G Gulibik93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2020 6 5 36 32 29 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulibik93 #1 Ilk hasteneye gittiğinizde cocugumuz olmuyor dediginizde neler yapıyorlar ve bunun için sağlık ocağına gittiniz mi
Ilk hasteneye gittiğinizde cocugumuz olmuyor dediginizde neler yapıyorlar ve bunun için sağlık ocağına gittiniz mi
Leylasunun Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2020 47 42 38 33 29 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulibik93 #2 Gulibik93 .!.: Ilk hasteneye gittiğinizde cocugumuz olmuyor dediginizde neler yapıyorlar ve bunun için sağlık ocağına gittiniz mi Genişletmek için tıkla... Bende şu ortalık biraz düzelsin dr gitmeyi düşünüyorum eşimle birlikte güzel bi post açmışsın tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse çok iyi olur
Gulibik93 .!.: Ilk hasteneye gittiğinizde cocugumuz olmuyor dediginizde neler yapıyorlar ve bunun için sağlık ocağına gittiniz mi Genişletmek için tıkla... Bende şu ortalık biraz düzelsin dr gitmeyi düşünüyorum eşimle birlikte güzel bi post açmışsın tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse çok iyi olur
G Gulibik93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2020 6 5 36 32 29 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulibik93 #3 Ben beklemeyeceğim artık çünkü ne kadar süreceği belli değil belki yıllarımızı alacak bu illet evet tecrübeli arkadaşlardan yardim bekliyoruz
Ben beklemeyeceğim artık çünkü ne kadar süreceği belli değil belki yıllarımızı alacak bu illet evet tecrübeli arkadaşlardan yardim bekliyoruz