- Emoji Skoru
- 255
- Puanlar
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var ben varım benim nerdeyse ilk bir ay kanamam oldu ama gittikçe azalanmerhaba arkadaşlar 1 aylık evliyim ve sormak istediğim bi konu var evlendikten sonra ilk ilişkide kanamam oldu yoğun derecede 2 gün sürdü. Sonrasında tekrar iliskiye girdiğimde yine kanamam oldu. O zaman adetime 2 gün vardı tekrar adet bitince ilişkiye girdiğimde yine kanamam oldu. Konuyla ilgili aynı durumu yaşayan varsa yazsın lütfen teşekkürler
Hemen hemen aynı şekilde evet parçalarda dökülmüştü çok teşekkür ederim cidden rahatladım biraz dahabenimde aynı şekilde olmuştu.. İlk ilişkiden sonra gün içinde iç çamaşırımda kan görüyordum. Bir kaç ilişki boyunca da kanama devam etti. ama öyle yoğun değil. Hatta ilk seferde canım yanmamışken birkaç sefer sonra ilişki sırasında canım yanmaya başladı.ara vermiştik. sonra birkaç gün sonra banyoda kabuk gibi birşeyler döküldüğünü gördüm. Sonrada acıda kanamada bitti.. Doktora gitmemiştim internette araştırdım biraz. Oluyormuş öyle, her seferince biraz daha yırtılıyormuş sonra kabuk bağlayıp döküledebiliyormuş.
Ama dediğim gibi aşırı yoğun bir kanama değildi benimki, birkaç damla kadar kanıyordu. Tabi sizinki çok yoğunsa doktora görünmekte fayda var. Ama aksi taktirde birkaç sefer kan gelmesi normalmiş endişe edilecek birşey yokmuş.
Çok geçmiş olsun evet erken teşhis her zaman iyidirBende de oldu canım. 15 gün kadar da ara ara sürdü. Ben de çok onemsemedim. Şu an 7 aylık evliyim geçen hafta doktora gittim rutin akıntı şikayetiyle.Artmisti çünkü. Öğrendim ki rahim ağzı yarası oluşmuş hem de ufak tefek değilönümüzdeki ay dondurma işlemi yapilacak.keske daha önce gitseydim.sen git bi kontrol ettir derim ben.5 dklik iş zaten.çok önemli bu konular
![]()
Kacma kacma bak kanadigi halde iliskiye devam ediyor demekki guzel birseyBoyle konuları okuya okuya vajinismus oldum resmen ya , adam görsem kacicam![]()
Evet hiç öyle düşünmemiştimKacma kacma bak kanadigi halde iliskiye devam ediyor demekki guzel birsey
Konu sahibi olabilir normaldir ama normal olmayadabilir yarin doktordan sonra yazarsiniz.
Sağlığın utanmaktan daha önemli bence. Ama telaşa kapılma bence. Yaşın küçük mü peki?Evet birde o var korkuyorum hatta o çataldan oraya çıkmaktan
doktora gtmediniz mi?3 yillik evliyim halan oluyor
korkmanı gerektirecek bir durum yok aslında ilişkiye girmeden önce doktora gidip kızlık zarını aldırıp rahat rahat ilişkiye girebilirsinBoyle konuları okuya okuya vajinismus oldum resmen ya , adam görsem kacicam![]()
doktora gtmediniz mi?
Allah Allah. hic normal gelmedi bana. bi doktora daha gorunun.Gittim birşey yok enfeksiyon vardi fitil verdi başkada birşey demedi ilişkiyi uzatinca oluyor bende şişlik ve kanama çarşaf nevresim battigi oluyor bazen
Canim benim 3 ay boyunca oldu kanamam yani ama benim hani orasi qenislediqi icin yirtildiqi icin yara olduqu icin kaniyodu.Sonradan duzeldi ama fazla ara vermemeye bak yoksa tekrar tekrar kaniyo ama aci olmadiqi halde kaniyosa onu bilmiyorummerhaba arkadaşlar 1 aylık evliyim ve sormak istediğim bi konu var evlendikten sonra ilk ilişkide kanamam oldu yoğun derecede 2 gün sürdü. Sonrasında tekrar iliskiye girdiğimde yine kanamam oldu. O zaman adetime 2 gün vardı tekrar adet bitince ilişkiye girdiğimde yine kanamam oldu. Konuyla ilgili aynı durumu yaşayan varsa yazsın lütfen teşekkürler
Bu normal değil ama. Hiç doktora göründünüz mü?3 yillik evliyim halan oluyor