bende bısey sorcaktım arkadaslar gecen gun kasımda bır agrı oldu gece tuvalete aklktıgımda camasırım kırlenmıstı nasıl dıyım boyle kanımsıyla bırlıkte kahve rengı bır akıntı seklınde baya kırlenmıstı ertesı gun falan kahve rengı akıntı oldu hanı sılerken sımdı yok gıbı bıde dun geceden berı sık tuvalete cıkmaya basladım adetım 1 yada 2 sınde olcak bu ay kendı yorgun hıssettım hep kolumu kaldırcak halım yok gıbı oluyodu bu gunlerdede bu son yazdıklarım oldu sanırım adet olcam o yuzden mı acaba puff neyse hayırlısı artık rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsın
slm.. bende 4ay önce kimyasal gebelik yaşadım. bizim sorunumuz varikosel. aşılama düşünüyoruz.ancak doktorum hsg( rahim filmi)çektirmem gerektiğini söylüyor. bende daha önce düşükle de sonuçlansa döllenmenin olduğunu düşünüyorum. bu durumda tüplerim açık sayılmaz mı? bu konuda bilgin varsa ve paylaşırsan sevinirim.umarım hepimize nasip olur sağlıklı gebelikler..
slm bencede hamilesin bende de aynısı olmuştu 7 günüm geçiyordu 2 çigiden biri hafif pembeydi 2 gün sonra tekrar yaptım ozaman tam pembe çıktı adediniz 10 gün geçtikten sonra test yapmak daha ii birde aç karnına testi yaparsanız daha ii hamile olabilirsiniz dikat edin bence adetiniz iki üç gün geçince teste çıkmasa hemen hamile değilmişim diye düşünmeyin 10 gün bekleyin hata bende lekeler bile geldi çok üzülmüştüm yine adedmi oluyorum diye ama hamileymişim lekelerde ola bilir kormayın bence söğliceklerim bu kadar
bende bısey sorcaktım arkadaslar gecen gun kasımda bır agrı oldu gece tuvalete aklktıgımda camasırım kırlenmıstı nasıl dıyım boyle kanımsıyla bırlıkte kahve rengı bır akıntı seklınde baya kırlenmıstı ertesı gun falan kahve rengı akıntı oldu hanı sılerken sımdı yok gıbı bıde dun geceden berı sık tuvalete cıkmaya basladım adetım 1 yada 2 sınde olcak bu ay kendı yorgun hıssettım hep kolumu kaldırcak halım yok gıbı oluyodu bu gunlerdede bu son yazdıklarım oldu sanırım adet olcam o yuzden mı acaba puff neyse hayırlısı artık rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsın
Merhaba arkadaslar biliyorum biraz saçma bir başlık oldu ama kusura bakmayın; gEÇEN AYIN 1 İNDE REGLİ OLDUM her ay bende en az 3-5 gun geriye ceker reglım.Bu ay ise reglı olacagıma daır en ufak bır belırtı hıssetmıyorum.ne karın şişkinliği,ne sıvılce hıçbirsey yok.Am bunu karşılık hamılelık belirtisi diye ınternette yazn hıç bır belırtıde bende yok.Kafam çok karısık lutfen yorumlarınız beklıyorum.Bu arada ben3,5 yıldır evlıyım ve 7 aydır korunmuyorum, beklemek artık kendımce bağlantılar kurmaya çalışmama sebeb oluyro sanırım.Allah hepınız hayırlı evlatlar versin.Hoşçakalın
günaydın kızlar
bugün 7 gün oldu adetim gecikti..3 tane test yaptım
2 si negatif birisinde ikinci çizgi silik çıktı:44:sizce ben neyim şimdi hamilemiyim değil miyim:26:
maalesef kan testinde hamilelik çıkmadı bebek yok dedi doktor....ALLAHIM HERŞEYİN HAYIRLISINI İSTİYORUM SENDEN
gozun aydın hamılesın canım hadı hayırlısı
doktor senin gibi düşünmüyo çiğdem
canım yanışbılmıyorsam eyer ağdet oldun sonra kesılecektır cunku dusuklerde direk kan gelmeye başlıyor geçe gun bende oldum dok.ma aradım tam ağdet gunume dek gelmış bebekde daha kucuk oldugu için ustune agdet gormusum duydugumda çok sevınmıstım duşuk yapacam dıye çok korkuyordum
arkadaşım hcb büşüktü doktor gebelık yok dedi hcb 3.69 du adamlar o dereceyı bıle gebelık olarak gormuyor geçen hafta salık ocagında test yapırdım ikicizgide çıktı şimdi söyleyın gıdıp o doktoru ne yapim ilaçda kullandım hamile değil diye çok kötü bir şekilde grip oldum eşime bile ilaç kullandım diye mıyorum o yuzden doktorlara fazla ınanmıyorum artık bekarkende anne olamasın zor demıslerdı evlendıgım 6 ayında hamıle kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?