evlendıkten sonra ılk adet kanaması bıraz farklı olabılıyor kısıden kısıye degısır tabıkı.evli arkadaşlara birşey sormak istiyorum. Bir ay önce arkadaşım evlendi. Korunmak için oda geç kalmıştı. Eşi korunmuş. Ilk gecesinde bir problem yaşamamış. Ama şimdi adet oldu ve çok aşırı kanaması var. Zaten psikolojik zorluk yaşıyor. Birde üzerine böyle olunca iyice üzüldü. Doktora götürmeye ikna edemiyorum. Utanıyor. Bunun kızlık zarının yırtılmasıyla bir ilgisi varmıdırki? Böyle bir durum yaşayan oldumu?
Sitede aradım ancak böyle bri başlık bulamadım, ben ilk gecemizden çok korkuyorum, tecrübeliler neler söylemek istersiniz, ne tavsiye edersiniz
maşallah yorumları okuyorumda.....
ne güzel yazmışsınız.... ne yakışmış ama...
Bir abartmayla günümüze kadar gelmiş.gerçi eskileri düşünsenize annem anlatırda kapıda bekliniyormuş çarşaf olayı .Şimdi ne güzel oh kendi evindesin sevdiğinlesin.Yan yanasın bunları düşünün akışına bırak. Hiç düşünme strese gerek yok birde karşındaki anlayışlıysa değme keyfine o zaman :)Yıllar evvel olsaydı kapında beklenseydi çarşaf çarşaf diye kapıda bir ordu insan Allah ah anacım ne stresli sinir bozucu bişiy. Bu arada evlenecek hanımlar korkmak yok sevdiğine sarıl yeter gersi geliyor zaten. Allah mutlu mesut etsin ...
ne yazıkki halen öyle olaylar haziranın sonunda benimde başımdan geçecek şimdiden stresliyim düğünümüz köyde olacak ve nişanlımın ailesinde bu olay var çok saçma bişey aynı evde çok misafirde olacak çok kötü bi durum yaaa gülsemmi ağlasammı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?