sibelaaa nerelerdesin... nasılsın canımm..
meryemcim sibelaaanın sanırım morali bozuk onun için kaç gündür göremedim inşallah biran önce toparlanır
Bu arada kahverengi akıntının bir tehlike sinyali olduğunu da anlamış oldum.Çünki kahverengi akıntı kana dönüştü ve ağrılı bi kanama oldu ve neticede düşük oldu işte. Tecrübe edinmiş oldum.
Kanama devam ederken benden böyle büyükçe kırmızı bir et parçası düştü,sanırım döllenmiş yumurtamdı o .
canım kıyamam sana sanırım düşükten üç ay sonra hamile kalabilirsin Rabbim en kısa zamanda sana evlat verir inşallah
Sonucunu ne çıktı merak ettimmerhaba arkadaşlar;
benimde adetim 6 gün gecikti ilk günlerde bir sey yoktu ama ıkı gündür kahverengi akıntı geliyor. ama cok az. test yaptım uc kere pozitif çıktı. bugun saglık ocagına kan testi yaptırdım sonuc 2 saat sonra cıkıcak heyecanla bekliyorum. bundan onceki hamileliğim düşükle sonuclanmıstı. bunu da öyle olmasından korkuyorum. özel doktoruma yarın randevum var ama dün mesajla söylemiştim durumu. oda bana progestan önerdi suan onu kullanıyorum test sonucları umarım olumlu cıkar.. kızlar dua edin bana. saglık ocagındaki hemsire normaldir dedi umarım öyledir.
Bende progestan kullanıyorum sizin değerleriniz nasıl pekiHamileyim kizlar. Doktor bi sıkintı olmadigini soyledi
Persembe gunu tekrardan muayene olcam. Progestan kullanmaya devam ediyorum
Insallah dusuk yasamam
Lekelenme oldu bende başkada olmadı 4 haftalık benim suan haftaya kese için gidicem benimde artışlarım iyi durumda kaç haftalık siiznkiDegerlerim normal gidiyor olmasi gerektigi gibi. Bugin muayenem vardi hersey normal. Kahverengi akinti kirmizi oluyor du bazen keseyi gordum bugun cok sukur. Iki hafta sonra kalp atislarini duycaz insallah. Kanamada kesenin disinda olan kanamaymis Ben daha oncesi dusuk yaptim buyuk ihtimal ondan kaynaklaniyormus oda but kac haftaya biter dedi.. senin ne kadrlik kanama fln oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?