• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk hamilelik =)

Selammmmm ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamileliğini öğrenip doktora gidemeyen biri olarak çok stresli geçiriyorum durumu hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim.sadece evde uyguladığım testi pozitif gördüğümdeki mutlulukla kaldım :( mide bulantım var.regl hesabına göre bugün tam 5 haftalık sizin ne kadar nasıl geçiyor=)

nerde yaşıyosun ki

erbaa :( eşimin tayini ile burdayız.ne kadar söylesemde burda bebek olmasın diye merak ve korkumuza yenik düştük olurmu olmazmı korkusu,ilk bebeğin heyecanı...ve malesefki doktorsuz kaldık :) en yakın amasya fakat orayıda sağlık yönünden yetersiz buluyorlar.sivasta çok iyi bir dr var fakat orasıda 2 buçuk saat sürüyo nasıl olur gidiş geliş bilmiyorum.allah nasip ederseki son ay ne yaparım pff

erbaa :( eşimin tayini ile burdayız.ne kadar söylesemde burda bebek olmasın diye merak ve korkumuza yenik düştük olurmu olmazmı korkusu,ilk bebeğin heyecanı...ve malesefki doktorsuz kaldık :) en yakın amasya fakat orayıda sağlık yönünden yetersiz buluyorlar.sivasta çok iyi bir dr var fakat orasıda 2 buçuk saat sürüyo nasıl olur gidiş geliş bilmiyorum.allah nasip ederseki son ay ne yaparım pff

canm zor senin işin şöyle yapabilirsin amasyaya gidersin hamileliğin de bir sorun yoksaöyle çok iyi doktora gerek yok bence kontrollere orda devem edersin son aydada memlekete gedersin neresi bilmiyorum ama annene yada kayınvalidene orda yaparsın doğumunu çok sıkıntı yapma bebek etkilenir

canm zor senin işin şöyle yapabilirsin amasyaya gidersin hamileliğin de bir sorun yoksaöyle çok iyi doktora gerek yok bence kontrollere orda devem edersin son aydada memlekete gedersin neresi bilmiyorum ama annene yada kayınvalidene orda yaparsın doğumunu çok sıkıntı yapma bebek etkilenir

çok teşekkür ederim :(elimde degil zaten çok takıntılı bir yapım var =( gece rüyamda doktora gidiyordum ultrason için bana daha durumun belli belirsiz yapamam diyordu 9.haftamda olduğumu gördüm.acaba bir işaretmi diye kendimi yiyorum normalde eğer dogruysa 5.haftam ama ne biliim korkuttu beni.umarım bir sorun yoktur Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin

çok teşekkür ederim :(elimde degil zaten çok takıntılı bir yapım var =( gece rüyamda doktora gidiyordum ultrason için bana daha durumun belli belirsiz yapamam diyordu 9.haftamda olduğumu gördüm.acaba bir işaretmi diye kendimi yiyorum normalde eğer dogruysa 5.haftam ama ne biliim korkuttu beni.umarım bir sorun yoktur Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin

daha 5 haftalıksa bekle biraz daha en azından 1 hafta 10 gün gittiğin zaman herşey daha netleşir

daha 5 haftalıksa bekle biraz daha en azından 1 hafta 10 gün gittiğin zaman herşey daha netleşir

son regl ilk günüm 22 mayıstı.ama ablam daha büyük diye düşünüyo çnkü benim hesabıma göre çok erken belirtilerim mide bulantım koku hassasiyetim başlamış oluyo.maalesefki aşırı mide bulantım var en ufak kokudan yemekten tiksinir oldum.büyük ihtimalle haftaya gideriz.sanırım yeterli zaman olur.inş yüzüm gülerek çıakrım ordan:18:

canm bnm hastaneye gittiğimde sat a göre 5 hafta 3 gündü.ultrasonda kese büyüklüğü 6 hafta çıktı.dr bebegi görmek icin 3 hafta sonra gel dedi.sen en azından dr.a gidene kadar folik asite başladın mı.ihmal etmemek lazım.

son regl ilk günüm 22 mayıstı.ama ablam daha büyük diye düşünüyo çnkü benim hesabıma göre çok erken belirtilerim mide bulantım koku hassasiyetim başlamış oluyo.maalesefki aşırı mide bulantım var en ufak kokudan yemekten tiksinir oldum.büyük ihtimalle haftaya gideriz.sanırım yeterli zaman olur.inş yüzüm gülerek çıakrım ordan:18:

inşallah canm hayırlısı olsun

Öncelikle hayırlı olsun... Benim 5 mayıs son adetim şu an 8. Haftadayım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş ama her zaman bir risk vardır taa ki doğuma kadar bunu unutma. Bir düşük iki doğum yaşayan biri olarak tecrübeyle söylüyorum.

Erken belirti normal bazen ilk hamilelik hepsinden zor geçiyo.

Hastaneye yakın kim varsa onun yanında kal derim herşey bizim için olurda bir aksilik olur gitmen kolay olsun. 7-8 haftada mutlaka görün kalp atışı görünmeli görünmediği zaman müdahale edilmeli. Şunu düşün rabbim sana bunu nasip etmişse her zorluğu aşar kucağına gelir. Tedbir bizden takdir allahtan inş. Güzel haberlerini bekliyorum.

I love Bonus

Selam kızlar ılk hamılelık isteyen ıcın cok guzel. 28+1 haftalık hamileyim Allah hepimiZin yardımcısı olsun.ramazanda cok zor gecıyo :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sivas da iyi olan doktor hangisi canim dr ismini alabilir miym

Tokat merkezde iyi doktor var dıye bılıyorum arkadasım gıdıyo sureklı kendi muayenehanesi var devlette degıl Yılmaz Seyyah adı. Ayrıca medıcal parkta da ıyı bayan dr lar varmış arastırın istersenız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ilk gebeligim bu gün dıştan çıktıktan sonra aynanın karşısında göğüs kısmının altından başlayıp göbek deliginin altına kadar uzun bi çizgi oluşmuş bunun hakkında hiç bi fikrim yok?

Back