- Konu Sahibi EU3
bende de korku yok ama sadece ya esnekse zar kanamazsa diye endişem var ya öyle olursa arkadaşın dediği gibi. yoksa sevdiğimizin kollarında ohhh ne güzel . ilk olması çekındırıyor .:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de sonrasında gitmek daha mantıklı
sorsanız ne değişecek zar durumunu mu değiştirecek dr
bende bu esneklik durumunu çok düşündüm..kesn benmki öyledir.
ne gariptir
erkek zevk almayı düşünüyor
kadın acıyı
olaya bakışımız bizi kasıyor bence
arkadaşlarında dediği gibi zevk kısmını ön plana alsak
acıda "o kadar olur canım" desek
pek sorun kalacağını düşünmüyorum bekar biri olarak
özellikle kan gelmezse diye korkuyorum genelde kızlık zarı esnek olanlarda gelmıyormus kan vee böyle olursa ben nasıl bakarım yüzüne :))
kan geldini anladığında otur bunun faydası varmış ve iyi oluyomuş daha açamıycam
ilk gece prezervatif kullanılmalı bence yahu:kedi:
düğünüme 11 gün kaldı. doğum kontrol hapı kullanmaya karar verdim. Şu an adetimin ikinci günündeyim. Çok geç kaldığımı bir ay öncesinden başlamam gerektiğini söylüyorlar. Kimi sitelerde adetin ilk gününde başlanması gerektiği kimi yerdede ilk 5 gün içerisinde başlanması gerektiği yazıyor? Kafam karıştı, acilen yardıma ihtiyacım var
doğum kontrol hapları kullanmaya başladığın gün korumaya başlar canım.yalnız adetliyken başlaman lazım.1. gün başlasan daha iyi olurdu ama 2. gün de geç değil.ama 5. gün falan başlarsan çok geç olur.12 yıldır doğum kontrol hapıyla korunuyorum.çok memnunum.yok kısır yapar,yok kilo aldırır falan hepsi hikaye.hamile kalmak istediğim ay kullanmadım ve hemen kaldım.:CüvCüv:düğünüme 11 gün kaldı. doğum kontrol hapı kullanmaya karar verdim. Şu an adetimin ikinci günündeyim. Çok geç kaldığımı bir ay öncesinden başlamam gerektiğini söylüyorlar. Kimi sitelerde adetin ilk gününde başlanması gerektiği kimi yerdede ilk 5 gün içerisinde başlanması gerektiği yazıyor? Kafam karıştı, acilen yardıma ihtiyacım var
neden böyle düşünüyorsun merak ettim,çogu kişi prezervatif ilk gece için uygun değil diyor hele ki erkek tecrübesizse.biraz açar mısın?
koltuğa dedi sanıyorum:uhm:Nreye pen..s in üstünemi oturcakCADIARZU
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Nreye pen..s in üstünemi oturcakCADIARZU
koltuğa dedi sanıyorum:uhm: