- 23 Haziran 2014
- 377
- 90
- 73
- Konu Sahibi Cristalinatorr
Erkek olacak ınşallah canım
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslm cnm =) maşallah sen baya yol almışsın cinsiyeti belli olmuştur dimi?Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş =) ramazanda gercekten zor geçiyo
çok teşekkür ederim bu bilgi benim için çok iyi oldu=) acaba muayene ücreti yüksek mi bir bilginiz varmı
tabii ki çok güvenerek yazıyorum anadolu hastanesi gültekin bey.sivasta olsam gözümü kırpmadan gideceğim kişi keisnlikle o olurdu.
Erkek olacak ınşallah canım
Canım medical parkta muayene ucreti 50 ₺ diğer doktorun da muayenehanesınde 100₺ ucretleri
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok teşekkür ederim =) yol parası muayene ücreti derken... Allah kesemize bereket versin inş
tesekkur edrm bende bi kac ay sonra sivasda yasamaya baslayacgm tayin nedeniyle hic fikrim olmayan bir sehir siz orda yasadinz mi? Ben dogum yapali 1 ay oluyor aslinda ama dogum dikislerimde sorun war hala iyileSemedm sivastda kadin dogumcuya gitmem gerekecek muhtemelen o yuzdn sordm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rica ederim canım umarım işine yarar. Sivastan daha yakın dıye bılıyorum merkeZ erbaa ya
merhaba arkadaşlar bende ilk hamileliğimi yaşıyorum 5 haftalık ama hala doktora gidemedim eşimin ailesi biraz sorunlu o yüzden sevincimde kursağımda kaldı her şeyi sessizce yapmaya çalışmaktan çok yoruldum eşimin annesi ve babası ayrı babasıyla yaşamış annesi yani kv Allah a çok şükür çok iyidir erkek milleti oğlum bile olsa sakına kendini ezdirme der dedesi ve babaannesi var onlarda tam mal düşkünü o yüzden onlarada söylemedik aslında hiç söylemekte istemedik birazda ben sıkıştırmadan içinden gele gele yapsın istiyorum neyse ki bugün kendisi dedi doktora gideriz diye çok sevindim rabbim herkesin gönlüne göre versin
Rıca ederım canım benım sağlıkla alırsın ınşallah kucagına
evet canım bir süre sivasta yaşadım üniversite dolayısıyla.ablamlar orda ikamet ettiği için sehri kısa sürede keşfettim.ablamın 2 doğumunuda sıkıntısız ve büyük ilgiyle yapan anadolu hastanesi kadın doğumda kesinlikle gültekin bey mükemmel bir doktor.inş olmaz ama çocukta hastalık vs olursada sivas tıp merkezi mahmut yıldırım.çok ilgililer ve işi hakkıyla yapıyorlar.sivas hızla gelişen bir şehir ne yapmak istersen rahatlıkla elinin altında herşeyi bulabilirsin.sağlık alışveriş ve sosyal alanda diğer şehirlerden kat kat hızla gelişiyor.inşallah en kısa zamanda geçer sıkıntın cnm
öncelikle hayırlı olsun cnm rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.bebeğin gelişimini gördükçe ultrasonda canlılığını gördükçe hele birde hayırlısıyla doğur onun eve kattığı neşeyi gördükçe eşin emin ol ailesini daha çok benimseyip bağlnacak.güzel haberlerinle gelirsin inş cnm hayırlısı
Cok tesekkur edrm canim cocuk doktoruda aklmdaydi inan iyi bir doktor kesfedene kdr zmn alir diyordum. Calisan bir anne oldugum icin genis zamanim olmuyor bu bilgileri burdan ogrenmem iyi oldu
canım ne demek her zaman her konuda yardım edebilirim sivası avucumun içi gibi bilirim.bu arada anadolu hastanesi kadın doğumda ömür bey olması lazım eğer gültekin bey dolu olursa düşünmene gerek yok bazıları ömür beyi daha iyi buluyor
Cok tesekkur edrm canim allah gonlune gore uersn her konuda. Bu arada sormak istedgm birsey olursa rahatsız edrm seni
Mrb arkadaslar benimde ilk gebeligim bir kere dusuk yaptim sonra tekrar ogluma gebe kaldim suan sekiz aylik hamileyim 28 gun sonra ogluma kavuscam ins erken dogum tehdiyle yasiyoruz iki aydir dualarinizi eksik etmeyin sapasaglim bir ay sonra oglumu kucaklayayim :)