slm arkadaşlar ben perihan aranıza yeni katıldım dogru yeremi yazıyorum bılmıyorum umarım guzel paylaşımları paylaşmak dileğiyle
arkadaşllar ben 10 aylık evlıyım son 4 aydır korunmuyoruz ve bebek istıyoruz. adet gunum pazaar gunu ve heyecanla beklıyorum. ama sanırım yıne olmadı sag kasıgımda gerılme ve uyuşma var adet olacagım sankisinirlerim bozuluyoo.... bu arada 27 gunde bir adet oluyorum
adet başlangıç gunum 29 eylul ayın 13 de sag kasıgımda agrı nedenıyle doktora gıttım 2 cm boyutunda dominant folikul mevcut dedıler çatlama filanmış ogun ıtıbariyle duzenli ilişkıye gırdık. artık yarını beklemekten başka çarem yoklutfen dua edin
İnşallah hamilesindir.Kasığında oluşan ağrı nedeniyle doktora iyiki gitmişsin en azından yumurtayı yakalama ihtimaliniz daha çok artmış.Kasıkta oluşan ağrıları neye yorumlamak lazım inan bende bazen bilmiyorum.Yumurtlarken ağrıyor,adet olmadan önce ağrıyor,hamile kalıyorsunuz yine ağrıyor...
belkide hamilesindir canım çok kendini dinleme varrsa bol bol sevinirsin zaten:lepi:teşekkurler portakal suyu
tespitınide kesinlikle katılıyorum. agrısa bır turlu agrımasa birtürlü bildiğim tek şey insanın psikolojisinin bozuldugu... insan artık vücudunu dinlemeye başlıyoo ... senağlama
hala regl olmadım. ama bu ay regl belırtım karın agrısı dışında yok. goguslerım şişmedi agrıda yok .karnım davul gibide degıl. kabız olurdum tam tersi gayet rahat çktım wc ye ve en önemlısı asabi degılım. bu ne şimdi bilen varmı......