• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk hamilelik =)

Rabbim hepinize sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin ins
Bir şey soracagim

Bu folik asit hamilelikten önce kullanılmaya başlanmiyor mu ? Yada zamanı nedir ? Bilgilendirirseniz sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öncelikle hayırlı olsun... Benim 5 mayıs son adetim şu an 8. Haftadayım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş ama her zaman bir risk vardır taa ki doğuma kadar bunu unutma. Bir düşük iki doğum yaşayan biri olarak tecrübeyle söylüyorum.

Erken belirti normal bazen ilk hamilelik hepsinden zor geçiyo.

Hastaneye yakın kim varsa onun yanında kal derim herşey bizim için olurda bir aksilik olur gitmen kolay olsun. 7-8 haftada mutlaka görün kalp atışı görünmeli görünmediği zaman müdahale edilmeli. Şunu düşün rabbim sana bunu nasip etmişse her zorluğu aşar kucağına gelir. Tedbir bizden takdir allahtan inş. Güzel haberlerini bekliyorum.

I love Bonus

amin...çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısını bilir tabii ki sizede hayırlı olsun =) amasya da kimsemiz yok orası bize yakın olan yer ama sağlık yönünden gelişmemiş diye duyumlar alıyorum.sivasta da ablam ve kayınvalidem var ve bildiğimiz dr var orası daha mantıkklı geliyor ama sanırım gidişte kayınvalidemlerde kalmayı dert ediyorum ben :( ne nişanlılıkta nede evliliğimde rahat edemedim haftaya gitmeyi düşünüyorum ama malum ramazan olunca iftara kal sonra muhakkak yatıya kalınacak bende bunu istemiyorum :( hayırlısı olsun umarım herşey çok çok iyi olur Rabbim bu güzelliği nasip etmişken böyle şeyleri düşünüyorum saçma evet ama evliliğimizde bütün yükü bize attılar bu yüzdende geriliyorum konusu olunca :( ve günde 1 paket sigara içerdim suan çok azalttım ama bırakamıyorum.hergün dua ediyorum tiksiniim diye bazen yaktığım gibi söndürüyorum ama bazende sonuna kadar içiyorum.durumumuda bilmiyoken canım çok yanıyo

Rabbim hepinize sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin ins
Bir şey soracagim

Bu folik asit hamilelikten önce kullanılmaya başlanmiyor mu ? Yada zamanı nedir ? Bilgilendirirseniz sevinirim

Amin inşallah hepimize =)siz ne kadarlık hamişsiniz folik asit hamilelikten 3 ay önce kullanılıyo en güzeli o aslında.bir çok faydası var bebeğin gelişimde.bu yüzden önceden hazırlıklı olmak en mantıklısı

canm bnm hastaneye gittiğimde sat a göre 5 hafta 3 gündü.ultrasonda kese büyüklüğü 6 hafta çıktı.dr bebegi görmek icin 3 hafta sonra gel dedi.sen en azından dr.a gidene kadar folik asite başladın mı.ihmal etmemek lazım.

evet başladım günde 1 tane öğle yemeğinden 10 dk sonra alıyorum.doğru kullanımdır umarım =) hadi hayırlısı cnm yaa ne mutlu şükürler olsun rabbime hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş =)

Tokat merkezde iyi doktor var dıye bılıyorum arkadasım gıdıyo sureklı kendi muayenehanesi var devlette degıl Yılmaz Seyyah adı. Ayrıca medıcal parkta da ıyı bayan dr lar varmış arastırın istersenız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkür ederim bu bilgi benim için çok iyi oldu=) acaba muayene ücreti yüksek mi bir bilginiz varmı

Selam kızlar ılk hamılelık isteyen ıcın cok guzel. 28+1 haftalık hamileyim Allah hepimiZin yardımcısı olsun.ramazanda cok zor gecıyo :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aslm cnm =) maşallah sen baya yol almışsın cinsiyeti belli olmuştur dimi?Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş =) ramazanda gercekten zor geçiyo

Kızlar ilk gebeligim bu gün dıştan çıktıktan sonra aynanın karşısında göğüs kısmının altından başlayıp göbek deliginin altına kadar uzun bi çizgi oluşmuş bunun hakkında hiç bi fikrim yok?

evet gebelikte bu çizginin belirginleştiğini duymuştum normal bişey yani =) hayırlı olsun bu arada ne kadarlık bebek :)

