ilk hamilelik belirtileri....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
7 ay bebeğim olmadı sizin gibi her ay bekledim adet olmayayım die dua ettimkarnım agrıdı gecikti olcam mıı die bekledim hep..8. ayda dr rahim filmi istedi zaten çikolata kistim vardı..rahim filmi o kadar kolaydı ki 15 dk da cektiler içime ilaç verdiler önce...en son adetim şubatın 10 uydu şubatın 19 nda film cektirdim.. eve geldim 20 si ve 21 inde esimle birlikte olduk sonra esim sehir dısına cıktı...3-4 gün sonra tuvalette seffaf bi akıntı geldi biras fazla olduğu için dikkatimi cekti..birkac gün sonrada aksamlar 8 de uyuyakalmaya basladım .....10 mart bidahaki adetti 1 hafta vardı ama gögüslerim büyümüstü ama esim yanımda olmadıgı icin bu aydan umudumu kesmistim adetim bigün gecti ben hala ihtimal vermiodum.12 martta işe giderken eczanenin önünden geciodum test aldım ama ölesine....ise gidip testi yaptım hamileydiiiimmmmmmm:)))))bebişim simdi kucagımda gazını cıkarıyorumm mucize gibi bisey....benim mucizem rahim filmi ve arısütü oldu bence...darısıııı olmayanlarraaaaa tüm kalbimle dua ediyorum doğum yaparkende allahım olmayanlara da ver dedim hep...sevgilerrrr...

ben lale,,yeni üye oldum,, öncelikle isteyen tüm arkadaşlara, Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin,, ben uzun süredir siteyi tkp ediyorym,, 5 yaşında bir kızım var,, emzirmeyi bırktıktan sonra 3 yıl d.kontrol hapı kullandım,,kasım ayında dr gittim,,hapı bıraktım,2 ay kornm önerdi sonra krnma bırakılabilir ddi,son adt trihim 19 ocak,, hapı bıraktıktan sonra 23. gün adet oldum sonraki ay 26. gün oldum,,bu ay kaçında olacak yada olmayacak bilmiyorum,, hamilelik olur mu bilemiyorum,,ilk hamileliimde sol kasığımda bir his tek belirtimdi,şimdi yine var 2 gündür aynı his,,hayırlısı olur inşllh... beklemedeyim.

Merhaba,
yeni üye oldum, doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama sormak istediğim şu;
9 Ocakda son adetimi oldum, sonra 23 ocakta ara kanamam oldu, doktorum ovulasyon kanaması dedi.
eğer bugünlerde eşinle beraber olduysan hamile kalabilirsin ve de normal zamanında adet göreceksin yine dedi. Ben pek ihtimal vermedim ama hala adet de olmadım.
Böyle bir durum başına gelen var mı?
yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba, öncelikle allah bebeğine ve sana uzun ömürler versin :) ben yazdıklarını okuduğumda şu anda içinde bulunduğum duruma çok benziyor o yüzden sana sormak istedim..bende polikistik over var,yumurtlama bozukluğu.son adet tarihim 16 ocak..ama bu ay yumurtladığımı hissettim,şeffaf yumurta akı gibi bir sıvı geldi,ondan önce de iki gün boyunca kasıklarıma sancılar girdi.ama benim sorum şu olacak ben o akıntıyı görmeden iki gün önce eşimle birlikte oldum.acaba yumurtanın döllenmiş olma ihtimali var mıdır?sanırım sende de öyle olmuş.birliktelikten 3 gün sonra mı o şeffaf akıntıyı gördün?benim adetim şu an 3 gün gecikti ama henüz test yapmadım..ayrıca dün aniden midem bulandı ve istifra ettim,sonra da hemen geçti.bugün hiç bulantı yok..

slm sardunya,benim bildiğim o şeffaf akıntı yumurtlamadöneminde olduğunu gösteriyor,3 gün öncesi ve 3 gün sonrası ilişkiye devam etmelisin,inş.bebişin tutmuşdur...Rabbim her isteyene versin inş.banada tabi:)

teşekkür ederim 112 :)) sadece yumurtlamadan önce ilişki oldu,şansım az biliyorum ama birazcık da olsa umudum var...allah isteyen herkese nasip etsin anneliği :)

slm kızlar .... ( ben 2hafta once gebelık testı yaptırdım ve hamıle oldugumu ogrendım
gecen hafta 4.5 haftalık hamıleydım ultrsona gore...ve 2 gun once tekrar gıtım 6 hafta doldu kalp atısını bebıbısı gorurum dıye ve dr boş gebelık oldugunu soledı... ama 1 hafta daha beklıyım bakıcaz dedı
cok uzgunum bebegım geldı sanarken meger yokmuş

Canim uzulme stres yapma olur mu? Bir tanesini veren Allah digerini de verir bol dua et. Hayirlisi degilmis diye dusun canim. Gecmis olsun. Hele su bir hafta gecsin...

selam iyi akşamlar..bende 5 aylık evliyim. 26 günde bir regl oluyorum. geç kızlığımda olduğu gibi sancılı, yumurtlama dönemimide hissediyorum. tüm belirtiler oluyor. son regl dönemime yakın forumda yazan ilk hamilelik belirtileri hissettim. adet belirtilerinden daha farklıydı, günüme bir gün kala test yaptım dayanamadım eşimide umutlandırdım acaba mı diye, ama sonu hüsran, tam günümde regl oldum, bu ay doktora gitmeyi düşünüyoruz eşimle, acaba ne olabilir sorunumuz, yada biraz daha beklemelimiyiz, her ay işkence olmaya başladı bu acabalar

kızlar baska dr gıttım ve bebegımn kalpisini gordummmmmm..sız sız olun bı dr bişe dedı dıye kendınızı heba etmeyın basklarınada sorun sızı sevıyorumm.. allah herkese hayırlı evlat nasıp etsın

sen kaç aylık hamilesin canımm.ben ekimden beri korunmuyorum aa hala bebiş yoknyapacağımı bilemiyorum

aminnn aminnn.saol güzel duaların için..inş.bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inş.

aminnn aminnn.saol güzel duaların için..inş.bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inş.

ben 3 yıllkı evlıyım ve bebek istiyorduk 1. 5 aylık bebegım kalbini dun gorduk mınık pıt pıt ..ekımde korunmayı bıraktıysan uzulme daha erken dr gıdıomusun 6 ay olmaması normal dıolar..ama sen ıhmal etme

arkadaşlık isteği göndermişsin canımm saol..ben aslı burada sohbet etmek çok zor oluyor hemen hemen herkesin arkadaşlrı oluşmuş shbet etmek derdini paylşmak zor oluyor

doktora geçen ay sonu gttim anormal hç bir şey yok sedece stresten uzak ol dedi bana bu ayda adet olursam eğer hormon testi yapacakmş bakalım ozamn dahada netlşecek heşey

valla canım aynı benimki gibi...bildiğin yumurta akı gibiydi döllenmiş yumurta olduğunda gelio demişti ablam bana (ablam ebe)ve bende 2-3 gün sonra gördüm o akıntıyı bence test yap hamilesindir diyorum hadi bakalım insallahhhhhh:))))

kolay hamilekalmak için neler yapılabilir?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…