İlk gunum kizlar yardim!!! zor tutuyorum kendimi...

Phi1618

askim~ben~bebegimiz
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
697
0
6 yildir kullaniyorum hic aklimda yokken dun bi anda birakcam dedim acele mi ettim kendimi hazirlamam mi gerekiyodu biraz bilmiyorum kotu durumdayim aklimdan cikmiyor ilk krizim gecmis gibiydi 10 dk sonra yine ayni durumdayim basimda uyusma var arastirdim oksijen cok gitmeye basladigi icin olabilirmis o da rahatsiz ediyor 1 tane yaksamm i bilmiyorum 2 nefes cekip sondursem uff esim geldi bana yardim etmek yerine uyuyor kalkip bogasim geliyor onu da napicam ben ya icim mi bi tane?

canim gozun aydin diyim artik kendini tut onlara goz yummaz her canin istediginde yakayimmi dersen olmaz bende daha once biraktim 15 ay sonra geri basladim ama 1 hafta icinde bende birakcam ins bekle beni geliyorum arkandan:)

ins canim bende her an donup senin arkandan gelebilirim. ya delircem hani kisa suruyodu istek zamani hani baska seyle ugrasinca geciyodu cildircam gecmiyor aklimdan cikmiyor iki nefes ceksem rahatlicam ama yapamiyorum dunden beri sabrettim of offffffff uyusam dicem ama uykumda yok bi de regl oldum ikisinin stresi mahvetti beni ya su adam uyansa bi kavga etsem rahatlarim heralde offffffffffff

biliyorum cok zor geciyor bundan bir ay once yine biraktik 4 gun dayanabildim ama gercekten el aliskanligini bir unutsan gerisi geliyor cok zarari var ya maddi manevi bizi maf ediyor sabir ins bende birakmaliyim biz cumaya karar verdik bakalim cok kisi birakcak simdiden stresini yasiyorum sorma ama dayan simdi bir tane yaksan arkasi gelir bir sure daha denersin yine birakayim diye o daha kotu bence karar vermisken dayanabildigin kadar dayan kiz kocanlada kavga etme adamin sucu ne delu:)

ya o icmiyor sizlanma diye bagiriyor simdi disari cikacak sacma sapan konusuyor hepsini sayacakmis da bilmem ne bi de kendi ustune yemin ettirdi bana ... yardim etmek yerine iyice strese sokuyor bogup atasim geliyor yemin ederim.. Basim donuyo bu devamli hatirlatiyo bana bi gecse daha rahat edicem... bende mi cuma biraksam napsam hic kendimi alistirmamistim bi an aklima esti ..

biliyorum canim cok zor hic bir seyden zevk tat alamiyorsun resmen neyse kendine iyice baglamis bizleri yinede insanin elinde zorlucaksin bende cok zorlancam ama benimki zorunlu birakmak olacak ne yapayim sabir etcez icmeyene kolay geliyor diyorlar neymis birakmakta ne var cunku kendileri icmiyorya aklina geldikce baska seyler yapip unutmayi denesen belki oyle asabilirsin ilk 1 hafta cok zorluyor ama biraktiktan sonra rahat nefes alabiliyorsun enerjin gucun yerine geliyor iste oyle zor birakmasi sen bence dayanmaya calis simdi iceyim deme basin donuyor sonra kolay gelsin canimya allah unutturma gucu versin amin

cok saol canim solediklerin iyi geldi simdi icsem ayni seyleri bi daha yasicam bu kadar dayanmam bile mucize gibi 2 saatten fazla dayanamazdim. erik aldim biraz iyi geldi. ins basiricam.

dayanamdim kizlar bi tane yaktim ama yarisinabile gelmeden sondurdum normalde bu saate kadar 7-8 tane icmis olurdum. hala vazgecmedim birakmaktan. icerken ilk nefeste cok mutlu oldum diger nefeslerde vicdan azabi cektim ve hemen attim yanlis yaptim bilmiyorum ama simdi cok iyi hissediyorum aksama kadar dayabilirim sanirim

Hemen patlıcanı ocakta közle közledikten sora ıslatmadan kenarında köşesinde siyah kabuk kalıntıları kalmış olmasına bakmadan tuzla bi güzel ye sigara içmiş gibi oluyosun uzun bi süre sigara canın istemiyor. Buna sebep patlını közleyince ortaya çıkan nikotin tadı.

X