ilk hamilelik belirtileri....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
302
0
46
İstanbul
slm kızlar,1,5 yıllık evliyim,evliliğimin 2.ayında kimyasal gebelik yaşadım ve kendiliğinden düşdü,.şimdi adetime 9 gün var ama kasıklarımda batmalar,belimde ağrılar var,hamile olabilirmiyim sizce..ama yine ilki gibi olcak diye korkuyorum..hamilelik öncesi böyle belirtisiolanlar varmı paylaşırsanız sevinirim..RABBİMhayırlısını nasip etsin inş..

kimyAsal gebelik:döllenme oluyor fakat,bebek kromozamsal bozukluklardan dolayı oluşamıyor.kan değerlerin normalde ikiye katlaması gerekirken gittikçe düşüyor vede vücut bunu kabul etmediğinden sessiz düşük denen adet kanaması gibi düşük gerçekleşiyor canım..

slm.. bende 4ay önce kimyasal gebelik yaşadım. bizim sorunumuz varikosel. aşılama düşünüyoruz.ancak doktorum hsg( rahim filmi)çektirmem gerektiğini söylüyor. bende daha önce düşükle de sonuçlansa döllenmenin olduğunu düşünüyorum. bu durumda tüplerim açık sayılmaz mı? bu konuda bilgin varsa ve paylaşırsan sevinirim.umarım hepimize nasip olur sağlıklı gebelikler..

canım rahim filmi sadece kanallar açıkmı diye bakmak için çekilmiyor.rahimde doğuştan olan bazı anormallikleride anlayabilmek için çekiliyor.bende tıpkı senin gibi kimyasal gebelik yaşadım.sonra tekrar hamile kalamayınca rahim filmi çekildim.ve rahimimde doğuştan gelen içe doğru bi giriklik görüldü ve hamile kalırsam sürekli yatmam gerektiği söylendi..yani kanalların açık olması bazen yeterli olmuyor...

anladım canım bu yönünü düşünmemiştim ben, çok sağol. ben hsg den biraz çekiniyorum, o yüzden hep ertelemeye çalışıyorum. ama kaçış yok gibi görünüyor.herşeyin hayırlısı..

rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu...bu kadar çekinme rahim filminden güvendiğin ve iyi bi doktor çeksin..hiç bişey anlamazsın.zaten 5 10 dk.bitiyor.allah yardımcın olsun.en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah

inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz canım. çok sağol.

rahim filmi artık çok kolay acısız çekliyor,istanbuldaysan çektirebileceğin özel bir yer söyleyebilirim,arkadaşım çektirmişdi oda çok korkuyordu ve çok memnun kaldı,..

rahim filmi artık çok kolay acısız çekliyor,istanbuldaysan çektirebileceğin özel bir yer söyleyebilirim,arkadaşım çektirmişdi oda çok korkuyordu ve çok memnun kaldı,..

hayır canım istanbulda değilim, ama bulunduğum yerde de yok, nerede çektireceğimizi bilmiyoruz. güvenilir bir yer arıyoruz açıkçası.belki istanbulu düşünebiliriz..

selam iyi akşamlar ben birşey sorucam hasta olmama 5 6 gün var ve karnımda kasıklarımda kramplar oluşuyor eğilirken zorlanıyorum normalde hasta olduğum zaman ki şişlikten farklı bi şişlik ve gerginlik var ve sürekli bir mide yanmasıı ( hamile olabilirmiyim lütfen bilen varsa yorum atsın meraktan çaatlıcamm (

slm canım,bendede aynı belirtiler oldu ama malesef edet oldum yine,moralim çok bozuk,dilerim sen hamilesindir hayırlısıyla...

slm canım,bendede aynı belirtiler oldu ama malesef edet oldum yine,moralim çok bozuk,dilerim sen hamilesindir hayırlısıyla...

hayırlısı ile inşallah canm pazartesi doktora gidip kan testi yaptırıcam adet günümü bekleyemiyorum sürekli aklımda öylemi böylemi sorularıyla (

aynı belirtiler ben de var canım hcb değerlerime baktırdım 3.69 çıktı ve nrmalde 14 günlük hamile olmam lazım benim sol kasık üzerinde karıncalanma var ama bugun kahverengi lekeler gelmeye başladı bence hamilesin bence hbc değerlerine bir baktır

14 günlük hamile nasıl oluyo cnm ben pek anlayamadım. zaten son adet tarihinden yaklaşık 14 gün sonra yumurtlama oluyor. bu durumda senin adetinin ilk günü hamile olmuş olman gerekir.

14 günlük hamile nasıl oluyo cnm ben pek anlayamadım. zaten son adet tarihinden yaklaşık 14 gün sonra yumurtlama oluyor. bu durumda senin adetinin ilk günü hamile olmuş olman gerekir.

3 haftalık gebe olunca hcb değerleri 5-50 oluyor 0.00 olduğunda hamile olmuyorsun ama kanala girer girmez kan değerlerin değişime ugruyor ve hcb de önce 0.60 olarak cıkıyor ve 2 günde bir bu sayı ikiye katlanıyor siperm kanallara girer girmez gebe olarak sayılıyorsun bu şartlar altında 14 günlük hamilelik görünüyor ben günlerce pc başında araştırma yaptım hatam varsa afola ama benim öğrendiğim kadar bu ama herkezin yumurtlama dönemi faklıdır kiminin erken yumurtası çatlar kiminin geç kişiye göre değişir .

bende bısey sorcaktım arkadaslar gecen gun kasımda bır agrı oldu gece tuvalete aklktıgımda camasırım kırlenmıstı nasıl dıyım boyle kanımsıyla bırlıkte kahve rengı bır akıntı seklınde baya kırlenmıstı ertesı gun falan kahve rengı akıntı oldu hanı sılerken sımdı yok gıbı bıde dun geceden berı sık tuvalete cıkmaya basladım adetım 1 yada 2 sınde olcak bu ay kendı yorgun hıssettım hep kolumu kaldırcak halım yok gıbı oluyodu bu gunlerdede bu son yazdıklarım oldu sanırım adet olcam o yuzden mı acaba puff neyse hayırlısı artık rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsın

kızlar günaydın evde yapılan testlerde hamilelik çıkmayabili mi? 4 gün günüm geçti testte negatif şimdi kan tahlili yaptırsam mı beklesem mi biraz daha :44:

Kizlar bende cok arastirma yaptim bu konuda nedir belirtiler die am aherkese göre degisiyomus.Kimisinin daha 2 haftalikken mide bulantisi basliyomus kimisinin ayni regl belirtileri gösteriyomus kimisinin akinti fazlasiyomus o sümüksü gibi olan akintidan. Kimisinin gögüslerinin üzerinde yesil yesil damarlar iyice belirginlesiyomus gögüs dolgunluguyla birlikte büssürü sey.. Ay nasil anliyacaz bende bilmiyom

kızlar günaydın evde yapılan testlerde hamilelik çıkmayabili mi? 4 gün günüm geçti testte negatif şimdi kan tahlili yaptırsam mı beklesem mi biraz daha :44:

canim cikmayabilir gec döllenme olduysa en kesin sonuc idrar tahlili icin 6. hafta diyolar kimisi yani son adet tarihinden 40 gün sonrasi falan kesin belli olur heralde.Kim bekliyebilir ki o tarihe demi ama :) Ama kimisinin 28. gün bile belli oluyo iste herkese göre degisiyo Allah hayirlisini cok aratmadn versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…