- Konu Sahibi Crystalline
Kızlar....
Neler oldu neler anlatmazsam çatlarım.
Biz en başından beri nasıl tanıştık görüştük anlattım size şu konuda:
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...karar-veremiyorum-kizlar-bi-bakin-lutfen.html
Toplam 3 kere buluştuk. Hepsinde peşimde pervane oldu, yemek ısmarlamalar, ne istersen alayımlar, yüzük bakmalar, iltifatlar, sürekli evlenmek istiyorum istersen ver cüzdanını basalım nikahı demeler vs vs.
İşin ilginç tarafı zerre etkilenemedim.
Yapmacık geldi hepsi.
Ama bu kadar ciddiyim diyip durması seni isticem eşim olucaksın vs diye büyük konuşmasını merakta bırakıyodu beni. En sonunda dedi ki bayramda gelip annenle babanla tanışmak istiyorum. Annem de dedi ki ailesiyle geliyosa gelsin. Ona dedim annem böyle dedi diye olmaz öyle önce ben gelicem dedi. Annem dedi ki tamam madem öyle annesiyle biz dışarıda tanışırız bi çay içeriz nolcak, illa eve gelmelerine gerek yok. Bunu teklif ettim ne o öyle biz ilkokul çocuğu muyuz? dedi bu sefer de... Annem de bugün kızdı. Neden ailesini saklıyo?dedi. Bu adam ciddi değil sen de bundan sonra görüşmeye gitmiceksin dedi. Ben de annemin sözünü dinledim doğal olarak. Ve dedim böyle böyle. annem izin vermiyo, sen anneni aileni kaçırıyosun, saklıyosun, madem böyle yapacaksın hakkını helal et dedim.
Bana yazdığı cevabı ibreti alem için kopyalıyorum buraya:
tamam
görüsmeyelim
oldu mu
helal olsun
ama şunu bil benim hic bi kötü niyetim yoktu senin tuhaf bi ailen var
sen devam et onları dinlemeye
herkesi de bir sanmasınlar
devam et böyle davranmaya
neyse daha fazla konusmayacam
sil beni
siz kadınlar gercekten salak yaratıklarsınız ben size anlam veremiyorum
ya adam gibi adamım ne bi kötülügüm oldu sana nede bi art niyetim niyetimi en bastan söyledim planladık
yürütüyoduk
senin ailenin sacma sapan istekleri filan derken bitti
bu hayatta dürüstlük adamlık olmuyomus onu anlıyorum sana bütün iyi
niyetimle bütün saflıgımla yaklastım
icimde hic bi kötü art niyet yoktu ama sen hic anlamadın
neyse bu saatten sonra önemi de yok
sonra da sil beni facebooktan fln demeye başladı.
çoktan sildim zaten uzatma Allah yolunu açık etsin dedim.
Ve bitti.
Üzüldüğüm falan yok da nasıl bu kadar dil döküp, bu kadar çabuk vazgeçebildi ona şaşırıyorum. Kafasında nasıl bir plan varsa artık, bozulunca nasıl laflar etmeye başladı. İyi ki annem babam başımda da bu tiplere kapılıp gitmedim. Bayram günü verilmiş sadakam varmış diyorum artık.
Bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun kızlar!
Neler oldu neler anlatmazsam çatlarım.
Biz en başından beri nasıl tanıştık görüştük anlattım size şu konuda:
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...karar-veremiyorum-kizlar-bi-bakin-lutfen.html
Toplam 3 kere buluştuk. Hepsinde peşimde pervane oldu, yemek ısmarlamalar, ne istersen alayımlar, yüzük bakmalar, iltifatlar, sürekli evlenmek istiyorum istersen ver cüzdanını basalım nikahı demeler vs vs.
İşin ilginç tarafı zerre etkilenemedim.
Yapmacık geldi hepsi.
Ama bu kadar ciddiyim diyip durması seni isticem eşim olucaksın vs diye büyük konuşmasını merakta bırakıyodu beni. En sonunda dedi ki bayramda gelip annenle babanla tanışmak istiyorum. Annem de dedi ki ailesiyle geliyosa gelsin. Ona dedim annem böyle dedi diye olmaz öyle önce ben gelicem dedi. Annem dedi ki tamam madem öyle annesiyle biz dışarıda tanışırız bi çay içeriz nolcak, illa eve gelmelerine gerek yok. Bunu teklif ettim ne o öyle biz ilkokul çocuğu muyuz? dedi bu sefer de... Annem de bugün kızdı. Neden ailesini saklıyo?dedi. Bu adam ciddi değil sen de bundan sonra görüşmeye gitmiceksin dedi. Ben de annemin sözünü dinledim doğal olarak. Ve dedim böyle böyle. annem izin vermiyo, sen anneni aileni kaçırıyosun, saklıyosun, madem böyle yapacaksın hakkını helal et dedim.
Bana yazdığı cevabı ibreti alem için kopyalıyorum buraya:
tamam
görüsmeyelim
oldu mu
helal olsun
ama şunu bil benim hic bi kötü niyetim yoktu senin tuhaf bi ailen var
sen devam et onları dinlemeye
herkesi de bir sanmasınlar
devam et böyle davranmaya
neyse daha fazla konusmayacam
sil beni
siz kadınlar gercekten salak yaratıklarsınız ben size anlam veremiyorum
ya adam gibi adamım ne bi kötülügüm oldu sana nede bi art niyetim niyetimi en bastan söyledim planladık
yürütüyoduk
senin ailenin sacma sapan istekleri filan derken bitti
bu hayatta dürüstlük adamlık olmuyomus onu anlıyorum sana bütün iyi
niyetimle bütün saflıgımla yaklastım
icimde hic bi kötü art niyet yoktu ama sen hic anlamadın
neyse bu saatten sonra önemi de yok
sonra da sil beni facebooktan fln demeye başladı.
çoktan sildim zaten uzatma Allah yolunu açık etsin dedim.
Ve bitti.
Üzüldüğüm falan yok da nasıl bu kadar dil döküp, bu kadar çabuk vazgeçebildi ona şaşırıyorum. Kafasında nasıl bir plan varsa artık, bozulunca nasıl laflar etmeye başladı. İyi ki annem babam başımda da bu tiplere kapılıp gitmedim. Bayram günü verilmiş sadakam varmış diyorum artık.
Bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun kızlar!