doktora gitseniz..
Bu şekilde konuşacaksan çık bence kimse kimseye uzaman demedi tabiki yarın gideceğim çalıştığım hasatanede güvendiğim doktora ayrıca iki arkadaşım kadın Doğum asistanı onlarlada konuştum bizzat doktorlada ama belki aynı durumu yaşayan birileri vardır diye sordum!Hazir KK varken niye gitsin. Buraya konu acayim demistir. Biz uzmaniz ve her seyden anliyoruz ya.
Gideceğim en kısa zamanda annemde de olmuş 15 gün devam eder korkma dedi ama her ilişki sonrası kanıyor
Bu şekilde konuşacaksan çık bence kimse kimseye uzaman demedi tabiki yarın gideceğim çalıştığım hasatanede güvendiğim doktora ayrıca iki arkadaşım kadın Doğum asistanı onlarlada konuştum bizzat doktorlada ama belki aynı durumu yaşayan birileri vardır diye sordum!
Çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladım bu mandan sonra :) inşallah öyledirBenim 5 6 ay surdu.. Doktora gittiğimde kızlık zarimin kalın olduğunu her ilişkide biraz daha yirtildigini söylemişti.. Korkma zamanla geçecek... Ben çok evham yapmıştım baslarda da..
Evet birde o var korkuyorum hatta o çataldan oraya çıkmaktanCanım bir arkadaşımda da böyle olmuştu sonra geçti kendiliğinden utanıyorum çekinme doktora bir gorun ben de evlendikten sonra ilk kez kadın doğuma gittiğimde muayene sırasında utanmistm biraz
O an. Yoğun oluyor sonra bi ped koyuyorum bi kaç Damla'dan sonra kesiliyoryogun mu oluyor kanamanız benım ilk geceden sonra kanamam olmamıştı bı doktora görünmekte fayda var umarım bı sorun yoktur
Benimde öyle olmuştu ilk gün 3 4 damla bişey oldu 1 hafta hiç bisi yapmadık sonra tekrar kanamam oldu ama çok adet kanı gibi ben yine korktum 1 hafta yine bisi olmadı tekrar yine geldi ama o azdı 3 sefer kanamam oldu sonra bidaha olmadı bende çok korkmuştum ama bisi olmadı şükürO an. Yoğun oluyor sonra bi ped koyuyorum bi kaç Damla'dan sonra kesiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?