Gelinlik Modelleri İlk Gelinlik Giyişim

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
bugün annem ve kayınvalidemle birlikte oturduğumuz semtteki gelinlikçileri gezdik. kafamda hep düm düz tarlatansız elbise tarzında olan gelinlikler vardı. herkes tepkiliydi, gelinlik kabarık olur, tarlatansız gelinlik mi olur diye. ben ön yargılı olarak yola çıktım. giderken topuklu ayakkabı al yanına dediler, taşımaktansa giyeyim diye düşündüm. ayağımda topuklular başladık gezmeye. ilk girdiğimiz yerde ben düz istiyorum dedim, ellerinde olmadığını ancak mail atarsam ilgilenebileceklerini söylediler. diğer modellerin yüzüne bile bakmadan aldım kartlarını çıktık. sonra girdiğimiz yerde ise kesinlikle özel dikim olması lazım elimizde yok dedi ve farklı bir model denememi rica etti. orada biraz gerildim o tarlatanla yürüyemedim bile. sonra bi kaç yer daha gezdik ve kabarık bile olsa bazı modeller hoşuma gitmeye başladı. artık akşam olduğu için kalan dükkanları gezemedik ama onları da önümüzdeki hafta içi gezip bakacağım. buralarda bulamazsam Bakırköy Fatih gibi yerlere gideriz herhalde ama sizce çok gezmek çok kafa karıştırır mı yoksa her yeri gezip aklımda bişey kalmayacak şekilde görüp mü karar vermeliyim. yani bugün beğendim dediklerim aslında hiç hayalini bile kurmadığım gelinliklerdi, onu giyince değişik bir havaya mı giriliyor acaba. 10 tane denediysem 2si için budur dedim çünkü üzerime hakikaten cuk diye oturdular.

Evlilik ne zmn?
Bende bi ara acayip sarmıştım netten bi dünya modele bakıyodum ve kesinlikle tarlatansız istiyodum.
Ama gelinlikçi gelinlikçi dolaşmadım kayınvalidemin tanıdığı bi gelinlikçi vardı..
Zaten gelinliğimi nası istediğimi biliodum kafamda tasarlamıştım az çok..
Orda bikaç gelinlik denedim oturduk kadınla birlikte ben nası istediğimi anlattım oda çizdi ortaya benim gelinliğim çıktı :lepi:
BENCE çok dolaşma.. Kafan karışır..
Nası istediğini biliyosan gir terziliğine güvendiğin bi gelinlikçiye anlat oda çizsin..
Sonra bak çizime beğenmezsen değişiklikler yap..
Böyle daha kolay oluyo emin ol yerimseniben

Haziran 27de evleniyorum inşallah.şimdi bakmak istediğim bi kaç yer daha var oturduğum semtte ama Bakırköy Fatih gibi yerleri gezme mi diyorsun yani :S açıkçası kafamda hiç model yok hayalini bile kurmadım ben bugüne dek gelinliğin falan fakat bu gezdiğim yerlerden sonra bazı şeyler oluştu, olmazsa diktiricez artık

ne kadar çok gelinlikçi gezersen o kadar çok bilgili olursun gez gezmekten bişey olmaz, kafan karışmaz aksine içine sinen bir gelinlikte karar kılarsın... ayrıca neden kabarık bir gelinlik değil? sanki 40 yaşındasın da ağır dursun diye düz gelinlik istiyorsun çok ilginç CADIARZU her genç kızın hayalidir kabarık beyaz (kırık beyaz) bir gelinlik giymek... bence düz giyme, madem düz istiyorsun orta yolu bul fazla kabark bişey alma canım... bu benim fikrim karar senin :1rolleyes:

Haziran 27de evleniyorum inşallah.şimdi bakmak istediğim bi kaç yer daha var oturduğum semtte ama Bakırköy Fatih gibi yerleri gezme mi diyorsun yani :S açıkçası kafamda hiç model yok hayalini bile kurmadım ben bugüne dek gelinliğin falan fakat bu gezdiğim yerlerden sonra bazı şeyler oluştu, olmazsa diktiricez artık

Hazır istiyosan malesef gezmek zorundasın..
Ama diktirceksen ben gezmemeni tavsiye ederim..
Bende hayal kurmazdım.. Hatta hala kurmam.. Sevmem hayal kurmayı..
Ama mesela şöyle anlatıyım sana göğüs kısmını nası istediğimi biliodum,etek kısmını nası istediğimi biliodum,ekstradan istediklerimi anlattım benim anlattıklarımdan yola çıkarak çizdi kağıda..
Eğer sende neresinin nası olmasını istediğini biliyosan ve diktirceksen gezme..
Mesela tek kolmu istiosun? Askılımı istiosun? Askısız mı?
2 parçamı istiyosun tek parçamı? Eğer bunlar kafanda netse işin daha kolay olur..

bence kafanda canlandırdığın gelinliği diktirmen daha iyi olacak yoksa istediğin gelinliği bulman zor olacak.ben gelinliğimi diktirmiştim çokta memnun kaldım istediğim şekilde olmustu çünkü

ne kadar çok gelinlikçi gezersen o kadar çok bilgili olursun gez gezmekten bişey olmaz, kafan karışmaz aksine içine sinen bir gelinlikte karar kılarsın... ayrıca neden kabarık bir gelinlik değil? sanki 40 yaşındasın da ağır dursun diye düz gelinlik istiyorsun çok ilginç CADIARZU her genç kızın hayalidir kabarık beyaz (kırık beyaz) bir gelinlik giymek... bence düz giyme, madem düz istiyorsun orta yolu bul fazla kabark bişey alma canım... bu benim fikrim karar senin :1rolleyes:

