• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hamilelikte düşük...

Bazı yerlerde 3düşük yapmak lazım falan diyo lar mis ama bence insana bu psikolojik sıkıntı yasatilmamali yani gerekirse yalan söyleyin 3 düşük yaptım diyin bence. Tek dusukle bu testleri yapmıyoruz deme ihtimalini kaldırırsiniz ortadan. Ben 2 düşük le gitmiştim yapılmıştı testler ama hastaneden hastaneye doktordan doktora fark edebilir
Patolojiye gönderdik zaten düşen parçayı. Daha önce görüştüğüm kadın doğum doktorumla görüşüp pıhtılaşma testi yaptırmak istediğimi söyliycem bakalım.

Tek düşükte önemsemiyorlar çoğu da genetiğe yonlendirmiyor yapmıyorlar iki düşük olunca yapiyorlar üç düşükte direk kendileri yönlendiriyorlar. Her bayanın üç düşük yapma hakkı varmış üç düşükten sonra araştırıyorlarmış ama iki düşükte siz söylerseniz de yonlendiriyorlar

Bazı yerlerde 3düşük yapmak lazım falan diyo lar mis ama bence insana bu psikolojik sıkıntı yasatilmamali yani gerekirse yalan söyleyin 3 düşük yaptım diyin bence. Tek dusukle bu testleri yapmıyoruz deme ihtimalini kaldırırsiniz ortadan. Ben 2 düşük le gitmiştim yapılmıştı testler ama hastaneden hastaneye doktordan doktora fark edebilir
Genetiğe gidince sizde birşey çıktı mı ?

Genetiğe gidince sizde birşey çıktı mı ?
Ben genetiğe gitmedim pıhtılaşma çıkınca ona gerek duymadım. Bide genetik bölümüne eşinizle gitmeniz gerekiyor o dönem ben testleri yaptırmak için ailemin yanına gitmiştim eşim başka şehirdeydi dolayısıyla gitmedik genetik bolumune

Back