İlk günden beri evlenmek isteyen adam bakın ne yaptı

sürekli içimde kötü niyet yok cümlesini üzerine basa basa söylemiş
her zaman derim, bir insan neyi özellikle belirterek söylüyorsa
kesinlikle tam tersidir...

Son düzenleme:
kadınlar hakkında yazdıkları beni şok etti zaten kendini mesajında belli etmiş
ciddi kararlar da aileyi dinlemek lazım genelde hata yapan yanlıs karar veren insanlar hep ailemi dinleseydim diyorlar
geç olmadan yüzünü göstermiş şükret bence canım
hakkında hayırlısı olsun

en son yazdıkları benim 13-14 yaşında yaptığım tripler kadar çocukça ve saçma olgun biri değil gibi.gibisi fazla değil zaten boşver iyi olmuş kendini gösterdiği

Kızlar son gelişmeyi de yazayım size.

Bu yazışmanın üstüne ben onu faceten sildim, ne aradım sordum, ne bişey. 2 gün önce aradı. (Cep numarasını da silmiştim tanımadığım için açtım).''Seni çok özledim, napıyosun'' fln dedi. Pek hevesli konuşmadım doğal olarak. ''Ne kadar taş kalplisin ya sen insan bi kere olsun arar'' dedi. ''pat iye kestrip atan, beni faceten sil diyen adamı niye arayacakmışım? Asıl taş kalpli olan aileme tuhaf bilmem ne diyen sensin'' dedim. ''Ya işte ben seni gerçekten istiyorum annelerimiz tanışsın kabul ediyorum bu pazar tanıştıralım lütfen her şey senin istediğin gibi olsun'' dedi. ''Anneme sormam gerek'' dedim. Oflayıp pufladı ben öyle diyince. Annem dedi ki ''kızım daha işin başında ailene laf etti bu çocuk, baştan olumlu bakıyodum ama yarın öbürgün daha ağır sözler söyler bu ben güvenmiyorum. Yine de illa görüşmek istiyorum dersen sen bilirsin''. Kızlar ben de bu face yazışmasından acayip soğumuştum zaten. Abartılı cümleler, her şeyi gün be gün planlamalar fln bana göre değildi. Bu gün defalarca aradı açtım en sonunda dedim böyle böyle, ''keşke o sözleri söylemeseydin kısmet değilmiş kusura bakma dedim ve kapattık''. Verdiğim karardan da çok memnunum şu an.

guzel sevindim senin adina. o seni cok istemisse adam olsaymis. sadece onun seni degil senin de onu istemen lazim. ne oyle sanki son sansinmis gibi her kaba saba hareketine katlanacakmisin. evlenmis olmak icin evlenilmez

Son düzenleme:
en doğru olanı yapmışsın baştan kendini göstermiş zaten nasıl güvenebilirsin
hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…