• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk günden beri evlenmek isteyen adam bakın ne yaptı

Crystalline

Gamzeli Kız...
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
248
4
118
İzmir
:kkk:Kızlar....

Neler oldu neler anlatmazsam çatlarım.

Biz en başından beri nasıl tanıştık görüştük anlattım size şu konuda:

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...karar-veremiyorum-kizlar-bi-bakin-lutfen.html

Toplam 3 kere buluştuk. Hepsinde peşimde pervane oldu, yemek ısmarlamalar, ne istersen alayımlar, yüzük bakmalar, iltifatlar, sürekli evlenmek istiyorum istersen ver cüzdanını basalım nikahı demeler vs vs.

İşin ilginç tarafı zerre etkilenemedim.

Yapmacık geldi hepsi.

Ama bu kadar ciddiyim diyip durması ‘’seni isticem eşim olucaksın’’ vs diye büyük konuşmasını merakta bırakıyodu beni. En sonunda dedi ki ‘’bayramda gelip annenle babanla tanışmak istiyorum’’. Annem de dedi ki ‘’ailesiyle geliyosa gelsin’’. Ona dedim annem böyle dedi diye ‘’olmaz öyle önce ben gelicem’’ dedi. Annem dedi ki ‘’tamam madem öyle annesiyle biz dışarıda tanışırız bi çay içeriz nolcak, illa eve gelmelerine gerek yok’’. Bunu teklif ettim ‘’ne o öyle biz ilkokul çocuğu muyuz?’’ dedi bu sefer de... Annem de bugün kızdı. ‘’Neden ailesini saklıyo?’’dedi. ‘’Bu adam ciddi değil sen de bundan sonra görüşmeye gitmiceksin’’ dedi. Ben de annemin sözünü dinledim doğal olarak. Ve dedim böyle böyle. annem izin vermiyo, sen anneni aileni kaçırıyosun, saklıyosun, madem böyle yapacaksın hakkını helal et dedim.

Bana yazdığı cevabı ibreti alem için kopyalıyorum buraya:

tamam
görüsmeyelim
oldu mu
helal olsun
ama şunu bil benim hic bi kötü niyetim yoktu senin tuhaf bi ailen var
sen devam et onları dinlemeye
herkesi de bir sanmasınlar
devam et böyle davranmaya
neyse daha fazla konusmayacam
sil beni
siz kadınlar gercekten salak yaratıklarsınız ben size anlam veremiyorum
ya adam gibi adamım ne bi kötülügüm oldu sana nede bi art niyetim niyetimi en bastan söyledim planladık
yürütüyoduk
senin ailenin sacma sapan istekleri filan derken bitti
bu hayatta dürüstlük adamlık olmuyomus onu anlıyorum sana bütün iyi
niyetimle bütün saflıgımla yaklastım
icimde hic bi kötü art niyet yoktu ama sen hic anlamadın
neyse bu saatten sonra önemi de yok

sonra da sil beni facebooktan fln demeye başladı.
çoktan sildim zaten uzatma Allah yolunu açık etsin dedim.
Ve bitti.

Üzüldüğüm falan yok da nasıl bu kadar dil döküp, bu kadar çabuk vazgeçebildi ona şaşırıyorum. Kafasında nasıl bir plan varsa artık, bozulunca nasıl laflar etmeye başladı. İyi ki annem babam başımda da bu tiplere kapılıp gitmedim. Bayram günü verilmiş sadakam varmış diyorum artık.

Bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun kızlar!:72:

tanısmada ve 3 kere bulusmada zaten bırı evlılkten bahsedıyorsa arkanı dönmeden kac evlılk cıddı bı olay ya ınsanın hayatoı yanı 3 kez gördugun oturdugu n bırıyle asla karar verılmez seversın asık olursun gezersın tozarsın ve ben bu adamla zaman gecırmektem hoslanıyorum dersın yanında yasayabılecegım bırı dersın.

sana tavsıyem bır kısı hemen evlılkten bahsedıyorsa uzaklas cunku senı evlılk dıyerek guven duymanı saglamaya calsıyordur ve evlılkle alakası yoktur. bak annesını geteırmemesınden bellı

o zaman da söylemiştim samimi değil diye...
çok şükür geç olmadan gerçek yüzünü göstermiş..

tanısmada ve 3 kere bulusmada zaten bırı evlılkten bahsedıyorsa arkanı dönmeden kac evlılk cıddı bı olay ya ınsanın hayatoı yanı 3 kez gördugun oturdugu n bırıyle asla karar verılmez seversın asık olursun gezersın tozarsın ve ben bu adamla zaman gecırmektem hoslanıyorum dersın yanında yasayabılecegım bırı dersın.

sana tavsıyem bır kısı hemen evlılkten bahsedıyorsa uzaklas cunku senı evlılk dıyerek guven duymanı saglamaya calsıyordur ve evlılkle alakası yoktur. bak annesını geteırmemesınden bellı

Aynen öyle canım. Ben pek kötü düşünmemiştim ama annem işte sağolsun, o benim gözümü açıyor. İyi ki daha fazla güvenip de uzatmadım. Ya ailemle tanışsaydı bi de? Onların güvenini sağlayıp kullanmaya çalışacaktı beni belki de. Neler neler söylüyodu annem seni çok merak ediyo, düğünde sana nasıl bişey takayım ne istersin bilmem ne. Kızlar yemin olsun en ufak bişey istemedim. İstemem de. Daha tanışalı ne kadar oldu ki? Bi de aileme laf ediyo. Annem ailesiyle tanışmak istedi o sadece. Ve yazdıklarına bakın. Kişiliksiz.

