Gelinlik Modelleri İlk Gelinlik Giyişim

Canım bak ben bu gelinligin üst kısmını cok begeniyorum fikir olur sanada hatta altıda düz taslarla hareketlendirilebilir mesela ...

815.jpg

teşekkür ederim nil_su hoş bir modelmiş gerçekten. dediğini kulak arkası yapmayıp Fatih'e gitme teklifini kayınvalideme bildireceğim :KK66:

teşekkür ederim nil_su hoş bir modelmiş gerçekten. dediğini kulak arkası yapmayıp Fatih'e gitme teklifini kayınvalideme bildireceğim :KK66:

Rica ederim ne demek bende kk'dan aldıgım cok model var ama ayrıca aysira diye bir gelinlik markasının modellerini eklemistim bir ara buraya orda senin istedigin gibi tarlatansız modeller vardı .. Bulabilirsem eklerim canım ..

canım bence çok gezince kafan daha da çok karışır. ben kadıköydeki bütün gelinlikçilere girdim ama istediğim modeli bir türlü bulamadım. internetten bir sürü model indirmiştim, en çok beğendiğimi seçtim ve kadıköyde güvendiğim bir gelinlikçiye diktiriyorum. eğer güvendiğin bir yer varsa internetten beğenip diktirebilirsin. bir an önce de karar vermelisin çünkü çok yoğun oluyorlar. kolay gelsin...

yine buradaki gelinlikçilerden birine gidip baktım ve denediklerimden birinde bazı değişiklikler tarif ederek karar verdim ama henüz kayınvalidemle gidip ölçü aldırma vs olayına giremedik.eger netleşirse yükleyeceğim :) hepinize çok teşekkür ederim.

X