• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk geceden korkuyorum

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
arkadaşlar evlenmeme az bi süre kaldı ilk geceden çok korkuyorum kızlık zarı çok kolaymı bozuluyor daha özceden zarar görmüşl olabilirmi diye kara kara düşünüyorumkimse ile ilişkim yada yaklaşmam olmadı acaba kendim bozmuş olabilirimiyim gibi saçma düşüncelere takıldımkafam karışık şimdi doktora git diyeceksiniz kokuyorum gidemiyor um ne olur yardım edin kızlık zartı çokmu kolay bozlulur şimdiden teşekürler

kızlık zarı;
vajinanın içine 1.5-2cm lik bir madde girmedikçe bozulmaz.
düşmekle bozulmaz.
bisiklete binmekle bozulmaz.
mastürbasyonla bozulmaz.

eğer çok merak ediyorsan korkacak bişey yok 2dk da bir doktorun ağzından duyabilirsin sonucu.

Açıkçası böyle mesajlar görünce üzülüyorum.
Bir insanın kendi anatomisinden bihaber olması çok acı gerçekten...
İnsanlar evlilik gibi önemli kararlar alabiliyorlar ama daha vücutlarından haberleri yok!
Hem de doğa bize "doğurganlık" mucizesini bahşetmişken...
Yazık!
Çok yazık!
Kimseyle birşey yaşadım diyorsun peki neden korkuyorsun o zaman?
Çocuk oyuncağımı canım bu?
Durduk yere neden bozulsun ki?
Senin bozmuş olman için parmaklarını ya da benzer formatta bir cismi vajınandan içeri sokmuş olman lazım.
Böyle birşey yaşamadıysan ya da yapmadıysan nedir bu gereksiz korku?
Kaldı ki diyelim sen bozdun kızlık zarını, bu senin bakire olmadığını mı gösterir?
Bakire, daha önce ilişki yaşamamış, kimseyle sevişmemiş insana denir.
Bir arkadaşım rahminden, yumurtalılarından ve vajinasından bir dizi operasyon geçirmişti.
Çok büyük sıkıntılar acılar yaşadı çünkü ciddi sağlık sorunları ve bir takım gelişim bozuklukları vardı.
Şimdi bu arkadaşımın kızlık zarı yok ama kimseyle de cinsel bir yakınlaşma yaşamadı.
Bu durumda arkadaşım bakire değil mi?
Bir çokları (babası ve annesi dahil) kızlık zarını diktirmesini istediler,
"ilerde sorun yaşarsın" dediler.
Arkadaşım kabul etmedi.
"Ben kimseyle birşey yaşamadım ki neden gereksiz yere bir kez daha ameliyat masasına yatayım" dedi.

Son düzenleme:
her kız evlenmeden önce endişe duyar zaten ilişkim oldu yada şöle oldu böle oldu demiyo..kendim bişi yapmış olabilirmiyim die soruyo bende olsam merak edersim..bunu da tartışma konusu yaptınız ya bravo..2011 yılında hala bu tür konular tartışılıyo evt....bende çok anormal bişi göremedim bu konuda..

her kız evlenmeden önce endişe duyar zaten ilişkim oldu yada şöle oldu böle oldu demiyo..kendim bişi yapmış olabilirmiyim die soruyo bende olsam merak edersim..bunu da tartışma konusu yaptınız ya bravo..2011 yılında hala bu tür konular tartışılıyo evt....bende çok anormal bişi göremedim bu konuda..

Neden her kız böyle bir endişe duyar gibi bir fikre kapıldınız asıl ben de bunu anlamıyorum! Ben nişanlıyım, bekar arkadaşlarım var, evli arkadaşlarım var, benim gibi evlilik hazırlığı yapan arkadaşlarım var. Bugüne kadar çevremdeki hiç kimseden "ya ben evleniyorum/evleneceğim acaba kız mıyım?" diye bir söz veya endişe görmedim. İnsanın durduk yere böyle düşünmesi bence hiç de sağlıklı değil!

