How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ilk haftalarda kahverengi akıntı

ya arkadaşlar her ay olduğum gibi adetim sürdü ve bitti
2 gün sonra hayatımda görmediğim bir kahverengi bir akıntı oldu yoğun bir şekilde bir daha da gelmedi
zaten adetim bittikten sonra 1 kere yaptık daha...
yani bebek felan sanmıyorum olsun..
bu acayip birşey anlayamadım gitti..üstüne gören arkadaşlar
adetin az sürdüğünü ve kesildiğini söylüyor benimki normal seyrinde devam etti..
üfff..öteki taraftan da bazıları bana hamileliği boyunca adet gördüğünü de söylüyor...ufff
NE YAPSAM KIZLAR ACABA KİST FELAN MI BİR AKIL VERİN LÜTFEN..

canım benim bildiğim kist böyle atılmıyor adetinle beraber gidiyor bence doktora git ulrasonla baktır bi neden böyle diye sor istersen

destnacım geçmiş olsun vakit buldukça yat dinlen Rabbim bebeğini size bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız canım

destnacım geçmiş olsun vakit buldukça yat dinlen Rabbim bebeğini size bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız canım

amin saol canım Allah razı olsun dinleniyorum kitap okuyorum bol bol. biri sormuş ne kadarlık diye 6 haftalık oldu bizim ufaklık:ecrin_bebek:

Sibelaaaaaaaaa

canım ne oldu sesin çıkmadı gittinmi doktoraaa,haber ver bizlere tamammı..inşallah güzel haberlerle dönersin

Kızlar
Ben doktora gidiyorum,bayılacam heyecandan,elim ayağım tutmuyor,durmadan tuvalete gidiyorum,yaa hamile değilsin derse,yada düşük yapıyosun derse,gelince görüşürüz bana dua edin ne olur.mirmirmirmir

Kızlar
Ben doktora gidiyorum,bayılacam heyecandan,elim ayağım tutmuyor,durmadan tuvalete gidiyorum,yaa hamile değilsin derse,yada düşük yapıyosun derse,gelince görüşürüz bana dua edin ne olur.mirmirmirmir

rahat ol canım yaa.. ne var sanki.. inşallah herşey yolunda gider,sağlıklı ve güzel bir haber alırsın ..

selam herkese
maalesef iyi bir haber alamadım,doktor alttan baktı kese göremedi,kan tahlili istedi verdim geldim, ama benim umudum iyice azaldı,ağlamak istiyorum yaaa,nasıl olur da 2 kez idrarda çıkarda kese görünmez,

kanamamda iyice artmaya başladı adetmi bu acaba,ne farklı bi durum değilmi,önce lekelenme oluyor,test yapıyorum 2 defa pozitif çıkıyor,doktora gidiyorum ortada bebek felan yok,nasıl oluyor yaa,nasıl oluyor biri bana yardım etsin bişey söylesin.

eftelyaacım sağol ama doktora gidemedim bir türlü..
yarın gideyim bari ne yapayım bunca işin arasında ..
bana dua edin kzlar inş birşey çıkmaz..

merhaba bu aralar kahverengi akıntılarım war we her ilişkiye girdikte sonra kanamam oluyo acaba nedeni nedir? acil cevap verirseniz çok sevinirim??

ilişkiden sonra kanaman olması ilginçç
hemen bir dr görün canım ciddi birşey olabilir..

canım yaa benimde adetimden 2 gün sonra oldu yoğun kahverengi akıntı
bende yarın doktora gideceğim
inş seninde benimde bir sorunumuz yoktur..
haberleşelim inş yarın

canım korkma bişeyin olsa çok şiddetli ağrında olurdu belki rahim yolunda iltihap filan vardır ama en kısa zamanda doktora git en kesin bilgiyi doktor verir ancak o zaman tam olarak rahatlarsın

meryemcim sibelaaanın sanırım morali bozuk onun için kaç gündür göremedim inşallah biran önce toparlanır

Back