Hadi ya böyle bir şey var mı , bilmiyordum ay çok şaşırdımkorkmanı gerektirecek bir durum yok aslında ilişkiye girmeden önce doktora gidip kızlık zarını aldırıp rahat rahat ilişkiye girebilirsin
evet yapılabiliyor vajinal yaralarla da uğraşmaya gerek kalmıyor :)Hadi ya böyle bir şey var mı , bilmiyordum ay çok şaşırdımteşekkürler bilgilendirmeniz için
Sakin ol, konuya zaten yorum yapmam. Ben doktor degilim cunku. Ayni durumu yasayan birileriyle cay kahve sohbeti yapacagin bir konu olsaydi eyvallah derdim. Simdi ise hicbir sey.
Zedelenmiştr canm zor olduysamerhaba arkadaşlar 1 aylık evliyim ve sormak istediğim bi konu var evlendikten sonra ilk ilişkide kanamam oldu yoğun derecede 2 gün sürdü. Sonrasında tekrar iliskiye girdiğimde yine kanamam oldu. O zaman adetime 2 gün vardı tekrar adet bitince ilişkiye girdiğimde yine kanamam oldu. Konuyla ilgili aynı durumu yaşayan varsa yazsın lütfen teşekkürler
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/susam-alerjisi.907112/
Aslında şu konuda tam uzmanlık bi konu ve fekat kk ya sorulmuş
Haftaya doktora gidiyorum ama once buraya bir sorayim dedim.
Susam yedigimde bir garip oluyorum.
Garip derken yanlis anlamayin:))) Daha once boyle bir sey yasamadim ilk defa basima geliyor. Igne batmasi , agizda tuhaflik gibi... Gercekten adini koyamadim.
Yasayan var mi? Belirtileri neler .
Cok ustume gelmeyin yoksa konuyu kapattiririm.
Konu sahibi kesinlikle doktora gitmeyeceğim siz ne derseniz o demiyor. İlla belirtmek gerekmez bazı şeyleri. Zira arif olan anlar.Konum kan icermiyor ve doktora gidecegimi eklemisim. Olmadi gol degil.
Boyle konuları okuya okuya vajinismus oldum resmen ya , adam görsem kacicam
Niye bu kadar kasıntılık yapıyosunuz. Kimse çay kahve sohbeti yapmıyor siz öyle algılıyosunuz.Sakin ol, konuya zaten yorum yapmam. Ben doktor degilim cunku. Ayni durumu yasayan birileriyle cay kahve sohbeti yapacagin bir konu olsaydi eyvallah derdim. Simdi ise hicbir sey.
Ay beni kan tutar :/ne güzel kanama olmamış sizdeahaha sana güzel bir örnek ben hiç kanamadım..
hatta bir üye üç yıldır oluyor yazmış şok oldum..
Ay beni kan tutar :/ne güzel kanama olmamış sizdeburda bı üye vardı eşiyle surtunup duruyordu. Onun gibi olmam inşallah korkumdan
Konu sahibi kesinlikle doktora gitmeyeceğim siz ne derseniz o demiyor. İlla belirtmek gerekmez bazı şeyleri. Zira arif olan anlar.
Gol atmak gibi bi derdim yok. Böyle kesin konuşan bi insanın kansız da olsa uzmanlık bilgisi gerektiren bi konu açmaması gerekirdi. Üstelik susam yemesemde olur denilebilecek bişeyken diğer tarafta 1 aylık evli, ilk ilişkilerini yaşayan tecrübesiz bi kadın var. Söyleyecek fikrin yoksa cevap vermezsin olur biter.
Susam konusunu açtığın zamanları hatırlıyorum aklımda kalmış fikrim olmadığı için cevap vermemiştim mesela. Anlatabilmişimdir umarım.
bu kadar olmadi normal drgil doktora gorunmerhaba arkadaşlar 1 aylık evliyim ve sormak istediğim bi konu var evlendikten sonra ilk ilişkide kanamam oldu yoğun derecede 2 gün sürdü. Sonrasında tekrar iliskiye girdiğimde yine kanamam oldu. O zaman adetime 2 gün vardı tekrar adet bitince ilişkiye girdiğimde yine kanamam oldu. Konuyla ilgili aynı durumu yaşayan varsa yazsın lütfen teşekkürler
Ahahaama çok azimli idi o 2.ciyi doğuracaktı sürtünerek
Evet polemik severim o yüzdendir ki bunca yıllık kk hayatımda bir elin parmağını geçmemiştir banlanma sayım. Sakin ol şampiyon. Banlanmaktan korkmadığına göre sen ortalığı cennet mahallesine çevirmeden ben gideyim. Ya da sen iyisimi beni gözardı et :)Sapla samani karistiriyorsun.
Yurt disinda yasadigim icin oyle kafama gore doktora gidemiyorum. Susami direkt olarak yemiyordum bazi ekmek turlerinden sonra oyle oluyordu. Belirtilerden emin degilim. Biraz geyik biraz susam alerjisi konuya girmisim.
Burasi cok genis bir platform. Isteyen istedigi konuyu acar ama bazi konularin bana gore aciliyeti vardir ve acilen doktora gidilmesi gerekir. Cevap vermedim zaten konuyla ilgili ama fikrimi belirttim. Sen neden rahatsiz oldun ki.
Amacin polemik ama ben yanlis kisiyim. Zira banlanmaktan da korkmam ben. + goz ardi etmeyi de severim.
Bence doğal ben de yaşadım ilk 4 ilişkimde devam etti. Yine de gidin bir doktoramerhaba arkadaşlar 1 aylık evliyim ve sormak istediğim bi konu var evlendikten sonra ilk ilişkide kanamam oldu yoğun derecede 2 gün sürdü. Sonrasında tekrar iliskiye girdiğimde yine kanamam oldu. O zaman adetime 2 gün vardı tekrar adet bitince ilişkiye girdiğimde yine kanamam oldu. Konuyla ilgili aynı durumu yaşayan varsa yazsın lütfen teşekkürler
Banlanma ne demek senelerdir burdayım ilk kez dün yanlış yere yazdım diye ceza aldım bu mu banEvet polemik severim o yüzdendir ki bunca yıllık kk hayatımda bir elin parmağını geçmemiştir banlanma sayım. Sakin ol şampiyon. Banlanmaktan korkmadığına göre sen ortalığı cennet mahallesine çevirmeden ben gideyim. Ya da sen iyisimi beni gözardı et :)
Ahahasürtünerek bir ömür benim elektrigimde çoktur. Biriyle el sıkışırken falan çarpar. Surtunurken alev alirim keisn ben
Tamamdır ben de kaçıyorum o zamanbu konu hareketlenmiş çok su götürecek gibi konu dışından uçmazsak iyi diyerek uzaklaşıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?