çok teşekkür ederim :) evet düzden vazgeçiyorum sanırım 40 yaşındasın sanki dedin de aklıma bi başka arkadaşımın yorumu geldi ; kuma mısın sen demişti :) şu tarlatanın ebatları oluyormuş ona göre bakıcam artık bişeyler

Hazır istiyosan malesef gezmek zorundasın..
Ama diktirceksen ben gezmemeni tavsiye ederim..
Bende hayal kurmazdım.. Hatta hala kurmam.. Sevmem hayal kurmayı..
Ama mesela şöyle anlatıyım sana göğüs kısmını nası istediğimi biliodum,etek kısmını nası istediğimi biliodum,ekstradan istediklerimi anlattım benim anlattıklarımdan yola çıkarak çizdi kağıda..
Eğer sende neresinin nası olmasını istediğini biliyosan ve diktirceksen gezme..
Mesela tek kolmu istiosun? Askılımı istiosun? Askısız mı?
2 parçamı istiyosun tek parçamı? Eğer bunlar kafanda netse işin daha kolay olur..

çok sağol haklısın sanırım ben kafamda bi oturtayım da en iyisi, onun sonrasında ya o tarzlara bakayım ya da diktireyim :KK66:

bence kafanda canlandırdığın gelinliği diktirmen daha iyi olacak yoksa istediğin gelinliği bulman zor olacak.ben gelinliğimi diktirmiştim çokta memnun kaldım istediğim şekilde olmustu çünkü

evet eteği göğsü taşı boncuğu vs si diye düşünüp belirlemek en güzeli sanırım

Iyi aksamlar(geceler)

Istanbulda "cagteks" gelinlik modaevine bakmani tavsiye ederim.
Ilk girdigim yer ve 2 saat içinde gelinligimin begenilip ayrilttirildigi yer,
Ben hic dolasmadim sahsen, herkesin az cok kafasinda bi model oluyor, gittigin yerlerede anlatinca ona göre modeller gösteriyorlar zaten.

çok sağol haklısın sanırım ben kafamda bi oturtayım da en iyisi, onun sonrasında ya o tarzlara bakayım ya da diktireyim :KK66:

Bişey değil..
Bideee gelinlikçiye gittiğin zaman sana neyin yakışcağı konusunda fikir veriolar.. Bilgilerine dayanarak..
Onlarında yardımıyla fikirleryle çıkıo bazı şeyler..
Atıorum göğüslerin büyükse ona göre model gösteriolar,küçükse ona göre fikir veriolar..
Altrnatif üretiolar diktirceksen.. Bi kaç seçenekle birlikte daha rahat karar veriosun..
Diktirdiğin zaman sınırlı kalmıosun bazı şeylerde en azından..
Ama bellide olmaz hazır bitane gelinlik görürsün çoook beğenirsin içine siner diktirsem bu kadar beğenmezdim belkide dersin alır çıkarsın..
Uğraşmazsın provaydı falan..

işte sorun da burda ya benim kafamda hiçbir zaman bir model olmadı ve hala da yok :S
bi de gittiğim yerler kendi oturduğumuz semtteki bi kaç dükkandı öyle çok abartı çeşitlerin olduğu yerler değil yani.ama dediğini yapıp önce internet sitesinden modellerine ve yerine bakıp ona göre artık bi karar vericem.3 ay zamanım var ama yetişir umarım.

Bişey değil..
Bideee gelinlikçiye gittiğin zaman sana neyin yakışcağı konusunda fikir veriolar.. Bilgilerine dayanarak..
Onlarında yardımıyla fikirleryle çıkıo bazı şeyler..
Atıorum göğüslerin büyükse ona göre model gösteriolar,küçükse ona göre fikir veriolar..
Altrnatif üretiolar diktirceksen.. Bi kaç seçenekle birlikte daha rahat karar veriosun..
Diktirdiğin zaman sınırlı kalmıosun bazı şeylerde en azından..
Ama bellide olmaz hazır bitane gelinlik görürsün çoook beğenirsin içine siner diktirsem bu kadar beğenmezdim belkide dersin alır çıkarsın..
Uğraşmazsın provaydı falan..

ahh keşke fikir verseler sadece tek bir yerde bu dediklerin oldu onun dışındakiler kafasını kaldırıp bakan insanlar değildi, hatta internetten baktınız mı kartımızı verelim ordan bakın oluyordu ilk cümleleri.neyse artık kısa bir araştırma daha yapıcam sonrada kalan 3 ayı değerlendiricem :KK70:

3 ayın var.. Ne fazla ne az..
Evet gelinliğini yetiştirebilrsin ama artık modele karar vermen lazım..
Dikim istiyosan özellikle..
Çünkü yoğun oluyo gelinlikçiler gittikce..
Daha fazla ilgi alaka istiosan gelinliğine elini çabuk tutmalısın bnce..
Netten araştırma yaparak daha rahat fikir edinirsin..
Gezdiği zaman insanın kafası karışabilio.. Nerde ne bakmıştım neyi beğenmiştim diye..
Burda elinin altında resmler bakıp bakıp içine sinen modele karar verirsin..
İnşallah içine sincek gelinliği yakın zamanda bulursun..
Mutluluklar opuyorumnanaktan

çok çok teşekkür ederim gecenin bu saatinde özellikle keyfimin olmadığı bir dönemde bu kadar yardımcı olman beni rahatlattı

çok çok teşekkür ederim gecenin bu saatinde özellikle keyfimin olmadığı bir dönemde bu kadar yardımcı olman beni rahatlattı

Bişey değil.
Ovv en sıkıntılı dönemler bunlar..
İnsanın en bunaldığı keyifsiz oldğu zamanlar..
Her neyse canını sıkan düşünmemeye takmamaya çalş..
Derdi veren Allah dermanınıda sabrınıda veriyo yerimseniben

X