Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk hamileliği idrarda çıkıpta 2. Hamileliğini idrarda göremeyen var mı ?
6gün gecikti ise aslında çıkması lazım testte.... Normalde negatif çıkınca test yanılmıs olabiliyor ama sonuç pozitif ise test yanılmıyo o kesin diyorlar.
6gün gecikti ise aslında çıkması lazım testte.... Normalde negatif çıkınca test yanılmıs olabiliyor ama sonuç pozitif ise test yanılmıyo o kesin diyorlar.
Pembelik yok bildiğiniz beyaz bir çizgi. İlk hamileliğimde direk çıkmıştı bu sefer çıkmadı ama kendimi hamile gibi hissediyorum. Bazıları idrar çıkmıyo falan diyolar ama öyle bişey olsaydı ilk çocuğumda da çıkmazdı öyle değil mi ?
Ben kadınların önsezilerine güvenirim. Testte çıkmadı ama hamile gbi hissediyorum diyorsunuz bu durumda testi yarın gene yapın ya da aklınızds kalmasın kan verin. Ben iki gebeliğimdede hissettim testlerin negatif çıkıyordu çünkü daha adet tarihim bile gelmemişti ama ben biliyordum. Adet vaktimde silik çıktı .
Pembelik yok bildiğiniz beyaz bir çizgi. İlk hamileliğimde direk çıkmıştı bu sefer çıkmadı ama kendimi hamile gibi hissediyorum. Bazıları idrar çıkmıyo falan diyolar ama öyle bişey olsaydı ilk çocuğumda da çıkmazdı öyle değil mi ?