ilk günden ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MONNA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani eğer döllenme olduysa 10 gün sonra idrar testi çıkar diyosunuz. 12 gün oldu.yarın sabah 13.gün.ben en iyisi yarın yapayım idrar testi.negatif çıkar diye de korkuyorum :KK43:
Evet arkadaşım öyle biliyorum. Negatif cikarsa yine de moralini bozma ama ya üzülürüm. Sonuçta negatif çıkan test sonucu asla kesin sonuç değildir. Çok meraktaysan yap bir şey kaybetmezsin.

Evet arkadaşım öyle biliyorum. Negatif cikarsa yine de moralini bozma ama ya üzülürüm. Sonuçta negatif çıkan test sonucu asla kesin sonuç değildir. Çok meraktaysan yap bir şey kaybetmezsin.
Ben en iyisi yarın sabah yapayım test.yani hiç mi yok ya regl bitip de hemen hamile kalan ve 13 14 gün sonra öğrenen ???

Ben en iyisi yarın sabah yapayım test.yani hiç mi yok ya regl bitip de hemen hamile kalan ve 13 14 gün sonra öğrenen ???
Canim regl bitip de hemen hamile kalanlar var. Mesela benim annem regl bitince yumurtlama olmaz diye düşünerek korunmamis ve o ilişkiden hamile kalmış. Bu tamamen yumurtlama tarihiyle alakali. ama kadınlar genellikle test yapmak için olası adet günlerini bekledikleri için hemen ogrenmiyorlar. Sen benim gibi sabırsızsin anlaşılan.

Canim regl bitip de hemen hamile kalanlar var. Mesela benim annem regl bitince yumurtlama olmaz diye düşünerek korunmamis ve o ilişkiden hamile kalmış. Bu tamamen yumurtlama tarihiyle alakali. ama kadınlar genellikle test yapmak için olası adet günlerini bekledikleri için hemen ogrenmiyorlar. Sen benim gibi sabırsızsin anlaşılan.
Sabırsız da laf mı :-) yarın test yapcam bakalım sonuç ne olacak :confused:

Günün gecsin canim bence beklemelisin..

Bu günlerde bir söz duydum İzdivacın ve çocuk sahibi olmanın hırsa tahammülü olmazmış. Bunu evlenmemiş biri olarak söylüyorum, elbette ki yolları araştırılmalı ama bu iki önemli olay sanırım hırsla ve çok çok istemekle daha da bir zorlaşıyor. İnşallah en kısa zamanda ve en hayırlı şekide sağlıkla çocuk sahibi olursunuz.

O kadar çabuk çıkmaz idrar testinde.Kan testinde bile adetten 3-4 gün önce çıkabiliyor. Stik şeklindeki testlerde adet geçtikten 3-4 gün sonra çıkıyor.Umarım gebesindir ve inşallah bekleyişin sadece 10 gün olur .Senelerdir beklemezsin bizim gibi inşallah :KK51:

tarif ettiginiz agrilar yumurtlama agrisina benziyor,bugunlerde birlikte olun esinizle

Olabilir cnm ben 3,5 sene istemedim çocuk korundum hep sonra eşim ısrar etti ve sadece bir kez korunmasız ilişki oldu hopppp hamileyim :)) baştan şok oldum ama alıştım şimdi bende çok şükür

Bugün test yaptım sabah 9 da.sonuç olumsuz.hamile değilim dedim ve az önce et yedim ben ki çok severim.midem bulandı kusuyordum.yani psikolojik olamaz ki anlamadım:KK14:

Bugün test yaptım sabah 9 da.sonuç olumsuz.hamile değilim dedim ve az önce et yedim ben ki çok severim.midem bulandı kusuyordum.yani psikolojik olamaz ki anlamadım:KK14:
Canim mide bulantisi belirtisi hamileligin ilk ayinda yasaniyor. 12. Gunde kusmazsin yani. Ne kadar psikolojik degil desen de psikolojik belirtiler yasiyorsun. Ister istemez beklenti icindesin cunku. Rahat birak kendini

Evet psikolojik gibi ya da arkadaşlarında dediği gibi yumurtlamadan kaynaklanabilir kasık ağrıları.
Şuan için aldığın sonucun ihtimali çok düşük zaten heleki idrar testi için.
Adet gününde ya da bir iki gün geçince yaarsan daha gerçekçi bir sonuca ulaşırsın.

Psikolojiktir olmasini düşündüğün için her seyi ona yoruyorsundur...

Test falan yapmayacağım artık. Beklenti içinde değildim hiç bel ve kasık ağrısı çekene kadar. Ama artık test falan yapmicam adet gecikirse yaparım o da 12 gün sonra

İlk gün olabilir ben evlendiğim ilk gün hamile kaldım iki defa korunmadım şoktayım çünkü bir süre düşünmüyordum bir kaç günlük ihmal, 8 haftalık hamileyim

Konu neden hortlatılmış?
Konu sahibi hamile bu arada.

Back