İlk gece

3. Konuyu açmışsın değişik ne yazılmasını bekliyorsun, ben kanamadım eşim de düşünmedi bunu, hatta benden sonra evlenen iki görümcemin de kanaması olmamış, dünya üzerindeki kadınların en az yarısı kanamıyor zaten. Bi sakin ol ve doktora git hatta psikoloğa git. İyi değilsin sen

Bakire değilsen ve böyle buradaki kadınlardan koca kandırma numaraları öğrenmek istiyorsan yanlış yerdesin . Bir ay var daha düğüne git doktora öğren ne olduğunu , değilsen de öyle bakire numarası falan yapma kan vs değil konu. Ama ne söylesek boş yazık evleneceğin adama acıdım ben .

İlk gece kan gelmediği için eşinizi kandırdınız mı? Evet ise nasıl yaptınız bunu?
Senin psikoloğa gitmen lazım. Eğer şüphen varsa doktora git nişanlınla zaten oda önemseyen biri değilmiş takılmaz diye düşünüyorum. Ama şöyle ki eğer ben eşimi orasını burasını kesip beni kandırmaya çalışırken yakalasaydım erkek olupta evliliğin iptali davası dahi açardım ilk günden bu oyunlara giren ilerde neler yapmaz.. yaşadığınız şeylerin arkasında durun namus bacak arasında değil zihniyettedir

X