Bence eşinizin durumu biraz bunla alakalı yoksa eve ayda 3 gun 4 gun biri geldi die erkek eşinden soğumaz . Kaynana kayınbabayla yaşarken 3-5 doğuranlar var . Yani siz o dönemlerde eşinizle ne yaşadınız daha iyi bilirsiniz böyle üstü kapalı konuları irdelemek istemiyorum
Artı olarak gebelik döneminde en çılgın sex hayatını yaşayan erkekler bile istemeden de olsa eşleriyle beraber bazen hamilelik hormonlarını hissedip strese girebiliyormuş karşınızdakinin de bi insan duygu ve his sahibi olduğunu unutmamalıyız . Terapi alabılırsıniz dicem ama siz daha belli ki bu konuyu eşinizle bile konuşmaya layık görmemişsınız , gelip buraya konu açmışsınız bunu artık konuyu ona açıcam cümlenizden yola çıkarak yorumladım.
Fikir vericek olursam alıp almamak yine sizin tercihinize kalmış /
yine de siz ailem küser die düşünmek yerine eşimle boşanırsam ailem bana kapı açar mı elimde çocukla die düşünüp önce kendı cekırdek ailenize odaklanın .hamileliğinizi bahane edin gerekirse gelmeyin die cevaplayın. Yegenınizi geldıgı hızla geri göndermeliydiniz kardeşinize de benden habersiz bunu yapmazsın benım bi eşim hayatım ve akışında planlarım var konuşması yapıp gerekirse araya set atabilirdiniz üstelik bunun ıcın kimse sizi suçlamazdı . Sonuçta tek yaşamıyorsunuz ne demek benden habersiz yegenım geldi kaldı sadece size değil eşinizede yapılmış bi saygısızlık bu ama siz saygısızlığı taçlandırmışsınız resmen yegenı geri göndermeyerek .
Ben çay ıcmeye geleceklerınde bile eşime soruyorum planın var mı yada basın ağrıyor mu gelsınler mi die. belki adam bi saat çay içmelik bile olsa benım yegenım yada annemi görmek istemeyecek o gün o anda yalnız ayaklarını uzatıp sessizce tavana bakmak isteyecek .