• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece Korkusu

Kalpsesi2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
2
0
1
İstanbul
Merhaba kızlar 19 yaşındayım üniversite 1. sınıf öğrencisiyim sevgilimle yarın akşam beraber olacağız ve büyük ihtimal kızlığımıda vereceğim yalnız forumda okuduğum kadarıyla 1-2 gün ağrı ve en başta çok acı oluyormuş çok korkuyorum ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun ilk olacağı için neler yapacağımı bilmiyorum konuda yanlış yerdeyse eğer kusura bakmayın özür dilerim :(

aman ne güzel ne güzel gece gece taşlanmak istiyorsun sanırım kendimi haydar dümen gibi hisettim bi an için yavrucum nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama biz türkler için konuşuyorum sende türksün sanırım bence ilk gece korkusundan önce kızlığını verdikden sonra ne gibi şeylerle karşılacağının korkusunu yaşa sonra gelip buraya kendimi öldürecem kız deilim nişanlım bilmiyor 1 hafta sonra düğünüm var napacam diye konu açmada:27:

Bence bunu dusunecegine, anneni babani bir dusun seni nasil ne sartlarda okutuyorlar? Ya da senin okudugunu dusundukleri halde sen nelerin pesindesin. Allah islah etsin ne diyeyim... Vakti zamani gelince yasayacaksin zaten, sonradan pisman olacagin seyler yapma. Cok aglarsin da gec olur.

LG G2 D802

Merhaba kızlar 19 yaşındayım üniversite 1. sınıf öğrencisiyim sevgilimle yarın akşam beraber olacağız ve büyük ihtimal kızlığımıda vereceğim yalnız forumda okuduğum kadarıyla 1-2 gün ağrı ve en başta çok acı oluyormuş çok korkuyorum ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun ilk olacağı için neler yapacağımı bilmiyorum konuda yanlış yerdeyse eğer kusura bakmayın özür dilerim :(

Siz şu konuyu bir açsanıza,nasıl karar verdiniz?Oturup müzakere mi ettiniz?

aman ne güzel ne güzel gece gece taşlanmak istiyorsun sanırım kendimi haydar dümen gibi hisettim bi an için yavrucum nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama biz türkler için konuşuyorum sende türksün sanırım bence ilk gece korkusundan önce kızlığını verdikden sonra ne gibi şeylerle karşılacağının korkusunu yaşa sonra gelip buraya kendimi öldürecem kız deilim nişanlım bilmiyor 1 hafta sonra düğünüm var napacam diye konu açmada:27:

Yalnız arkadaşın soruyu sorup çıkması da... :ssz:

Son düzenleme:
Yalnız arkadaşın soruyu sorup çıkması da... :ssz:

ben taşlanmak istiyosun heralde yazınca kaçtı:27:yarın erkek arkadaşına gidecekmiş karar vermiş kızlığını vereceğine oturmuş bunları düşünmüşde ilk ilişki esnasında acı yaşamakdan korkmuş bize soruyo alahımmm şuan ne korkular yaşıyorum kocamla ayrıldım ayrılacam tek başıma belkide bi hayat beni bekliyo çocuk var babasız büyütmesi var bu ünide okuyo daha birinci sınıfda düşündüğü kafa yorduğu şeylere bak yaa

Şaka mı bu acaba?Şaka herhalde.Hani yarın nikahınız var da,korku olması elbette doğal,o yüzden mi diye acaba döndüm döndüm başa okudum ama.Konunun yanlış yerde açılıp açılmadığını bilmiyorum ama ben biraz daha düşün derim bu konuyu arkadaşım.Bana da kızma lütfen.Bak ben sana düşünmende yardımcı olayım biraz mesela.1)Şu an 19 yaşındasın,bu çocukla hiçbir resmi bağın yok,büyük ihtimalle o da senin yaşlarında.Bunun daha 29 yaşı da var,o gün geldiğinde pişman olmayasın.2)Kendi çekeceğin ağrıyı,acıyı geç te;ailenin böyle birşeyi öğrendiğinde duyacağı ağırlık ve acı ne olacak acaba onu düşün.3)Daha ilk ilişki korkusu olan bir bayanken,bir de hamile filan kalırsan yaşayacağın korkuyu düşün.4)İsterden bana geri kafalı de ama yeterki bunları düşün.

