ilk hamilelik belirtileri....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Valla normalde adetlerin olurken böle olmuyosa belki hamis olabilirsin
Insallah Allah gönlüne göre verir bize de insallah

Merhaba arkadaslar biliyorum biraz saçma bir başlık oldu ama kusura bakmayın; gEÇEN AYIN 1 İNDE REGLİ OLDUM her ay bende en az 3-5 gun geriye ceker reglım.Bu ay ise reglı olacagıma daır en ufak bır belırtı hıssetmıyorum.ne karın şişkinliği,ne sıvılce hıçbirsey yok.Am bunu karşılık hamılelık belirtisi diye ınternette yazn hıç bır belırtıde bende yok.Kafam çok karısık lutfen yorumlarınız beklıyorum.Bu arada ben3,5 yıldır evlıyım ve 7 aydır korunmuyorum, beklemek artık kendımce bağlantılar kurmaya çalışmama sebeb oluyro sanırım.Allah hepınız hayırlı evlatlar versin.Hoşçakalın

evet aynen bizim sorunumuzda varikosel ve çıldırmak üzereyim.bu ay olmadı birdahki ay birdahaki ay ve artık bunaldım
regl günüme 2 gün kaldı.ama bu sefer farklı belirtiler var.bundan 20 gün önce göğüslerim şişti ve uçları ilk defa ağrıdığını farkettim kasıklarımda ağrıdı iki taraflı sağda sola oranla birazdaha fazla ağrım vardı bu gün hiç bir ağrım yoktu göğüslerim hafif ağrıdı koşarken falan hissettim şimdide alt karın bölgemde ağrı var ama hafif bundan bir hafta önce baktım idrar tahlilinde neg.ya hamile olabilirmiyim yoksa çıldırmak üzereyim .belirtilerinizi en ince ayrıntısıyla paylaşabilirseniz çok mutlu olucam.hamile kalmak isteyipte şuan hamile olan arkadaşlar lütfeeeennnnnnn.

Arkadaslar hıç belirti yok diyordum ya; kasıklarımda agrı başladı; olabılırmı acaba????

günaydın kızlar

bugün 7 gün oldu adetim gecikti..3 tane test yaptım

2 si negatif birisinde ikinci çizgi silik çıktı:44:sizce ben neyim şimdi hamilemiyim değil miyim:26:

Bence hamıle olabılırsın arkadasım ama en kesın sonuç kan tahlılı tabıkı.Yaptır tahlılı kurtul neyse ogrenır rahatlardın hıç olmazsa.:)

gidip kan verdim sonuç bugün belli olacak hayırlısıyla hala adet olmadım ve belirtiler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı... ama yinede olmayabilir diye de geçiyo içimden:18:

slm bencede hamilesin bende de aynısı olmuştu 7 günüm geçiyordu 2 çigiden biri hafif pembeydi 2 gün sonra tekrar yaptım ozaman tam pembe çıktı adediniz 10 gün geçtikten sonra test yapmak daha ii birde aç karnına testi yaparsanız daha ii hamile olabilirsiniz dikat edin bence adetiniz iki üç gün geçince teste çıkmasa hemen hamile değilmişim diye düşünmeyin 10 gün bekleyin hata bende lekeler bile geldi çok üzülmüştüm yine adedmi oluyorum diye ama hamileymişim lekelerde ola bilir kormayın bence söğliceklerim bu kadar

kızlar ben 09/01/2011 de evlendim ve geçen hafta karın bölgemdeki ağrıdan dra gittim ve hamile olduğumu öğrendim kan tahlilinde ultrasonda görülmesi için 1 hafta sonra gel dediler ben de hastalanamamıştım ve hala devam eden göğüs ağrım var sancımda yerleşme sancısıymış

şuan kaç aylık hamilesin yoksa daha yeni mi?

maalesef kan testinde hamilelik çıkmadı bebek yok dedi doktor....ALLAHIM HERŞEYİN HAYIRLISINI İSTİYORUM SENDEN

canım yanışbılmıyorsam eyer ağdet oldun sonra kesılecektır cunku dusuklerde direk kan gelmeye başlıyor geçe gun bende oldum dok.ma aradım tam ağdet gunume dek gelmış bebekde daha kucuk oldugu için ustune agdet gormusum duydugumda çok sevınmıstım duşuk yapacam dıye çok korkuyordum

sadece akıntın fazlalaşmıysa hamıle olma olasılıgın var canım herkez belırtılı olacak dıye bır şey yok inşaallah hamılesındır çok isterım

arkadaşım hcb büşüktü doktor gebelık yok dedi hcb 3.69 du adamlar o dereceyı bıle gebelık olarak gormuyor geçen hafta salık ocagında test yapırdım ikicizgide çıktı şimdi söyleyın gıdıp o doktoru ne yapim ilaçda kullandım hamile değil diye çok kötü bir şekilde grip oldum eşime bile ilaç kullandım diye mıyorum o yuzden doktorlara fazla ınanmıyorum artık bekarkende anne olamasın zor demıslerdı evlendıgım 6 ayında hamıle kaldım

canım ayın 1 ınde adet oldum 1ınden 5 gun once kasıgımda agrı oldu ve o dedıklerım oldu adetımın 3 gunu aksamı az oldu 4 gunu gun boyu pek olmadı ama aksam bırazcık oldu bugunde az oldu normal 6 gun suruyo o yuzden hanı adet oldugum ıcın pek hamılelık supem kalmadı bu ay halsızlık hıssettım hep bazen yıne oluyo ama bılmıyorum canım ya bıde dıyorumkı bıttıkten bı kac gun sonra test yapsam mı ama yoktur yavv pufff

bende aynen böyle düşünüyorum...kırmızıyı görmeden inanmıyorum hamile olmadığıma... bakalım ya nasip:26:

b hcg 1000 hamileyiimmmmmmmm .... nihayet 3 yıl bekledıgım bebişim inşallah gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…