How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ilk haftalarda kahverengi akıntı

meryemcim sibelaaanın sanırım morali bozuk onun için kaç gündür göremedim inşallah biran önce toparlanır

Selam Eftelyaacım,
evet moralim çok bozuldu,hatta forumdan çıkmayı bile düşündüm,o kadar canım sıkıldıki,bebeğe hiç bu kadar yaklaşmamıştım,çöküntü oldu resmen,ama toparlandım,kısırlıkla ilgili konulara giriyorum şimdi.

Bu arada kahverengi akıntının bir tehlike sinyali olduğunu da anlamış oldum.Çünki kahverengi akıntı kana dönüştü ve ağrılı bi kanama oldu ve neticede düşük oldu işte. Tecrübe edinmiş oldum.
Kanama devam ederken benden böyle büyükçe kırmızı bir et parçası düştü,sanırım döllenmiş yumurtamdı o .

canım kıyamam sana sanırım düşükten üç ay sonra hamile kalabilirsin Rabbim en kısa zamanda sana evlat verir inşallah

Bu arada kahverengi akıntının bir tehlike sinyali olduğunu da anlamış oldum.Çünki kahverengi akıntı kana dönüştü ve ağrılı bi kanama oldu ve neticede düşük oldu işte. Tecrübe edinmiş oldum.
Kanama devam ederken benden böyle büyükçe kırmızı bir et parçası düştü,sanırım döllenmiş yumurtamdı o .

canım benim öncelikle geçmiş olsun.. üzme kendini ..lütfen dikkat et ..

bak canım bende bir düşük yaptım.. ama gün geçtikçe insan dah aiyi anlıyor ve üzülmüyor..eğer ki o bebek sağlıklı olsaydı düşmezdi,ya sakat doğsaydı diyip kendimi teselli ettim hep.. allah umutları boş bırakmıyor inanki sende en kısa zmanda tekrar bebeğine kavuşursun canım..

ama düşüğün nedenini araştırsınlar doktorunla görüş canım ..

benim düşük kan pıhtılaşması yüzünden olmuş bak düşükten 5 ay osnra tekrar hamile kaldım ben ve kan pıhtılaşmasını önleyici iğneler kullanıyorum ve herşey yolunda gidiyor.. tahlil yapılmasaydı bu bebeğimide kaybedebilirdim belkide..

bu yüzden sende araştır canım nedenini öğrenin ki bir sonraki hamileliğinde bu sorunu yaşamazsın canım .. tekrar tekrar geçmiş olsun ve allahım en kısa zamanda yien kavuştursun bebeğine seni

Sağol canım benim,
Yaa benim doktor pek araştırmaya gerek görmedi,sanırım tekrarlarsa eğer araştıracak,bende açıkçası konunun üstüne gidip iyice stres olmak istemiyorum,tedaviyede ara verdim zaten,doktorda iyice strese giririyorum çok beklenti içine giriyorum,en iyisi biraz ara vermek bu arada bende doğal tedavi yöntemlerini uygularım.

canım kıyamam sana sanırım düşükten üç ay sonra hamile kalabilirsin Rabbim en kısa zamanda sana evlat verir inşallah

amiinn inşallah canım sağol,ALLAH tüm isteyenlere versin,valla ben şimdiden başladım bişeyler yemeye içmeye, tamamen sağlıklı beslenmeye ağırlık veriyorum,yumurtalıklarımı çalıştıracak kürler yapıyorum, boş durmuyorum,acele mi ediyorum? beklememmi lazım biraz???

kızlar merhaba;
benim uzun zamandır her ilişkiye girdikten sornra kahverengi akıntım hatta kanamam oluyor.doktorum bir iltihap olduğunu ama bunu bünyemin yaptığını çekse bile 3-5 ay sonra yeniden oluşağını söyledi.en iyi çözümü normal doğum yapmammış.bu arada bemin de yumurtlama problemim vardı şimdilik klomen ve ovitrelle kullandım bu ilk aydı tedavide .ancak doktor belirli aralıklarla ilişki dedi bu da benim akıntımı iyice arttırdı.ne yapacağımı bilemiyorum.adet olmama daha 12 gün var ama sanki adetliymişim gibi geliyor akıntım.offfffffffffffffffffff bunaldım valla kadın olmak ne zor işmiş :37:

merhaba arkadaşlar;
benimde adetim 6 gün gecikti ilk günlerde bir sey yoktu ama ıkı gündür kahverengi akıntı geliyor. ama cok az. test yaptım uc kere pozitif çıktı. bugun saglık ocagına kan testi yaptırdım sonuc 2 saat sonra cıkıcak heyecanla bekliyorum. bundan onceki hamileliğim düşükle sonuclanmıstı. bunu da öyle olmasından korkuyorum. özel doktoruma yarın randevum var ama dün mesajla söylemiştim durumu. oda bana progestan önerdi suan onu kullanıyorum test sonucları umarım olumlu cıkar.. kızlar dua edin bana. saglık ocagındaki hemsire normaldir dedi umarım öyledir.

merhaba arkadaşlar;
benimde adetim 6 gün gecikti ilk günlerde bir sey yoktu ama ıkı gündür kahverengi akıntı geliyor. ama cok az. test yaptım uc kere pozitif çıktı. bugun saglık ocagına kan testi yaptırdım sonuc 2 saat sonra cıkıcak heyecanla bekliyorum. bundan onceki hamileliğim düşükle sonuclanmıstı. bunu da öyle olmasından korkuyorum. özel doktoruma yarın randevum var ama dün mesajla söylemiştim durumu. oda bana progestan önerdi suan onu kullanıyorum test sonucları umarım olumlu cıkar.. kızlar dua edin bana. saglık ocagındaki hemsire normaldir dedi umarım öyledir.
Sonucunu ne çıktı merak ettim

Hamileyim kizlar. Doktor bi sıkintı olmadigini soyledi
Persembe gunu tekrardan muayene olcam. Progestan kullanmaya devam ediyorum
Insallah dusuk yasamam

Degerlerim normal gidiyor olmasi gerektigi gibi. Bugin muayenem vardi hersey normal. Kahverengi akinti kirmizi oluyor du bazen keseyi gordum bugun cok sukur. Iki hafta sonra kalp atislarini duycaz insallah. Kanamada kesenin disinda olan kanamaymis Ben daha oncesi dusuk yaptim buyuk ihtimal ondan kaynaklaniyormus oda but kac haftaya biter dedi.. senin ne kadrlik kanama fln oluyormu

Degerlerim normal gidiyor olmasi gerektigi gibi. Bugin muayenem vardi hersey normal. Kahverengi akinti kirmizi oluyor du bazen keseyi gordum bugun cok sukur. Iki hafta sonra kalp atislarini duycaz insallah. Kanamada kesenin disinda olan kanamaymis Ben daha oncesi dusuk yaptim buyuk ihtimal ondan kaynaklaniyormus oda but kac haftaya biter dedi.. senin ne kadrlik kanama fln oluyormu
Lekelenme oldu bende başkada olmadı 4 haftalık benim suan haftaya kese için gidicem benimde artışlarım iyi durumda kaç haftalık siiznki

Back