Son düzenleme:
Benimde ilk gebelik , bazen cok gereksiz seylerden korkuyorum tecrübesizlikten herhalde :)

hayırlı olsun cnm aynısı bendede var.sanırım ilk olmanın getirdiği tecrübesizlikten ötürü anne adayı olmanın getirdiği telaş bu.içimizde bir can var ve onun bütün hayatı canlılığı bizim içimizde bence bu telaşta normaldir =)

hayırlı olsun cnm aynısı bendede var.sanırım ilk olmanın getirdiği tecrübesizlikten ötürü anne adayı olmanın getirdiği telaş bu.içimizde bir can var ve onun bütün hayatı canlılığı bizim içimizde bence bu telaşta normaldir =)

Kesinlikle öyle canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Amin inşallah hepimize =)siz ne kadarlık hamişsiniz folik asit hamilelikten 3 ay önce kullanılıyo en güzeli o aslında.bir çok faydası var bebeğin gelişimde.bu yüzden önceden hazırlıklı olmak en mantıklısı

Canım hamile değilim :) evlendikten 3 ay sonra bebiş düşünüyorum o yüzden sordum.

amin...çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısını bilir tabii ki sizede hayırlı olsun =) amasya da kimsemiz yok orası bize yakın olan yer ama sağlık yönünden gelişmemiş diye duyumlar alıyorum.sivasta da ablam ve kayınvalidem var ve bildiğimiz dr var orası daha mantıkklı geliyor ama sanırım gidişte kayınvalidemlerde kalmayı dert ediyorum ben :( ne nişanlılıkta nede evliliğimde rahat edemedim haftaya gitmeyi düşünüyorum ama malum ramazan olunca iftara kal sonra muhakkak yatıya kalınacak bende bunu istemiyorum :( hayırlısı olsun umarım herşey çok çok iyi olur Rabbim bu güzelliği nasip etmişken böyle şeyleri düşünüyorum saçma evet ama evliliğimizde bütün yükü bize attılar bu yüzdende geriliyorum konusu olunca :( ve günde 1 paket sigara içerdim suan çok azalttım ama bırakamıyorum.hergün dua ediyorum tiksiniim diye bazen yaktığım gibi söndürüyorum ama bazende sonuna kadar içiyorum.durumumuda bilmiyoken canım çok yanıyo

Aman diyim bırak hemen her içtiğin sigara düşük tehlikesi ve gelişim bozukluğu olarak geri dönücek bebeğine bu vesile olur sana inş temelli kurtulursun genç yaşında.

Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş. Bugün bebeği olmayan arkadaşların doğmamış bebeklerine yazdıklarını bu bölümde okudum ağladım baya.

Rabbim bunu bize nasip etmişken güzel yanlarını görerek bakalım her olaya. Boşver artık geçmişi şimdi yaşadığına bak inş bebek onlarında değişmesini sağlar. Değişmeselerde rabbim sana vermiş vereceği mucizeyi :)

3 aydan sonra ayda bir kontroller olur daha rahat edersin şikayetlerinde hafifler inş. Gerçi şimdiden koku alıyosan işin zor :)

I love Bonus

Aman diyim bırak hemen her içtiğin sigara düşük tehlikesi ve gelişim bozukluğu olarak geri dönücek bebeğine bu vesile olur sana inş temelli kurtulursun genç yaşında.

Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş. Bugün bebeği olmayan arkadaşların doğmamış bebeklerine yazdıklarını bu bölümde okudum ağladım baya.

Rabbim bunu bize nasip etmişken güzel yanlarını görerek bakalım her olaya. Boşver artık geçmişi şimdi yaşadığına bak inş bebek onlarında değişmesini sağlar. Değişmeselerde rabbim sana vermiş vereceği mucizeyi :)

3 aydan sonra ayda bir kontroller olur daha rahat edersin şikayetlerinde hafifler inş. Gerçi şimdiden koku alıyosan işin zor :)

I love Bonus

çok teşekkür ederim öyle güzel yazmışsınki bu büyük mucizeyi,birkez daha ne kadar şanslı olduğumu anladım.artık onlar değişmesin çünkü ben değiştim =)amin diyelim :nazar::16: azalacağını sanmıyorum benm gibi pimpirikli bi insanın çok rahat hamilelik geçirmezdi zaten ama çok şükür onada razıyım sağlıklı olsunda

Back