Evet arkadaşım öyle biliyorum. Negatif cikarsa yine de moralini bozma ama ya üzülürüm. Sonuçta negatif çıkan test sonucu asla kesin sonuç değildir. Çok meraktaysan yap bir şey kaybetmezsin.Yani eğer döllenme olduysa 10 gün sonra idrar testi çıkar diyosunuz. 12 gün oldu.yarın sabah 13.gün.ben en iyisi yarın yapayım idrar testi.negatif çıkar diye de korkuyorum
Ben en iyisi yarın sabah yapayım test.yani hiç mi yok ya regl bitip de hemen hamile kalan ve 13 14 gün sonra öğrenen ???Evet arkadaşım öyle biliyorum. Negatif cikarsa yine de moralini bozma ama ya üzülürüm. Sonuçta negatif çıkan test sonucu asla kesin sonuç değildir. Çok meraktaysan yap bir şey kaybetmezsin.
Canim regl bitip de hemen hamile kalanlar var. Mesela benim annem regl bitince yumurtlama olmaz diye düşünerek korunmamis ve o ilişkiden hamile kalmış. Bu tamamen yumurtlama tarihiyle alakali. ama kadınlar genellikle test yapmak için olası adet günlerini bekledikleri için hemen ogrenmiyorlar. Sen benim gibi sabırsızsin anlaşılan.Ben en iyisi yarın sabah yapayım test.yani hiç mi yok ya regl bitip de hemen hamile kalan ve 13 14 gün sonra öğrenen ???
Sabırsız da laf mıCanim regl bitip de hemen hamile kalanlar var. Mesela benim annem regl bitince yumurtlama olmaz diye düşünerek korunmamis ve o ilişkiden hamile kalmış. Bu tamamen yumurtlama tarihiyle alakali. ama kadınlar genellikle test yapmak için olası adet günlerini bekledikleri için hemen ogrenmiyorlar. Sen benim gibi sabırsızsin anlaşılan.
Yani regl olmazsam mı yapayım testi?keşke o kadar bekleyebilsem.çok sabırsızlanıyorumGünün gecsin canim bence beklemelisin..
Erken gebelik testleri var, ne kadar var reglinize bilemedim ama bir eczaneye danışsanız.Kimsenin fikri yok mu yaa
Test aldim zaten de negatif çıktıErken gebelik testleri var, ne kadar var reglinize bilemedim ama bir eczaneye danışsanız.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Canim mide bulantisi belirtisi hamileligin ilk ayinda yasaniyor. 12. Gunde kusmazsin yani. Ne kadar psikolojik degil desen de psikolojik belirtiler yasiyorsun. Ister istemez beklenti icindesin cunku. Rahat birak kendiniBugün test yaptım sabah 9 da.sonuç olumsuz.hamile değilim dedim ve az önce et yedim ben ki çok severim.midem bulandı kusuyordum.yani psikolojik olamaz ki anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?