesin çıkardı. Gebelikte âdet öyle çok yaygın bir şey değil zaten.Yani birikme durumu olmasina gerek yok öyle çok da su içmedim bir iki yudum bence de cikardi o zaman tamamen rahatlayabilirim di mi
Ben bu sürelerde bekledim onda sorun yok sabahin ilk idrariyla değil ondan sonra zorlayarak yaptığım idrarda 2 aylık gebeligin olusturdugu beta hcgnin birikip birikmeyecegi bunu merak ediyorumTestlerde evde yapilanda zaten süre belirli her zaman için 3 /5 dakika
Akşama doğru test yaptım ben, kıpkırmızı ikinci çizgi çıktı, 3 haftalık hamileymişim. Sabah ilk idrar olayına pek takılmıyorum ben, belki daha koyu çıkar o kadar..Ama zaten tek bir ilişkim oldu zaten o dönemden bu döneme olsaydi eğer gebelik 2 aylik, 200.000 değerlerde olacakti beta benim sorduğum ilk idrarda değil ilk idrardan bir süre sonra doğru çekip cikmayacagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?