ilk hamileliği düşünenler :)

Az once annemle konustum kafam karisti kizlar cumartesi gunu icin randevu aldim demistim ya.ben 3 ay once smear yaptirdim temiz cikti.yumurtaliklarima da bakti sorun yok demisti ama bebek o zamn dusunmedigim icin kan testi vs.. İstememisti.annem de dio ki saglik ocagina git folik asit yazar doktor dedi.ama kan testi vs gerekmezmi sizce de.is cikisi pazartesi saglik ocagina mi gitsem yoksa cumartesi kadin doguma mi? Bi de annem diyor ki doktor bi suru sey cikarcak sen de takican kafaya dio biz nasi hamile kaldik dio:) eski kafa mi yoksa hakli mi kadincagiz bilemedim.ne diyorsunuz napmaliyim sizce??

biraz haklı biraz değil annelerimiz genelde hep haklı çıksa da. folik asitin zararı olmaz folbiol u gidin eczaneden kendiniz bile alabilirsiniz, ben test yaptırmadım doktor direkt yazdı bana, ama hormon için vesaire mutlaka test lazım tabi..

Kızlar merhaba bende 27 yaşındayım ağustosta ıkı yıl olacak evleneli kpss telaşı yla erteledik ama yaştan dolayı korkmaya başladım konuyu araştırırken yazayım fıkır alayım dedim insan korkuyor belli bir süre sonra birkaç aydır artık acaba doğru mu yapıyorum sorusu takıldı beklemekle sonrasında isteyince de sorunlar çıkarsa yaşta geçmiş olur diye korkuyorum sankio_O

Back