İlk gece ve sonrası olanlar

3 günden sonrası kanamalar sakıncalı. Doktora git ihmal etme geçmiş olsun..

benimde aynı şekilde olmuştu.. İlk ilişkiden sonra gün içinde iç çamaşırımda kan görüyordum. Bir kaç ilişki boyunca da kanama devam etti. ama öyle yoğun değil. Hatta ilk seferde canım yanmamışken birkaç sefer sonra ilişki sırasında canım yanmaya başladı.ara vermiştik. sonra birkaç gün sonra banyoda kabuk gibi birşeyler döküldüğünü gördüm. Sonrada acıda kanamada bitti.. Doktora gitmemiştim internette araştırdım biraz. Oluyormuş öyle, her seferince biraz daha yırtılıyormuş sonra kabuk bağlayıp döküledebiliyormuş.
Ama dediğim gibi aşırı yoğun bir kanama değildi benimki, birkaç damla kadar kanıyordu. Tabi sizinki çok yoğunsa doktora görünmekte fayda var. Ama aksi taktirde birkaç sefer kan gelmesi normalmiş endişe edilecek birşey yokmuş.

Damar zedelenmis olabilir o bölgede normal değil doktora git

Bende de oldu canım. 15 gün kadar da ara ara sürdü. Ben de çok onemsemedim. Şu an 7 aylık evliyim geçen hafta doktora gittim rutin akıntı şikayetiyle.Artmisti çünkü. Öğrendim ki rahim ağzı yarası oluşmuş hem de ufak tefek değil önümüzdeki ay dondurma işlemi yapilacak.keske daha önce gitseydim.sen git bi kontrol ettir derim ben.5 dklik iş zaten.çok önemli bu konular

Bence bir kac gun ara verin. Sanki icerde yara olmus ve yara kendini bir turlu iyilestiremiyor gibi.

Var ben varım benim nerdeyse ilk bir ay kanamam oldu ama gittikçe azalan
Hatta ilişkiye girme suresi uzayınca da atiyorum 15 20 gun gecince aradan minik lekelenmeler olabiliyor ben belki çok dardır diye dusundum ya da kistim miyomum var onun etkisidir belki

Soracağım inşallah yarın bakalım neymiş çok teşekkürler yorum için

Hemen hemen aynı şekilde evet parçalarda dökülmüştü çok teşekkür ederim cidden rahatladım biraz daha

Çok geçmiş olsun evet erken teşhis her zaman iyidir

Gittim birşey yok enfeksiyon vardi fitil verdi başkada birşey demedi ilişkiyi uzatinca oluyor bende şişlik ve kanama çarşaf nevresim battigi oluyor bazen
Allah Allah. hic normal gelmedi bana. bi doktora daha gorunun.

Canim benim 3 ay boyunca oldu kanamam yani ama benim hani orasi qenislediqi icin yirtildiqi icin yara olduqu icin kaniyodu.Sonradan duzeldi ama fazla ara vermemeye bak yoksa tekrar tekrar kaniyo ama aci olmadiqi halde kaniyosa onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…