- 25 Mayıs 2014
- 395
- 142
- 53
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
-
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah zaman su gibi geçiyor tadını çıkar ve alisverisini sakın son aya bırakmaGecmis olsun rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin benimde 4 ayım var cok sabırsızlanıyorm
Sağlıkla kucağına alırsın insallah bebeginle vakit gecirmeye başlayınca gercek duygular ortaya çıkıyorAllah analı babalı büyütsün canım. Şu zamana kadar ben de öyleyim yani karnımda kımıldadığında içimde bir sıcaklık oluyor, onsuz bir hayat düşünemiyorum falan ama sanki o herkesin bahsettiği annelik hissi henüz yok gibi. ya da o his tam olarak nedir henüz bir fikrim yok. dediğin gibi doğumdan sonra gelebilir çok merak ediyorum nasıl bir şey.
Amin canım inşallah sağ ol :)Sağlıkla kucağına alırsın insallah bebeginle vakit gecirmeye başlayınca gercek duygular ortaya çıkıyor
Hayırdır ben anlayamadım anneliği doğumdan önce tam olarak hissedemediğimizden bahsettiğimiz gönderilerin altına ''herkes hak etmiyor'' ''sevgisini esirgemeyecek insanlara nasip etsin'' falan yazarak kime laf sokmaya çalışıyorsunuz burada? Daha 12 haftalık hamilesiniz en harika anne benim havasına girip başkalarını ezmek ne kadar doğru, 36 haftalık hamileyim ''bebek benimdir'' diyemiyorum hala ''rabbim sağ sağlim kucağıma almayı nasip ederse'' diyorum. Bilmem anlatabildim mi?güle güle büyütün bebeğinizi... O bahsettiğiniz annelik duygusunu beta değerimi ekranda gördüğüm an geldi yerleşti kalbime kalbimde çağlayan bir sevgi var şimdiden bağlandım bebeğime onun varlığına hatta şimdiden konuşuyorum onunla :)
Rabbim isteyen ve hak eden sevgisini şefkatini esirgemeyecek insanlara nasip etsin anneliği.
Herkes haketmiyor bence..
Hayırdır ben anlayamadım anneliği doğumdan önce tam olarak hissedemediğimizden bahsettiğimiz gönderilerin altına ''herkes hak etmiyor'' ''sevgisini esirgemeyecek insanlara nasip etsin'' falan yazarak kime laf sokmaya çalışıyorsunuz burada? Daha 12 haftalık hamilesiniz en harika anne benim havasına girip başkalarını ezmek ne kadar doğru, 36 haftalık hamileyim ''bebek benimdir'' diyemiyorum hala ''rabbim sağ sağlim kucağıma almayı nasip ederse'' diyorum. Bilmem anlatabildim mi?
keşke belirtseydiniz birden pat diye öyle yazınca hayırdır nooluyoruz dedim kusura bakmayın siz de :)siz beni çok yanlış anlamışsınız,üzüldüm gerçekten bu duruma ben hiç ama hiç sizi düşünerek yazmadım o satırları. Bunu açıklamak zorunda değilim ama ben kendi annemi düşünerek yazdım ve haberlerde gördüğümüz duyduğumuz o vicdan yoksunu biyolojik anneleri düşünerek yazmıştım.
Canim tepki göstermek te haklısınbende ilk okuduğum da bana atıfta bulunduğunu sandim sonra hamile duygusal kızıp tartışma yaratmayim dedim sonra bi baktim ki sen yazmissin neyse ki bizi ima etmemiş :)keşke belirtseydiniz birden pat diye öyle yazınca hayırdır nooluyoruz dedim kusura bakmayın siz de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?