• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece ve sonrası olanlar

Mistque

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
3
merhaba arkadaşlar 1 aylık evliyim ve sormak istediğim bi konu var evlendikten sonra ilk ilişkide kanamam oldu yoğun derecede 2 gün sürdü. Sonrasında tekrar iliskiye girdiğimde yine kanamam oldu. O zaman adetime 2 gün vardı tekrar adet bitince ilişkiye girdiğimde yine kanamam oldu. Konuyla ilgili aynı durumu yaşayan varsa yazsın lütfen teşekkürler

Bir doktora gitseniz? Hem bir kontrol olur hem de içiniz rahatlar

Gideceğim en kısa zamanda annemde de olmuş 15 gün devam eder korkma dedi ama her ilişki sonrası kanıyor

Merhaba canimm...telas yapma.dokyora hit belki yırtılma olmuştur.
Benimde bir hafta sürmüştü kanamam.gunluk ped kullanıyordum bie iki damla geliyordu ara ara.ben acı hissetmiyordum. Acı hissediyorsan ve kan yoğun geliyorsa mutlaka doktora başvurmalısın.

Hazir KK varken niye gitsin. Buraya konu acayim demistir. Biz uzmaniz ve her seyden anliyoruz ya.
Bu şekilde konuşacaksan çık bence kimse kimseye uzaman demedi tabiki yarın gideceğim çalıştığım hasatanede güvendiğim doktora ayrıca iki arkadaşım kadın Doğum asistanı onlarlada konuştum bizzat doktorlada ama belki aynı durumu yaşayan birileri vardır diye sordum!

Yok oyle bisey ya. Ne demk 15 gun. Kilcal damarlari zedelenmisti bi arkadasimin oyle. Yarin bi uzmana gidin iliskiye ara verin.
Gideceğim en kısa zamanda annemde de olmuş 15 gün devam eder korkma dedi ama her ilişki sonrası kanıyor

ara ara geliyor evet .. teşekkür ederim dikkate alıp cevapladığınız için

Benim 5 6 ay surdu.. Doktora gittiğimde kızlık zarimin kalın olduğunu her ilişkide biraz daha yirtildigini söylemişti.. Korkma zamanla geçecek... Ben çok evham yapmıştım baslarda da..

Kiminin ilk ilişkiden sonra 4-5 gün kanar damla damla bulaşır, birkaç kez ilişki sırasında kanar derler.
Ancak ağrı, yanma vb. huzursuzluk hissi varsa daha beklemeyin ve bir doktora görünün.
Zorlama olduysa, yeteri kadar kayganlık sağlanmadan devam ettiyseniz zedelenmiş, kılcal damarlar yırtılmış olabilir.

Bu şekilde konuşacaksan çık bence kimse kimseye uzaman demedi tabiki yarın gideceğim çalıştığım hasatanede güvendiğim doktora ayrıca iki arkadaşım kadın Doğum asistanı onlarlada konuştum bizzat doktorlada ama belki aynı durumu yaşayan birileri vardır diye sordum!

Sakin ol, konuya zaten yorum yapmam. Ben doktor degilim cunku. Ayni durumu yasayan birileriyle cay kahve sohbeti yapacagin bir konu olsaydi eyvallah derdim. Simdi ise hicbir sey.

Benim 5 6 ay surdu.. Doktora gittiğimde kızlık zarimin kalın olduğunu her ilişkide biraz daha yirtildigini söylemişti.. Korkma zamanla geçecek... Ben çok evham yapmıştım baslarda da..
Çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladım bu mandan sonra :) inşallah öyledir

Canım bir arkadaşımda da böyle olmuştu sonra geçti kendiliğinden utanıyorum çekinme doktora bir gorun ben de evlendikten sonra ilk kez kadın doğuma gittiğimde muayene sırasında utanmistm biraz

yogun mu oluyor kanamanız benım ilk geceden sonra kanamam olmamıştı bı doktora görünmekte fayda var umarım bı sorun yoktur

Canım bir arkadaşımda da böyle olmuştu sonra geçti kendiliğinden utanıyorum çekinme doktora bir gorun ben de evlendikten sonra ilk kez kadın doğuma gittiğimde muayene sırasında utanmistm biraz
Evet birde o var korkuyorum hatta o çataldan oraya çıkmaktan

O an. Yoğun oluyor sonra bi ped koyuyorum bi kaç Damla'dan sonra kesiliyor
Benimde öyle olmuştu ilk gün 3 4 damla bişey oldu 1 hafta hiç bisi yapmadık sonra tekrar kanamam oldu ama çok adet kanı gibi ben yine korktum 1 hafta yine bisi olmadı tekrar yine geldi ama o azdı 3 sefer kanamam oldu sonra bidaha olmadı bende çok korkmuştum ama bisi olmadı şükür

Ilk iliskimde kanamam olmadi.
Sonraki 3 seferde oldu ama iliski sirasinda oldu. Sonrasinda devam etmedi.
Bir doktora sorun.

Back