Ilk gece temizligi?

Eflatuunn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
507
297
103
26
Lazer yaptiriyorum 2.seansima girdim 20 gun sonra dugunum var lazer yaptirdigim yer kesinlikle aralarda jiletle yada agdayla alamassin dedi ben ilk gece icin nasil temizleneceğim birde tam kurbandan sonra lazer yaptirayim bir gun once demistim ama kurban oldugu icin tatildeler açik degil nasil yapabilirim bana yardimci olun bayanlar

Bir kanun yok sonuçta o gün için jilet kullanırsın birşeycik olmaz.
Ki zaten 1 gün önce lazer yaptırsanda hem hassas oluyor hemde tüylerin dökülmesi için 10 gün civarı gün geçmesi gerekiyor. Yani mecbur jilet :)

Traş makinesi kullanın. Benim lazer epilasyona gittiğim yer de öyle demişti traş bıçağı,ağda,epilatör kullanmayın ama traş makinesi kullanabilirsiniz.

Aynen en iyisi tras makinesi. Lazere giderken zaten onunla alin diyolar

Bende oyle dusundum ama yaptirdigim yer kesinlikle ne jiletle al nede agdayla hic dokunmayacaksin tuylere etkisini goremessin dedi

Bende oyle dusundum ama yaptirdigim yer kesinlikle ne jiletle al nede agdayla hic dokunmayacaksin tuylere etkisini goremessin dedi
Traş makinesi yazmışlar mantıklı ama şahsen ben o gün kısaltılmış tüylerle ilişkiye girmek istemezdim. Kendimde lazer yaptırdım, daha tüylerim dökülmeden denize gitmiştik mecburen jilet yapmıştım. Hiçbirşey de olmadı. Siz bilirsiniz sonuç olarak rahat edecekseniz traş makinesi, edemem derseniz jilet.

benim gittiğim merkez jilet kullanmakta bir sıkıntı olmadığını söylüyor sonuçta tüy kökünü etkileyen bir tür değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…