Neden her kız böyle bir endişe duyar gibi bir fikre kapıldınız asıl ben de bunu anlamıyorum! Ben nişanlıyım, bekar arkadaşlarım var, evli arkadaşlarım var, benim gibi evlilik hazırlığı yapan arkadaşlarım var. Bugüne kadar çevremdeki hiç kimseden "ya ben evleniyorum/evleneceğim acaba kız mıyım?" diye bir söz veya endişe görmedim. İnsanın durduk yere böyle düşünmesi bence hiç de sağlıklı değil!

günümüz şartlarında yaşanılan olaylar duyduğumuz hadiseler belkide bu endişeyi yatıyor kızlara..

herkes bu endişeyi duyar diye bir sey yok ben duymadım korkmadım hiç acaba kendim bozdummu diyede dusunmedim çünkü o bilinçteydim evlilik kararı alırken
bozulmamıstır canım sende sıkma canını

açıkcası bu endişe bendede olmuştu
ha başıma bi iş geldiğinden değil tabiki...
sadece acabalar geçti kafamdan o kadar
sen kendini biliyorsan bi sorun yok demektir...
atlamakla zıplamakla bozulmaz
kafana takma o kadarda
mutluluklar:nazar:

ya yapsa nolcak. esi onun bakire olduguna inanmiyosa esi olmasin zaten. evet 2011 yilinda, teknoloji caginda boyle seylerin tartisilmamasi lazim artik. 5 yasindaki cocuklar bile seksin ne oldugunu bilirken 'iliskiye girmedim ama kizligim bozulmus mudur?' gibi bi soru abes kacio bence.

:66::66::66:haydinnn kavga edelimmm:27::27::27:
bişey olmamıştır merak etme, o kadar basit bozulan bişey değil.öyle bişey olsa kazayla falan, kesinlikle anlardın.kafanı böyle şeylerle meşgul etme hiç:71:

Süt mü bu bozulsun :) Aklın fikrin şöyle dursun en çok seni o temsil edecek ne de olsa sağlamlığı önemli tabii

Canım kızlık zarı öyle dokunmakla bozulacak birşey değil ki...
Nasıl böyle saçma düşüncelere kapıldın?
Hem ilk gecede korkacak birşey yok, kendini acıyacak ya da kan gelmeyecek diye şartlandırma...

benim zar yapım esnekmiş herhalde bende kanama olmadı hiç sendede olmaz belki cnm ama bu kız olmadıgın anlamına gelmez eşin anlayıslı olduktan sonra sorun etmeo gece gevse kendını rahat bırak besmele çek gerisini düşünme cnm kızlık zarının bozulması kesinlikle acı vermıyor bunu unutma.. ben cok ürkek bırısıyım ben bıle atlattıysam herkes atlatır ;)

slm arkadasim hic korkmana gerek yok, internetten arastir öyle kizlik zari korkulari nedir anlamiyorum. günümüzde malesef hala aile baskilari yasayan genc kizlar var. ben 7 senedir evliyim benim ilk gecemde kesinlikle kan gelmedi insan ister istemez neden diye soruyor aslinda bir erkek tecrübeliyse anlar, ben yinede doktora gittim bana kizlik zarin bozulmamis dedi ve ilk dogumda bozulur dedi ve ben hamile bile kaldim kizligim bozulmadan. bence sen nisanlinla paylas bunlari yada beraber arastirin o seni rahatlaticaktir. simdiden mutluluklar.

Son düzenleme:
arkadaşlar evlenmeme az bi süre kaldı ilk geceden çok korkuyorum kızlık zarı çok kolaymı bozuluyor daha özceden zarar görmüşl olabilirmi diye kara kara düşünüyorumkimse ile ilişkim yada yaklaşmam olmadı acaba kendim bozmuş olabilirimiyim gibi saçma düşüncelere takıldımkafam karışık şimdi doktora git diyeceksiniz kokuyorum gidemiyor um ne olur yardım edin kızlık zartı çokmu kolay bozlulur şimdiden teşekürler

son kullanma tarihi yada raf ömrümü var bunun durduk yere bozulsun:1:

Back