Baya bi gol olmuş aslında :) konular gayet benzerKonum kan icermiyor ve doktora gidecegimi eklemisim. Olmadi gol degil.
Baya bi gol olmuş aslında :) konular gayet benzer
Evet :)Banlanma ne demek senelerdir burdayım ilk kez dün yanlış yere yazdım diye ceza aldım bu mu ban
KK hayat kurtarır :)Hazir KK varken niye gitsin. Buraya konu acayim demistir. Biz uzmaniz ve her seyden anliyoruz ya.
Bir sorun var mutlaka doktora gidinmerhaba arkadaşlar 1 aylık evliyim ve sormak istediğim bi konu var evlendikten sonra ilk ilişkide kanamam oldu yoğun derecede 2 gün sürdü. Sonrasında tekrar iliskiye girdiğimde yine kanamam oldu. O zaman adetime 2 gün vardı tekrar adet bitince ilişkiye girdiğimde yine kanamam oldu. Konuyla ilgili aynı durumu yaşayan varsa yazsın lütfen teşekkürler
26 yaşındayımSağlığın utanmaktan daha önemli bence. Ama telaşa kapılma bence. Yaşın küçük mü peki?
İnşallah. Çok sağolasınKk gitgide sıkici bir hal almaya basladi ya her konuya terslemeler, laf soylemeler, begeni almak icin cins cins yorumlar.
Konu sahibi bende ayni durumu yasadim ilk 5 iliskidede kanama oldu ama sadc birinde yogun oldu digerleri gunluk pedi dolduracak sekilde.
Insallah bir sorun yoktur canm gecmis olsn
Çok teşekkür ederim bayanlar. Kimse kimseyle tartışmasın herkes birbirinden yardım alıyor kimse kimseyide uzman yerine koymuyor yardımlaşıyoruz yarın doktordan sonra yazacağım çok merak ettimHer iliski sonrasi kızlık zarınız tekrar tekrar yirtıliyor olabilir yada vajende bi yırtılma varsa orasida kaniyor olabilir bi doktora gorunmenizde fayda var bide kanama olduktan sonra 1 hafta ilişkiye girmeyin dokularin kaynamasini bekleyin. Eger vajende yada iç dudaklarda yırtik varsa kanama aninda bi kadin doguma gidik ki kanayan yeri görüp ona göre mudahale etsinler. Ilk gece yirtiklari cok derin olabiliyor eğer yogun bir sekidleyse kanama muhtemelen kizlik zari dışında bi yer yirtilmis olabilir. Korkmayin bi dikişle kanama durdurulur yaklasik 1 hafta 10 gun kadar sonra eskisi gibi olacaktır gecmis olsun.
Bazi kizlik zarlari cokkilcal damarli olabiliyormus ve bir kac iliskide kanamani n devam edebileceginide duymustum.benim basima gelmedi ama siz yinede mutlaka bir dr a gorununara ara geliyor evet .. teşekkür ederim dikkate alıp cevapladığınız için
"Kadınlar kulübü" ne yazmayacakta nereye yazacak böyle kadınsal bir şeyi? Doktora gitmeden önce içini rahatlatacak birilerini dinlemek istemiş belli ki. Ki nitekim ne kadar çok kadınında kendisinin yaşadığı durumu yaşadığını öğrenip içini rahatlatmıştır.Hazir KK varken niye gitsin. Buraya konu acayim demistir. Biz uzmaniz ve her seyden anliyoruz ya.
"Kadınlar kulübü" ne yazmayacakta nereye yazacak böyle kadınsal bir şeyi? Doktora gitmeden önce içini rahatlatacak birilerini dinlemek istemiş belli ki. Ki nitekim ne kadar çok kadınında kendisinin yaşadığı durumu yaşadığını öğrenip içini rahatlatmıştır.
Ay yok ben tartişmadim ilk gece yirtiklarina haddinden fazla müdahale etmis bir ebe olarak olabilme ihtimali olanlari yazdim uzman degilim elbetteki ama 10 yillik meslek hayati 5 yillik kadın dogum acil servis tecrübelerim bu yönde olduğunu söylüyor tekrar gecmis olsunÇok teşekkür ederim bayanlar. Kimse kimseyle tartışmasın herkes birbirinden yardım alıyor kimse kimseyide uzman yerine koymuyor yardımlaşıyoruz yarın doktordan sonra yazacağım çok merak ettim
Merhaba gitmedim ama son iki gündür ilişkiye giriyoruz ve hiç kanamam olmadı hatta orgazm bile oldum İçim rahatladı demekki annemin dediği gibiymişGittiniz mi doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?