- Konu Sahibi Cristalinatorr
selaaam güzel anne adaylarıhaydi gelin burda heyecanımızı sorularımızı merak ettiklerimizi paylaşalım =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selammmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilk hamilelik çok güzel tadını çıkartın
ah keşke çıkarabilsem daha risklimi değilmi onu bile bilmiyorum.malesefki burda kadın doğum dr yok sadece evde uyguladığım test var...ve içimde bir ton korku
nerde yaşıyosun ki
erbaa eşimin tayini ile burdayız.ne kadar söylesemde burda bebek olmasın diye merak ve korkumuza yenik düştük olurmu olmazmı korkusu,ilk bebeğin heyecanı...ve malesefki doktorsuz kaldık :) en yakın amasya fakat orayıda sağlık yönünden yetersiz buluyorlar.sivasta çok iyi bir dr var fakat orasıda 2 buçuk saat sürüyo nasıl olur gidiş geliş bilmiyorum.allah nasip ederseki son ay ne yaparım pff
canm zor senin işin şöyle yapabilirsin amasyaya gidersin hamileliğin de bir sorun yoksaöyle çok iyi doktora gerek yok bence kontrollere orda devem edersin son aydada memlekete gedersin neresi bilmiyorum ama annene yada kayınvalidene orda yaparsın doğumunu çok sıkıntı yapma bebek etkilenir
çok teşekkür ederim elimde degil zaten çok takıntılı bir yapım var =( gece rüyamda doktora gidiyordum ultrason için bana daha durumun belli belirsiz yapamam diyordu 9.haftamda olduğumu gördüm.acaba bir işaretmi diye kendimi yiyorum normalde eğer dogruysa 5.haftam ama ne biliim korkuttu beni.umarım bir sorun yoktur Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin
daha 5 haftalıksa bekle biraz daha en azından 1 hafta 10 gün gittiğin zaman herşey daha netleşir
son regl ilk günüm 22 mayıstı.ama ablam daha büyük diye düşünüyo çnkü benim hesabıma göre çok erken belirtilerim mide bulantım koku hassasiyetim başlamış oluyo.maalesefki aşırı mide bulantım var en ufak kokudan yemekten tiksinir oldum.büyük ihtimalle haftaya gideriz.sanırım yeterli zaman olur.inş yüzüm gülerek çıakrım ordan:18:
son regl ilk günüm 22 mayıstı.ama ablam daha büyük diye düşünüyo çnkü benim hesabıma göre çok erken belirtilerim mide bulantım koku hassasiyetim başlamış oluyo.maalesefki aşırı mide bulantım var en ufak kokudan yemekten tiksinir oldum.büyük ihtimalle haftaya gideriz.sanırım yeterli zaman olur.inş yüzüm gülerek çıakrım ordan:18:
erbaa eşimin tayini ile burdayız.ne kadar söylesemde burda bebek olmasın diye merak ve korkumuza yenik düştük olurmu olmazmı korkusu,ilk bebeğin heyecanı...ve malesefki doktorsuz kaldık :) en yakın amasya fakat orayıda sağlık yönünden yetersiz buluyorlar.sivasta çok iyi bir dr var fakat orasıda 2 buçuk saat sürüyo nasıl olur gidiş geliş bilmiyorum.allah nasip ederseki son ay ne yaparım pff