• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece ve sonrası olanlar

Iliskiye ara verin doktora gidene kadar. Belki ufak bi yırtık veya zedelenme olmuştur. 8 yıllık evli ve iki çocuk sahibi bir arkadaşım hala çok az miktarda kan geldiğini söylüyor. Doktoru normal demişti ona ama herkesin durumu farklıdır tabii ki

Yırtılma belki de kılcal damarda zedelenme olmuş olabilir. Başka bir şey de olabilir tabi bilemeyiz canım. Doktora gittiğin zaman öğrenebilirsin, zaten gidecekmişsin. Çok geçmiş olsun.

Bende ilk seferde yoğun kanama oldu akabinde 1 hafta kardeş kardeş yattık ikincide hafif bi lekelenme oldu sonrada olmadı, 3 yıl denmiş 1 ay denmiş çok değil mi yaa

Kk gitgide sıkici bir hal almaya basladi ya her konuya terslemeler, laf soylemeler, begeni almak icin cins cins yorumlar.
Konu sahibi bende ayni durumu yasadim ilk 5 iliskidede kanama oldu ama sadc birinde yogun oldu digerleri gunluk pedi dolduracak sekilde.
Insallah bir sorun yoktur canm gecmis olsn

merhaba arkadaşlar 1 aylık evliyim ve sormak istediğim bi konu var evlendikten sonra ilk ilişkide kanamam oldu yoğun derecede 2 gün sürdü. Sonrasında tekrar iliskiye girdiğimde yine kanamam oldu. O zaman adetime 2 gün vardı tekrar adet bitince ilişkiye girdiğimde yine kanamam oldu. Konuyla ilgili aynı durumu yaşayan varsa yazsın lütfen teşekkürler
Bir sorun var mutlaka doktora gidin

Kk gitgide sıkici bir hal almaya basladi ya her konuya terslemeler, laf soylemeler, begeni almak icin cins cins yorumlar.
Konu sahibi bende ayni durumu yasadim ilk 5 iliskidede kanama oldu ama sadc birinde yogun oldu digerleri gunluk pedi dolduracak sekilde.
Insallah bir sorun yoktur canm gecmis olsn
İnşallah. Çok sağolasın

Her iliski sonrasi kızlık zarınız tekrar tekrar yirtıliyor olabilir yada vajende bi yırtılma varsa orasida kaniyor olabilir bi doktora gorunmenizde fayda var bide kanama olduktan sonra 1 hafta ilişkiye girmeyin dokularin kaynamasini bekleyin. Eger vajende yada iç dudaklarda yırtik varsa kanama aninda bi kadin doguma gidik ki kanayan yeri görüp ona göre mudahale etsinler. Ilk gece yirtiklari cok derin olabiliyor eğer yogun bir sekidleyse kanama muhtemelen kizlik zari dışında bi yer yirtilmis olabilir. Korkmayin bi dikişle kanama durdurulur yaklasik 1 hafta 10 gun kadar sonra eskisi gibi olacaktır gecmis olsun.

Her iliski sonrasi kızlık zarınız tekrar tekrar yirtıliyor olabilir yada vajende bi yırtılma varsa orasida kaniyor olabilir bi doktora gorunmenizde fayda var bide kanama olduktan sonra 1 hafta ilişkiye girmeyin dokularin kaynamasini bekleyin. Eger vajende yada iç dudaklarda yırtik varsa kanama aninda bi kadin doguma gidik ki kanayan yeri görüp ona göre mudahale etsinler. Ilk gece yirtiklari cok derin olabiliyor eğer yogun bir sekidleyse kanama muhtemelen kizlik zari dışında bi yer yirtilmis olabilir. Korkmayin bi dikişle kanama durdurulur yaklasik 1 hafta 10 gun kadar sonra eskisi gibi olacaktır gecmis olsun.
Çok teşekkür ederim bayanlar. Kimse kimseyle tartışmasın herkes birbirinden yardım alıyor kimse kimseyide uzman yerine koymuyor yardımlaşıyoruz yarın doktordan sonra yazacağım çok merak ettim

ara ara geliyor evet .. teşekkür ederim dikkate alıp cevapladığınız için
Bazi kizlik zarlari cokkilcal damarli olabiliyormus ve bir kac iliskide kanamani n devam edebileceginide duymustum.benim basima gelmedi ama siz yinede mutlaka bir dr a gorunun

Hazir KK varken niye gitsin. Buraya konu acayim demistir. Biz uzmaniz ve her seyden anliyoruz ya.
"Kadınlar kulübü" ne yazmayacakta nereye yazacak böyle kadınsal bir şeyi? Doktora gitmeden önce içini rahatlatacak birilerini dinlemek istemiş belli ki. Ki nitekim ne kadar çok kadınında kendisinin yaşadığı durumu yaşadığını öğrenip içini rahatlatmıştır.

"Kadınlar kulübü" ne yazmayacakta nereye yazacak böyle kadınsal bir şeyi? Doktora gitmeden önce içini rahatlatacak birilerini dinlemek istemiş belli ki. Ki nitekim ne kadar çok kadınında kendisinin yaşadığı durumu yaşadığını öğrenip içini rahatlatmıştır.

Ziyaretcilerin ve erkeklerin de okudugu mahrem konular bunlar. Boyle konularin ulu orta konusulmasini da dogru bulmam.

Dusunceniz cok da umrumda degil.

Biriniz gidiyor, biriniz geliyor. Baskasina sarin mumkunse.

Not: Konu sahibini goz ardi ettim. Konuyu gormuyorum. Beni de alintilamayin. Goz ardi ediyorum sizi.

Çok teşekkür ederim bayanlar. Kimse kimseyle tartışmasın herkes birbirinden yardım alıyor kimse kimseyide uzman yerine koymuyor yardımlaşıyoruz yarın doktordan sonra yazacağım çok merak ettim
Ay yok ben tartişmadim ilk gece yirtiklarina haddinden fazla müdahale etmis bir ebe olarak olabilme ihtimali olanlari yazdim uzman degilim elbetteki ama 10 yillik meslek hayati 5 yillik kadın dogum acil servis tecrübelerim bu yönde olduğunu söylüyor tekrar gecmis olsun

Back