• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk gece korkusuu :)

onurumm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
62
2
6
34
İstanbul
Kızlar kısmetse Allah m izin verirse aralık sonunda nikahımız kıyılıyo 5 6gnlüğüne balayına gidicez başlarda herşey süperdi ama zaman yaklaştıkça korkuyorumm heyecanlanıyorumm :( birileri yardım eli uzatsın fikir versin neolurr... :26: :31:

Kızlar kısmetse Allah m izin verirse aralık sonunda nikahımız kıyılıyo 5 6gnlüğüne balayına gidicez başlarda herşey süperdi ama zaman yaklaştıkça korkuyorumm heyecanlanıyorumm :( birileri yardım eli uzatsın fikir versin neolurr... :26: :31:

Canım sakin ol ya . abartılcak korkulacak birşey yok. rahat ol yeter . gerisini akışına bırak

canım benimde haziranda düğünüm var kısmetse . şimdidn benide sardı o konu ve ablama yengeme danısıyorum soruyorum ufaktan birşyler. tek soyledıklerı şeyy kendi sakın kasma ve herseyi akışına bırak. hatta ablamın söylemesiyle nekadar dgru nekadar yalan bılemıoyrum ama ilk gece korkusuyla kız kendini kasmıs ve malum pozisyonda o şekilde kalmışlar hiç bişekilde kıpırdayamamışlar :( aile buyuklerı onları o şekilde hastaneye goturmuslerr :44:dogru yalan bilmiyorum ama sırf oyle bi durumda olmamak için kendimi rahatlatmaya çalışıyorum aklıma geldikçe :18:

Kizlar simdiden hayirli olsun insaAllah..

Benden size nacizane tavsiye kulaktan duyma korkunc hikayeleri dinleyip daha cok panik hale gelmeyin.

Elbette ki korku olacak heyecan merak olacak. Hatta uzuntu de olacak..

Ama oluruna birakin rahat olmaya calisin. Rahattan kastim esinizle birlikte hareket edin.

Ustelik ille de ilk gece olmasi gerek diye bir kaide yok... Esiniz size karsi anlayisli ise hersey yolunda gider.

Sahsen ben ilk gece aci cekenlerdendim. Fakat gordugunuz gibi yasiyorum ayaktayim :))

Saka bir yana.. Hiss edeceklerinizden korkmayin emin olun zaman gectikce daha guzel olacak..

Mutluluklar :)

Benden size nacizane tavsiye kulaktan duyma korkunc hikayeleri dinleyip daha cok panik hale gelmeyin.

Ama oluruna birakin rahat olmaya calisin. Rahattan kastim esinizle birlikte hareket edin.

Ustelik ille de ilk gece olmasi gerek diye bir kaide yok... Esiniz size karsi anlayisli ise hersey yolunda gider.

Sahsen ben ilk gece aci cekenlerdendim. Fakat gordugunuz gibi yasiyorum ayaktayim :))

Saka bir yana.. Hiss edeceklerinizden korkmayin emin olun zaman gectikce daha guzel olacak..

başından geçenler rahatlıkla , geçmeyenler ise korkuyla bahsediyor bu konudan :) umarım 6ay sonra bende bu şekilde korkusu olanları rahatlatıcı yazılar yazabilirimm :9:

başından geçenler rahatlıkla , geçmeyenler ise korkuyla bahsediyor bu konudan :) umarım 6ay sonra bende bu şekilde korkusu olanları rahatlatıcı yazılar yazabilirimm :9:

İnanirmisin benim kendi ablam soylemisti ilk gece o kadar rahat gecmisti ki onda : ))

Bende ise ilk gece ve balayinda hep agliyordum neden olmuyor diye kanamam oluyordu sebebini anlamamistim.. Esim nazik davranip daha sonra deneriz demesine ragmen bende bir sorun var neden olmuyor diyip tekrar denemekten yanaydim..

Sonuc balayindan sonra doktora gittim. Fazlasiyla yirtilmam olmus enfeksiyon kapmisim. 2 hafta antibiotik temizleyici ilac ve agri kesici ictim. Oturuken bile aciyordu cunku. Ve tabi ki iki hafta iliski yasagi.

Simdi tebessum ediyorum anlatirken :)

İnsaAllah yazarsin :)

İnanirmisin benim kendi ablam soylemisti ilk gece o kadar rahat gecmisti ki onda : ))

Bende ise ilk gece ve balayinda hep agliyordum neden olmuyor diye kanamam oluyordu sebebini anlamamistim.. Esim nazik davranip daha sonra deneriz demesine ragmen bende bir sorun var neden olmuyor diyip tekrar denemekten yanaydim..

Sonuc balayindan sonra doktora gittim. Fazlasiyla yirtilmam olmus enfeksiyon kapmisim. 2 hafta antibiotik temizleyici ilac ve agri kesici ictim. Oturuken bile aciyordu cunku. Ve tabi ki iki hafta iliski yasagi.

Simdi tebessum ediyorum anlatirken :)

İnsaAllah yazarsin :)

O zamanlar korku vardı acı çekmişsiniz ama ne güzel tebessüm ederek anlatıyosunuz.. :) bn acıya dayanıklıyımdır korkum o yönden değil bilmiyorum ama konuşabileceğim kimse yok etrafımda :/:50:

çok teşekkür ederimm ewet tüm duyguları yaşayacağım o gün duygu karmaşası olacak.. benim için biraz daha zor olacak hatta.. şimdi kızanlarda olacak destekleyenlerde ama malesef kaçarak ewleniyorm.. :( :14:

ayyyy ya kanama olmazsa ? erkekler tepki vermez mi ? bu benim korkum ya benimkisi çok kıskanç ya işler ters giderse kanama olmazsa die korkuom hiç kmseyle münasebetm olmadı yanlş anlaşılmasın ama stres basıo beni de aklıma gelince erkeklern ilk baktığı şey oymuş çnkü sonra gelmez falan doktra gtürür içine kurt düşer ayyy ben onu döverim sonra :) şaka bi yana kafayı yerim ona da yedirtrim tabi güven çok önemli de işte poff..... stres stres strs.....

çok teşekkür ederimm ewet tüm duyguları yaşayacağım o gün duygu karmaşası olacak.. benim için biraz daha zor olacak hatta.. şimdi kızanlarda olacak destekleyenlerde ama malesef kaçarak ewleniyorm.. :( :14:

neden canım kaçıyorsun ki ?

nikah tarihiniz belliyse nasıl kaçarak evleniyorsun canım? herkesin kendine göre hikayesi var, elbette ki senin de haklı sebeplerin vardır,bunu sorgulamaya kimsenin yok ama aileni karşına alma nolur:( inşallah çok mutlu olursun. bahsettiğin konuya gelince, gerçekten abartacak bişey değilmiş,ben de çok korkuyordum

neden canım kaçıyorsun ki ?

bizimki zaten zorla olan bişey ailem istemiyodu ısrar ede ede zorla zorla tanıştırdım 2kere geldiler ama hala istemiyo bizimkiler.. canımın içine demediğini bırakmadı ailesinede kötü dawrandı istemiyolar bizde son çare olarak kaçıyoruz malesef..

aileni üzer bu. yapma sakın.ailen istemiyorsa vardır bir bildikleri...

Back