Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım eğer adetinde olduğu gibi değilse yerleşme kanaması olması lazım ama sen yinede yorma kendini fazla yat dinlen
bencede yerleşme kanması olabilir
dr.a gitme işini biraz erkene alsan iyi olur
belki progestan falan verir dr.un
canım bende hamileyim 5 hafta 6 günlük .adet günü lekelenmem olmuştu ben adet olucam sandım olmadım 4 gün sonra sağlık ocağında idrar testi yaptılar hamileydim pazartesi doktora gittim devlet hastanesine bir sürü tahlil verdii tarama testiymiş benimde kahverengii akıntımoluyo arada genelde sarı ama doktora bugün gösrterdim herşey iyii idrarda az akıntı iltihap çıktı önnemli deil dedii haftaya gel muayeneme kalp atışını dinliyelim dedii çok heyecanlıyım inş seninde önemli bir şeyin yoktur kendine dikkat ett sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik diliyorum canım:)
KIZLAR
gidip gelip bakıyorum bişey yazan varmı diye ama hiç böyle bişey yaşayan yok sanırım???????????
canım ben 10.haftayı bitirdim bugün ama bende hiçbir akıntı v.b. şeyler olmadı ama ablam hamileliğinde böyle şeyler yaşamıştı,ondada kahverengi tarzında bir akıntı olmuştu,şimdi 4 yaşında oğlu var...
yerleşme nedeniyle olmuştur inşallah canım ama doktoruna acil olduğunu söyleyip gitseydin bence.. benim doktorum çok yoğunda olsa acil görmem lazım sizi diyince hemen bir randevu arasına sıkıştırıverir beni... neyse mademki az kaldı yarın gideceksin ..
hayırlı ve mutlu haberlerle dönmeni dilerim canım
hadi bugün dr.a gitte öğrenelim
bizde çatladıkkaydirigubbakcemile3
adetim bittikten 2 gün sonra kahverengi yoğunca bir akıntım oldu(afedersinizde)
hayatımda ilk defa böyle birşey karşılaşıyorum..
arkadaşlar hep korkma üşütünce öyle olur felan dediler
ama bir türlü içim mutmain olmuyor..
doktora da gidemedim bir türlü..
belki gidemeyeceğim de şehir dışına çıkma olasılığım var
sizce bu ne olabilir ilk defa yaşıyrum böyle birşeyi..
arkadaşlar dün biraz yürüdüm görümcemegittim ama çok halsizdim hamilelik belirtilerini çok yoğun yaşamıyodum daha önceleri akşam ha uyudum uyuycam zor oturdum sabah namazına kalktığımda şok oldum kanamam vardı baya iç çamaşırım beyazdı kana bulandı korktum ağlayarak eşimi uyandırdım adamcağız ne yapcağını şaşırdı kendime gelemedim biraz yatıiyim dedim yok kendimi herşeye hazırladım heralde gitti dedim devlet hastanesine gittik benim doktorumun numarası dolmuş ricayla numara verdi saolsun vajinadan ultrasonla baktı kanamam koyukahhverengiye dönmüş doktorun elidivenine bile bulaştıı çok korktum ilk kez muayene oldum
kese gayet iyi dedii içindeki küçük noktada bebişimmiş çok duygulandım doktor korkulacak bişey yok dedii progestan verdi hareketini kısıtla dedi 15 gün boyunca dikkat et cinsel ilişki yaasak ağır kaldırma iş yapma dinlen dedi ilk bebeğim korkuyorum dua edin gerçi keseyii görünce çok mutlu oldum ama hala gözyaşımı tutamıyorum sibela sen gittinmii doktora inş herşey yolundadır canım