İlk konunuzu da okudum.Ailenizi dinlemekle en iyisini yapmışsınız.Madem ailesiyle bir araya gelmemeniz de bu kadar ısrarcı ve sizi kaybetmeyi göze alabiliyor.O zaman bir sıkıntı var bu durumda en iyi kararı vermişsiniz bitmeliymiş bitmiş.

size ilgisinin samimiyetsiz gelmesine sasirmadim. daha tanimadigin etmedigin insanla ne evlenmesi? ha olabilirdi. Gorucuye gelinir, begenilirse istenir.. ama bunlarin hepsi aileyle birlikte yapilirdi. hem madem niyeti evlilik, neden ailesini bu kadar saklamak istemis ki? Neyse hizli kosan cabuk yorulur demisler.. Umarim hayat karsimiza normal insanlari cikarir =)

Son düzenleme:
Sevgili Güzin abla ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim. Onu çok seviyorum Oda beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanıştırıcam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola... içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Güzin abla sence erkek arkadaşımın hastalığı ne ???

GÜZİN ABLANIN CEVABI : " Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus.. "

cocuk basta mantıklı bir teklif yapmıs normalde ailenizinde cocugu bir gormesi lazımdı aileyi karıstırmadan bir bakıp nedir neyin nesidir diye daha cocugu gormeden aileyle tanısmakda dogru degil ama sonrasında onun verdigi tepki abartı olmus yanlıs kelimeler secmis olmuyorsa olmuyor zaten herseyin hayırlısı

İşin içine bencede kendi ailesini sokmak istememiş.Belkide amacı senin annen ve babanında gözünü boyayıp o güven ortamını yapıp seninle daha rahat vakit geçirmekti...
Neyseki annen uyarmış canım zaten en doğrusuda bu sonsuz hak veriyorum annene...

3 buluşmada evlilikten söz eden biri samimi olamaz zaten. Kendine acındırmak için öyle laflar etmiş size belki bir ihtimal kabul edersiniz diye. "Salak" derken de elde edemediğinin gocunmasının altını çizmiş baya :9: Allah annenizi başınızdan eksik etmesin, iyi ki dinlemişsiniz onu dinlemeye devam edin :34:

İlk günden evlenmek isteyen bir insan bana göre anormal diye nitelendiği için yaptığı hiçbir şeye şaşırmam böyle birinin.
Bu konuya da hiç şaşırmadım.
Akıl var mantık var. Her şey başından sakatmış zaten.

Son düzenleme:
Sizlerden çok ama çok farklı düşünüyorum...İlk günden evlilik düşünmenin neresi anormal onu anlayamadım ? Eşiyle ilk günden evlilik amacıyla birbirini tanımak için buluşan bir insan olarak.....Eşimle uzak şehirlerdeydik ve eşim sadece beni görmek için hafta sonları geliyordu...Ailem de onu tanımak için eve davet ettiler..Bir çay içimi oturup gitti...Daha sonraki gidiş gelişlerinde de iş iyice kesinlik kazandı ve ailesi de gelerek tanışma-söz-nişan bir arada bizim evde oldu....Bilmiyorum belki yaşınız küçük olduğu için aileniz böyle düşünmüştür..Ya da adam önce kendini tanıtıp sonra ailesini getirip tanıştıracaktı...Bana göre medeni cesaret bu...Kolay kolay erkekler tek başına kız tarafının ailesinin karşısına çıkmaya cesaret edemezler çünkü.....

Ayrıntıları bilemiyorum tabi.....Hayırlısı olsun hakkınızda...

cnm benim aklıma şu geldi bir arkadaşım kız inş. mühendisi aynı işyerinden çocuk onun peşinde evlenmek istiyor çocuğun face buldu bir baktı 2 yıldır rus bir sevgili onuda bırakmıyor bunada sen evlenılcek kızsın dıyor geçen bir akrabada anlattı 20 yıl önce eşi zorla kaçırmış bir gitmiş 3 ay sonra öğrenmiş evli düğünden sonra falan neyse bu dediğin çocuğun uzun ilişkisi falan vardı dıyorsun yaa bence dolaplar çeviriyor. Evlenmek isteyen erkek ilk aileye gösterip tanıştırıp onların onayını alır senı kımseyle tanıştırmıyor biri senın kulağına bişey kaçırcak dıye belki 3 kağıtçı sanırım birde aptalsınız siz kızlar ne demek ya evleneceğin uğruna hayatını vereceğin bayana bu nedemek? hiç sağlam ayak değil kmbilir neler olcak dikkatli ol bundan sonra saygısız bir adam işte

Bana yazdığı cevabı ibreti alem için kopyalıyorum buraya:
ama şunu bil benim hic bi kötü niyetim yoktu senin tuhaf bi ailen var

siz kadınlar gercekten salak yaratıklarsınız ben size anlam veremiyorum

Bu söylediği cümlelere bakınca çok ciddi ve efendi olduğu belli oluyor. :31:
Bir söz vardır bilir misiniz, insan dediğin tartışma zamanı asıl yüzünü gösterir diye...
Ne kadar doğru... :6:

Back