• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk idrar olmadan yapılan idrar testi bakabilir misiniz

Akşama doğru test yaptım ben, kıpkırmızı ikinci çizgi çıktı, 3 haftalık hamileymişim. Sabah ilk idrar olayına pek takılmıyorum ben, belki daha koyu çıkar o kadar..
Ben de öyle düşünüyorum peki öncesinde yakın zamanda idrara çıkmış miydiniz hatırlıyor musunuz ben 1 saat önce çıkmıştım ama benim olsaydı 9 10 haftalik falan olacaktı yine çıkardi bence yani

Ben de öyle düşünüyorum peki öncesinde yakın zamanda idrara çıkmış miydiniz hatırlıyor musunuz ben 1 saat önce çıkmıştım ama benim olsaydı 9 10 haftalik falan olacaktı yine çıkardi bence yani
Siz hamile değilsiniz 2 kez regl olmuşsunuz neden takıntı yaptınız böyle ? Ayrıca yakın idrara çıkmış olsanız da çıkardı

Siz hamile değilsiniz 2 kez regl olmuşsunuz neden takıntı yaptınız böyle ? Ayrıca yakın idrara çıkmış olsanız da çıkardı
Tamamdir çok teşekkür ederim kusura bakmayın anksiyete hastasiyim asla ikna olmadim onca şeye rağmen hamile olmadığıma çok travmatik bir süreç oldu benim için o yüzden kafamdan atamıyorum şimdi de midem cok bulanıyor kötü hissediyorum o yüzden sormak istedim

Back