P perihan80 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2009 14 0 27 Ekim 2009 Konu Sahibi debby #21 senağlama regl oldum kendimi alıştırmaya başlamıştım hamileyım diye 3. gun yedim golü... yalnızçok yogun kanamam oldu nedenini anlamış degılım
senağlama regl oldum kendimi alıştırmaya başlamıştım hamileyım diye 3. gun yedim golü... yalnızçok yogun kanamam oldu nedenini anlamış degılım
cigmex çok tatlı bir kış bu Kayıtlı Üye 28 Aralık 2009 240 5 25 Nisan 2010 Konu Sahibi debby #22 debby .!.: hahaha regl oldum hanimlar.. ohh cok rahatladim kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... senin adına çok sevindim arkadaşım. allah isteyenlere nasip etsin.
debby .!.: hahaha regl oldum hanimlar.. ohh cok rahatladim kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... senin adına çok sevindim arkadaşım. allah isteyenlere nasip etsin.
cigmex çok tatlı bir kış bu Kayıtlı Üye 28 Aralık 2009 240 5 25 Nisan 2010 Konu Sahibi debby #23 perihan80 .!.: slm arkadaşlar, bugun adet gunum henuz daha olmadım duanıza ihtiyacım var Çok üzgünüm çoook Genişletmek için tıkla... dualarımız seninle inş hamilesindir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. allah isteyen herkese nasip etsinnn
perihan80 .!.: slm arkadaşlar, bugun adet gunum henuz daha olmadım duanıza ihtiyacım var Çok üzgünüm çoook Genişletmek için tıkla... dualarımız seninle inş hamilesindir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. allah isteyen herkese nasip etsinnn