ben taşlanmak istiyosun heralde yazınca kaçtı:27:yarın erkek arkadaşına gidecekmiş karar vermiş kızlığını vereceğine oturmuş bunları düşünmüşde ilk ilişki esnasında acı yaşamakdan korkmuş bize soruyo alahımmm şuan ne korkular yaşıyorum kocamla ayrıldım ayrılacam tek başıma belkide bi hayat beni bekliyo çocuk var babasız büyütmesi var bu ünide okuyo daha birinci sınıfda düşündüğü kafa yorduğu şeylere bak yaa

Üzüldüm,umarım her şeyin hayırlısı olur sizin için,pozitif kalın.:34:
Bu arada arkadaş emin değil yalnız lütfen yanlış anlaşılma olmasın,büyük ihtimalle kızlığımı vereceğim diyor yani vajinal olur,anal olur oraya karar verememişler henüz :27:

hayır burdayım.

Israrla cevap vermiyorsunuz,konunun devam etmesini bekliyorsunuz.Birbirimize dalaşsak,dini sakıncalardan bahsedenlerle,özgürlükçüler birbirine girseler siz de kıs kıs gülseniz ne güzel olurdu değil mi?Bunlar heeep benim fantezi dünyam işte.:23::23:

Üzüldüm,umarım her şeyin hayırlısı olur sizin için,pozitif kalın.:34:
Bu arada arkadaş emin değil yalnız lütfen yanlış anlaşılma olmasın,büyük ihtimalle kızlığımı vereceğim diyor yani vajinal olur,anal olur oraya karar verememişler henüz :27:

(alahıma çok şükür elimdeki en büyük mülküm servetim pozitifliğim sanırım)neyini yanlış anlayacaksak kızlığını verecek işde bi şekilde kararını vermiş artık orasına yarın karar verecek şuan acı olurmu nasıl olur onu düşünüyo bence 19 yaşında hiç bir resmiyeti olmadığı erkek arkadaşına kızlığını vereceği için adrenaline bağlı bir sancı olabilir vajinal kısımda sonrasında iş bittikden sonra kafada bi karıncalanma miydede bir uyuşma ellerde terleme olur diye düşünüyorum :27:

Allah akil fikir versin nediyim bekliyemiyonmu derdine ne oldu ve bide utanmadan buraya yaziyor tovbe tovbe

Israrla cevap vermiyorsunuz,konunun devam etmesini bekliyorsunuz.Birbirimize dalaşsak,dini sakıncalardan bahsedenlerle,özgürlükçüler birbirine girseler siz de kıs kıs gülseniz ne güzel olurdu değil mi?Bunlar heeep benim fantezi dünyam işte.:23::23:

işte şu fantezi dünyandan küçü kesitler versende konu sahibinin ilk gece korkusu kalmasa biraz renk gelse hayatına :)))

Konu sahibi madem siz cevap vermiyeceksiniz ben peşinen söyleyeyim korkmayın adam kazma kürekle dalmıcak;sevişeceksiniz yol çalışması yapmayacaksınız.:27:Bu konuyu uygun bir saatte açsaydınız bol bol reyting alırdınız,bu saatte herkes uykudadır.:23:

Ne derece dönüşsüz bir yolda evliliğiniz bilemiyorum elbette,içinde olan sizsiniz;yaşayan,çeken bilir.Şiddet ya da aldatma olayı yoksa korkularınıza yoğunlaşmak yerine bir umut, daha olumlu düşünmeye çalışsanız.Bir umut bir umuttur,içinden neler doğacağı belli olmaz.

Hicbisey dusunmuorsan evlenecgn kisiyi dusun acaba seni ole kabul edecek birini bulabilcekmisin? Hayatinin hatasini yapacaksin bide akil soruyosun ya yazk sana allah hidayet versin canim kardesim

___dega___

Back