İlk hamilelik

Ne yapmam gerekli mide bulantılarım için

• Mide bulantımı ne geçirir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Shrk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
32
85
31
Selamun Aleyküm sevgili arkadaşlar büğün itibarifle 11 haftalık hamilelik sürecim bitti 12.haftamıza girdik doktoruma gittim hiç bir sorunumun olmadıgını söyledi Rabbime çok şükür mide bulantılarım var eşim dahi herşeyden ister istemez midem bulanıyor ilaç verdi ama yine aynı şekildeyim aklıma getirmemeye çalışıyorum ama en ufak bir koku geldimi dayanamıyorum ne yapmam gerekli:anneadayı::emir_bebek:

Canım dayanmaktan başka çaren yok ben 16. Haftaya kadar istifra ettim ve 4 kilo verdim istifra etsende yemeklerini kesinlikle yemelisin su içmelisin çubuk kreker de deneyebilirsin

Canım dayanmaktan başka çaren yok ben 16. Haftaya kadar istifra ettim ve 4 kilo verdim istifra etsende yemeklerini kesinlikle yemelisin su içmelisin çubuk kreker de deneyebilirsin

Hiç birşey yiyemiyorum adında istifra ediyorum biraz zaman geçtikten sonra yiyorum sorun olurmu bebegim için onuda bilmiyorum ilk hamileligim canım bilmedigim için sordum doktor herhangi bir sıkıntı yok dedi çok şükür ama ister istemez endişeleniyorum:KK17:

Benimde ilk bi sıkıntı olmaz Allah ın izniyle ama kendine iyi gelebilecek yiyecekleri bulmalısın mesela ben hiç su içemiyodum içtiğim an istifra ediyodum onun yerine karpuz tüketiyodum

Benimde ilk bi sıkıntı olmaz Allah ın izniyle ama kendine iyi gelebilecek yiyecekleri bulmalısın mesela ben hiç su içemiyodum içtiğim an istifra ediyodum onun yerine karpuz tüketiyodum
Ben yumurta yedigim an içim dışıma çıkıyor ilk başlarda ben aklıma getiriyorum ondan dedim ama aklıma getirmemeye başladım yedim dayanamadım yine demek ki bana yaramıyormuş onu anladım agır kokuku yemeklere hiç gelemiyorum mutfaga giremiyorum Allah razı olsun kayınvalidem yapıyor annemi hiç aratmıyor bana

Ben yumurta yedigim an içim dışıma çıkıyor ilk başlarda ben aklıma getiriyorum ondan dedim ama aklıma getirmemeye başladım yedim dayanamadım yine demek ki bana yaramıyormuş onu anladım agır kokuku yemeklere hiç gelemiyorum mutfaga giremiyorum Allah razı olsun kayınvalidem yapıyor annemi hiç aratmıyor bana

Kuran´in nazil oldugu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradi ailenize ve bütün Islam alemine hayir bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum Kadir geceniz mubarek olsun.

Eklentiler

• 6f616885kadirgecesimesajlari2.jpg
    6f616885kadirgecesimesajlari2.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 59
Ben ayva üzerine limon tuzda çare bulmuştum bu mevsimde bulur Musun bilmiyorum ama genelde eksi ve tuzlu şeyler iyi geliyor

Ben ayva üzerine limon tuzda çare bulmuştum bu mevsimde bulur Musun bilmiyorum ama genelde eksi ve tuzlu şeyler iyi geliyor
Çok teşeklür ederim canım bulamasamda eşki tuzlu şeyler yerim hayırlı kandiller

X