İlk geceden korkuyorum

Tamamen yanlış anlamışsınız benim aktif bir cinsel hayatım yok
Ben sadece iğrenmenin ya da korkmanın yersizliğinden bahsettim.
Sonuçta fizyolojik bir değişim yaşanıyor tabi ki hissedilecek ama korkmak neden?

kimseyi yanlis anlamadim arkadaslar. yani sizde kendinize gore haklisiniz.

eskiler daha dogrusu kadinlar cinselligi ocu gibi gosteriyorlardi. yani erkegin zevk alip kadinin izdirap cektigi an gibi anlatiyorlardi nerdeyse. iste kanaman olmazsa soyle boyle diye goz korkuturlardi. bunun muslumanliklada ilgisi yok, tamamen bilincsizlik. hala ilk gece kanamasi olmayan kizlar cinayetlere kurban gidiyor turkiyemizde maalesef

ayrica bende katiliyorum, karsidaki insan anlayisliysa korkmaniza gerek yok iliskiden. zira ilk geceden olmayabilir. yorgunluk gerginlik hepsi ust uste gelebilir, daha sonraki gunlerde olabilir. valla bana ilk gece olmazsa bir daha olmaz demislerdi, ama hicte oyle olmadi. birde hic tecrube ettigin birsey degil, zamanla ugrasa ugrasa oluyor ayricada hiccc tiksinmezsin esinden, aklina bile gelmez tiksinmek.

haklisin, zamanla hersey daha iyi oluyor zaten.
bunun icin karsindaki insanin anlayisli olmasi lazim ama iste. benimde demek istedigim buydu :))

bende cok korkmustum, ilk anda heycan oluyor stres oluyor. bide benim canim cok tatlidir...
ama sonra esim saolsun cok rahatlatti, konustu, sakinlestirdi...
ve aslinda gözümde büyüttügüm seyin o kdrda abartilcak birsey olmadigini anladim.

valla helal evli sandım seni ama değilmişsin geçekten hislerime tercüman olmuşsun tebrik ederimmmmmmmmm çooooooook haklısın:81::81::81:şaka bi yana sverek evlenecek biri olarak ve benim gibi evleneceklerinde okuduklarında aklını okuduğu şeyler yazmışsın tabi korkanlar ayrı yine

Son düzenleme:
Aynen Öyle Olmuş Canım Haklısın Valla Kız Yardım İstemiş Bizden Bazı Arkadaşların Söylediği Kalmamış

katıldığın arkadaşa ve size daha doğrusu sizin gibi düşünen arkadaşlara hak verip katılıyorum..özellikle evet tek kız çocuğu olarak yetişip bir sürü abileri olan kızlar bu konuda biraz geri kalabiliyor yani bihaber cinsellik konularından..her duyulanada inanmak zorunda kalabiliyor..oyüzden ayıplamaya gerek yok..yaşlada ilgisi yok.çevrelerindede sorduklarında ayıplanıyor ve sonunda utanıyor.tamam bu devirdeyiz hala böle kalmak bilmemek aslında doğru değil.bu konudada onlar haklı ama şuan ayıplamak dalga geçmek yersiz bencede..
Arkadaşım korkmana hiç gerek yok..zaten senin orana değer verecek biriyle biliktelik yaşamıcan yani evlenmicen.yani en önemli yerine zarar gelmiş ve hayatını değiştirecek bişe gibi takma bu kadar..tutki oldu ne olacak bittimi herşey?? sen birşey yapmadıysan kendin bişe olmamıştır..zaten evlenincede ille hemen kan gelsin diye bekleme birde..bu soruyu soruyorsun onuda aklında bulunsun istedm..hani gelmedi die bide yine dönüp bundan şüphelenme diye..bu konuları böle sora sora yerine ilk bi araştırsan sonra aklına takılanı danışsan inan daha çok bilgin olur die düşünüyorum..bende evli değilim ama bilmediğim ne kaldı acaba?:))sen ister netten ister kitaptan bi çok yerden öğrenmeye bak..bilgisiz kalma hiç bi konuda..yoksa her gittiğin ortamda bu tip tepkileri çok alırsın en baş evlenecein kişiden olabilir...........

geçmiş olsun arkadaşlar kızlık zarı ile ilgili çok değişik bilgiler var hangisi doğru bilmiyorum. vajian girişinden 1-2 cm içerde deniliyor. küçük dudaklarımızı araladığımızda idrar deliğinin altında bir açıklık var ıkınınca açılıyor bu gördüğümüz açılklık kızlık zarımı oluyor yoksa vajina girişimi kızlık zarı bu açıklığın 1-2 cm içindemi oluyor bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Ne derler korkunun ecele faydası yokkk
Şaka tabi kii herşey karşı cinsin elinde kızlar sizi sakinleştirmesi gerek..
Korkmayın gerekirse konuşun onunla da herşeyin yolunda gidecegine emin olun..

vajina girisidir...
ama emin olmak icin google hymen yaz bak. orda resimler var nasilsa.

Son düzenleme:
Bilgilenin arkadaşlar!
Ben bilmemeye değil elinin altında internet varken öğrenmemeyi ayılıyorum!
Üstelik biz kadınız.
Vücudumuz çok daha farklı ve hassas çalışıyor.
Bu bilgiler sadece bekaret kontrolü için değil.
Eğer anatominizi doğru bir şekilde tanırsanız bir çok hastalığa karşı önleminiz ve bilginiz olur.
Herkes bekaret kısmını konuşuyor ama fiziksel ve ruhsal sağlık kısmına değinilmiyor.
Bir kadın anatomisini bilmezse aids de kapar, vajinismus da olur.
Bedeninizi tanıyın sevin ve koruyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…