7 ay bebeğim olmadı sizin gibi her ay bekledim adet olmayayım die dua ettimkarnım agrıdı gecikti olcam mıı die bekledim hep..8. ayda dr rahim filmi istedi zaten çikolata kistim vardı..rahim filmi o kadar kolaydı ki 15 dk da cektiler içime ilaç verdiler önce...en son adetim şubatın 10 uydu şubatın 19 nda film cektirdim.. eve geldim 20 si ve 21 inde esimle birlikte olduk sonra esim sehir dısına cıktı...3-4 gün sonra tuvalette seffaf bi akıntı geldi biras fazla olduğu için dikkatimi cekti..birkac gün sonrada aksamlar 8 de uyuyakalmaya basladım .....10 mart bidahaki adetti 1 hafta vardı ama gögüslerim büyümüstü ama esim yanımda olmadıgı icin bu aydan umudumu kesmistim adetim bigün gecti ben hala ihtimal vermiodum.12 martta işe giderken eczanenin önünden geciodum test aldım ama ölesine....ise gidip testi yaptım hamileydiiiimmmmmmm:)))))bebişim simdi kucagımda gazını cıkarıyorumm mucize gibi bisey....benim mucizem rahim filmi ve arısütü oldu bence...darısıııı olmayanlarraaaaa tüm kalbimle dua ediyorum doğum yaparkende allahım olmayanlara da ver dedim hep...sevgilerrrr...
slm sardunya,benim bildiğim o şeffaf akıntı yumurtlamadöneminde olduğunu gösteriyor,3 gün öncesi ve 3 gün sonrası ilişkiye devam etmelisin,inş.bebişin tutmuşdur...Rabbim her isteyene versin inş.banada tabi:)
slm kızlar ....( ben 2hafta once gebelık testı yaptırdım ve hamıle oldugumu ogrendım
gecen hafta 4.5 haftalık hamıleydım ultrsona gore...ve 2 gun once tekrar gıtım 6 hafta doldu kalp atısını bebıbısı gorurum dıye ve dr boş gebelık oldugunu soledı... ama 1 hafta daha beklıyım bakıcaz dedı
cok uzgunum bebegım geldı sanarken meger yokmuş
darısı benimde başıma inş.....
aminnn aminnn.saol güzel duaların için..inş.bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inş.
ben 3 yıllkı evlıyım ve bebek istiyorduk 1. 5 aylık bebegım kalbini dun gorduk mınık pıt pıt ..ekımde korunmayı bıraktıysan uzulme daha erken dr gıdıomusun 6 ay olmaması normal dıolar..ama sen ıhmal etme
merhaba, öncelikle allah bebeğine ve sana uzun ömürler versin :) ben yazdıklarını okuduğumda şu anda içinde bulunduğum duruma çok benziyor o yüzden sana sormak istedim..bende polikistik over var,yumurtlama bozukluğu.son adet tarihim 16 ocak..ama bu ay yumurtladığımı hissettim,şeffaf yumurta akı gibi bir sıvı geldi,ondan önce de iki gün boyunca kasıklarıma sancılar girdi.ama benim sorum şu olacak ben o akıntıyı görmeden iki gün önce eşimle birlikte oldum.acaba yumurtanın döllenmiş olma ihtimali var mıdır?sanırım sende de öyle olmuş.birliktelikten 3 gün sonra mı o şeffaf akıntıyı gördün?benim adetim şu an 3 gün gecikti ama henüz test yapmadım..ayrıca dün aniden midem bulandı ve istifra ettim,sonra da hemen geçti.bugün hiç bulantı yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?