- 12 Mart 2010
- 2.351
- 230
bugün annem ve kayınvalidemle birlikte oturduğumuz semtteki gelinlikçileri gezdik. kafamda hep düm düz tarlatansız elbise tarzında olan gelinlikler vardı. herkes tepkiliydi, gelinlik kabarık olur, tarlatansız gelinlik mi olur diye. ben ön yargılı olarak yola çıktım. giderken topuklu ayakkabı al yanına dediler, taşımaktansa giyeyim diye düşündüm. ayağımda topuklular başladık gezmeye. ilk girdiğimiz yerde ben düz istiyorum dedim, ellerinde olmadığını ancak mail atarsam ilgilenebileceklerini söylediler. diğer modellerin yüzüne bile bakmadan aldım kartlarını çıktık. sonra girdiğimiz yerde ise kesinlikle özel dikim olması lazım elimizde yok dedi ve farklı bir model denememi rica etti. orada biraz gerildim o tarlatanla yürüyemedim bile. sonra bi kaç yer daha gezdik ve kabarık bile olsa bazı modeller hoşuma gitmeye başladı. artık akşam olduğu için kalan dükkanları gezemedik ama onları da önümüzdeki hafta içi gezip bakacağım. buralarda bulamazsam Bakırköy Fatih gibi yerlere gideriz herhalde ama sizce çok gezmek çok kafa karıştırır mı yoksa her yeri gezip aklımda bişey kalmayacak şekilde görüp mü karar vermeliyim. yani bugün beğendim dediklerim aslında hiç hayalini bile kurmadığım gelinliklerdi, onu giyince değişik bir havaya mı giriliyor acaba. 10 tane denediysem 2si için budur dedim çünkü üzerime hakikaten cuk diye oturdular.