Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hanımlar ilk hamileliği düşünenler düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim yada tecrübeli olanlar tecrübelerini paylaşırlarsa mutlu olurum
![]()
merhaba çok teşekkür ederim :) doktora gittim gerekli testleri yaptı ve folik asit verdi folidoce fakat heyecandan doktora aç mı tok mu içeceğimi sormamışım prospektüsünde aç yazıyor fakat yorumları okuyorum herkes farklı şeyler yazmış siz nasıl kullandınız aç karnına mı tok karnına mı? yan etkisi oldumu size?
merhaba hanımlar ilk hamileliği düşünenler düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim yada tecrübeli olanlar tecrübelerini paylaşırlarsa mutlu olurum
![]()
Merhaba kızlar, ben de bebiş istiyorum artık 24 yaşındayım, gittiğim doktor küçüksün demesine rağmen istediğimi söyledim:)
folik asit ve balık yağı içiyorum. aç karnına ya da tok karnına farketmez dedi bana doktor. o yüzden sorun olcağını zannetmiyorum. ben de ankarada güvenebileceğim iyi bir doktor arıyorum sürekli kontrole gideceğim... korunmayı bıraktık biz..
Öncelike hayırlısı olsun Canım:) jinekolojik muayene yaptı doktorum hatta smear testide yaptı bende doktora gitmeden önce stresten bayılacaktım nerdeyse çünkü ilk defa jinekolojik muayene olacaktım fakat doktorum çok iyi biriydi ve rahatlattı beni şöyle düşün bu muayeneyi sadece sen ve ben değil tüm dünyada yaşayan kadınlar yaptırıyorlar ve sonucunda dünyalara değer bir bebiş için öyle düşün:)inşallah senin doktorunda seni rahtalatabilir tatlım sakin olmanı tavsiye ederim :)Selamlar ben de ilk bebegi dusunuyorum bu haftasonu icin doktordan randevu aldim.bakalim neler soyliycek doktor...jinekolojik muayene de yapti mi cnm sana doktor?? Cok stresliyim.aslinda biz eylul gibi korunmayi birakicaz ama bu folik asit muhabbeti icin birazcik erken gidiyorum doktora...bi de sigara iciyorum kotu bi aliskanligim var( hayirlisi hepimiz icin
Merhaba kızlar, ben de bebiş istiyorum artık 24 yaşındayım, gittiğim doktor küçüksün demesine rağmen istediğimi söyledim:)
folik asit ve balık yağı içiyorum. aç karnına ya da tok karnına farketmez dedi bana doktor. o yüzden sorun olcağını zannetmiyorum. ben de ankarada güvenebileceğim iyi bir doktor arıyorum sürekli kontrole gideceğim... korunmayı bıraktık biz..
Merhaba ; biz 10 aydır bebek istiyoruz ama malesef daha olmadı ben ve eşim kontrole gittik hiç bir sorun olmadığını beklememiz gerektiğini söylediler. Sabırsızlıkla bebeğimizin olmasını bekliyoruz.
Merhaba canım doktorun küçük demesinin sebebi evliliğinizinde yeni olması mı acaba kaç yıllık evlisiniz bu arada hayırlısı olsun:) balık yağınıda doktor mu tavsiye etti canım sana bana sadece folik asit vermişti doktorum.
Sigara illetinden kurtulmam gerek acilen bakalim hem hamile olmak istiyorum hem de cok korkuorum bu dusunceden degisik bi his bi seye karar verebilmek.bi de hemen oyle pat diye de olmuyormus:) yas 28 benim ama cahilim bu konularda epey her seyi arastirip gozumde buyutuyorum sonucta hic bilmedigimiz seyler degil mi ama kizlar.her sey gonlunuze gore olsun insallah..
Merhaba kızlar, bizde artık bebek düşünüyoruz eşimle. bu ay korunmayı bıraktık bat 2gün kaldı. bkalım hayrlısı. hemen olmaz düşüncesindeyim bende. zaten istediğim tarih eylül gibi. özel sektörde öğretmenim.yaz doğumu yapmam gerekbende doktora gittim gebe kalmaman için hiç bi sebep yok dedi.folic plus kullanıyorum ben tok karnına günde 1 tane.
![]()
Merhaba arkadaşlar.
Biz de bebiş istiyoruz artık.
Doktora gideceğim ama jinekolojik muayeneden çekiniyorum. Hiç rahat olamıyorum o konularda. Bayramdan sonra gideceğim inşallah. Dua edin de halimden anlayacak bi doktora gideyim :)
inşallah hakkınızda hayrılısı olsun mutlu haberleri paylaşalımben de kendim için hayırlı haberleri bekliyorum. adetimin gecikmesini bekliyorum bi kaç gün daha dayanmam gerek.inş adetim gecikir de bebişimiz gelir hayırlısıyla:18: